FB pixel TP pixel
Nové sci-fi Netflixu má v traileru akci, cestování časem i hvězdu Deadpoola © Netflix

Nové sci-fi Netflixu má v traileru akci, cestování časem i hvězdu Deadpoola

Netflix ukázal plnotučný trailer na nové sci-fi Projekt Adam, na kterém znovu spojil síly tvůrčí tým stojící za akční komedií Free Guy.

4. 3. 2022 11:30 | Filmové novinky

Režisér Shawn Levy a herecká hvězda Ryan Reynolds spojili v loňském roce síly v oblíbené akční komedii Free Guy, která se stala solidním hitem. Nyní se vrhají do spolupráce pro Netflix, která jim také není cizí. Levy ostatně produkuje seriál Stranger Things a Reynolds se objevil v akčních filmech Red Notice a 6 Underground: Tajné operace. Spolupráce se streamovacím gigantem jim tudíž očividně vyhovuje.

Ve sci-fi Projekt Adam se budou zaobírat cestováním v čase. Rozhodně ale nečekejte seriózní sci-fi pro dospělé. Levy sází spíše na celou rodinu, které chce nabídnout akční zábavu s patřičným rodinným poselstvím. Reynolds si zahraje bojovníka, který se vrací časem za svým mladším já, aby zastavil svého otce od výtvoru stroje času. V tom mu má pomoci i jeho přítelkyně s tváří Zoe Saldany. Diváci se mohou těšit na akční honičky, trikové exhibice, futuristické stíhačky a dokonce i na něco, co nápadně připomíná světelné meče. Vzhledem k obsazení Reynoldse, který se v posledních letech proslavil hlavně jako užvaněný Deadpool, bude ale film prošpikován i notnou dávkou shazovačného a ironizujícího humoru. Na Netflixu již 11. března.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Brad Pitt řádí v traileru akčního nářezu od režiséra Deadpoola a Johna Wicka
Brad Pitt řádí v traileru akčního nářezu od režiséra Deadpoola a Johna Wicka
02.03.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér David Leitch představil svou žhavou akční novinku Bullet Train, ve které se Brad Pitt přemění do zabijáka, který umí nejen kopat, ale i hláškovat. Po krku mu ale jdou snad úplně všichni.

Nejlepší akční série s Willem Smithem je konečně kompletně na Netflixu!
Nejlepší akční série s Willem Smithem je konečně kompletně na Netflixu!
02.03.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Trvalo to několik měsíců, ale Netflixu se konečně podařilo to, co si fanoušci akce dlouhodobě přáli. Na svou streamovací službu konečně doplnil všechny tři díly z epochální akční ságy Mizerové.

Nový Batman s Pattinsonem sbírá neskutečnou chválu. Kdy bude na HBO?
Nový Batman s Pattinsonem sbírá neskutečnou chválu. Kdy bude na HBO?
01.03.2022 16:00:00 | Filmové novinky

První recenze na nového Batmana již ve velkém zaplavují internet a převážná většina je extatická. Co konkrétně je na novince Matta Reevese tak výjimečného?

Ukrajinský prezident Zelenskyj si zahrál v jednom z nejlepších filmů všech dob
Ukrajinský prezident Zelenskyj si zahrál v jednom z nejlepších filmů všech dob
01.03.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj aktuálně brání svou vlast před ruskou invazí. Ještě před nástupem do funkce ale řádil jako jedna z nejroztomilejších postaviček světa.