FB pixel TP pixel
Rychle a zběsile 10 přišlo s nejbizarnějším trailerem vůbec. Úroveň patosu je neskutečná © Universal Pictures

Rychle a zběsile 10 přišlo s nejbizarnějším trailerem vůbec. Úroveň patosu je neskutečná

Vin Diesel vypustil do éteru nový trailer na Rychle a zběsile 10, který se ale nesnaží být za každou cenu velkolepý. Místo toho sází na nostalgii, rodinné hodnoty a silné citové pouto mezi Domem a Letty.

3. 5. 2023 17:00 | Filmové novinky

Tomuhle už se vážně nejde nesmát aneb když nevíte co, hoďte do toho Maxe Richtera. Asi takhle uvažoval Vin Diesel, když pod nový trailer Rychle a zběsile 10 nechal vložit jednu z nejnadužívanějších písniček posledních let, která by – ruku na srdce – rozbrečela i armádu největších cyniků na světě. Ne však při pohledu na záběry z nového Rychle a zběsile, které se nový trailer snaží vkládat do nostalgických romantických či osudových momentů mezi Domem a Letty. Pokud dosavadní upoutávky působily jako parodie na kdysi automobilovou sérii o rychlých autech a sexy holkách, nyní jsme se skutečně dostali do sféry čirého absurdna, kdy se Vin a jeho kámoši berou tak vážně, že pojem „kadí mramor“ dostává zcela nový rozměr. Žblepty o rodinných hodnotách samozřejmě nesmí chybět. Jen s tím rozdílem, že nyní už to působí asi stejně upřímně jako narozeninová přáníčka koupená mezi dveřmi v trafice.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Zapomeňte na Ramba. Sylvester Stallone se vrátí v další ikonické akční roli
Zapomeňte na Ramba. Sylvester Stallone se vrátí v další ikonické akční roli
02.05.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Režisér akčních výplachů Pád anděla a Greenland si pro fanoušky akčních filmů 80. a 90. let přichystal nemalé překvapení. Do svého nového filmu totiž zlákal Sylvestera Stallona, který se tak vrátí k ikonické roli horolezce ve filmu Cliffhanger.

Nejlepší závodní film dekády? Gran Turismo trhá asfalt ve fenomenálním traileru
Nejlepší závodní film dekády? Gran Turismo trhá asfalt ve fenomenálním traileru
02.05.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Zdá se, že prokletí videoherních adaptací je skutečně minulostí. Po megahitech The Last of Us a Super Mario Bros. totiž přichází závodnická pecka Gran Turismo, která chce být ve filmu stejně působivá jako s herním ovladačem v ruce. A daří se jí to.

Válečná pecka jako od Tarantina. Netflix ukázal vlastní verzi Hanebných panchartů
Válečná pecka jako od Tarantina. Netflix ukázal vlastní verzi Hanebných panchartů
02.05.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal mimořádně zábavný trailer k chystané válečné černé komedii Krev a zlato, která nezapře svou inspiraci Tarantinovými Hanebnými pancharty. Těšit se můžeme na luxusní vizuál a zabíjení nacistů ve velkém.

Maniakální Kozub bere Netflix útokem. Na dvě české komedie a akční novinku ale nestačí
Maniakální Kozub bere Netflix útokem. Na dvě české komedie a akční novinku ale nestačí
01.05.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Štěpán Kozub v posledních týdnech slavil na Netflixu úspěch s dramatem Spolu. Nyní se vrací s ještě temnějším příběhem, který se pomalu prodírá žebříčkem nejúspěšnějších titulů streamovací služby. Na české komedie ale zatím nemá.