FB pixel TP pixel
Nový trailer Rychle a zběsile 10 je nepopsatelný úlet. Takhle vypadá ultimátní demence © Universal Pictures

Nový trailer Rychle a zběsile 10 je nepopsatelný úlet. Takhle vypadá ultimátní demence

S ponorkou už se naháněl. Dokonce si vyzkoušel boj za špatnou stranu. Jeho parta se dokonce podívala i do vesmíru. Teď se ale Dominic Toretto vrací a slibuje začátek konce. A vy budete žasnout nad tím, co za šílenosti nový trailer Rychle a zběsile 10 ukazuje s vážnou tváří.

20. 4. 2023 8:00 | Filmové novinky

Ačkoli byl devátý film, ve kterém Torettova famílie dorazila až do vesmíru, hodně přes čáru jakékoli logiky, nejnovější upoutávka na již desátou část překonává veškeré myslitelné hranice stupidity. Nejenže se vrací prakticky každý přeživší padouch i hrdina z minulých filmů, Toretto samotný redefinuje pojem „přihlouplý blockbuster pro masy“ tím, že v upoutávce předvádí s vážnou tváří takové kousky, ze kterých už si snad nelze dělat legraci. Anebo vám celá sekvence na Hooverově přehraně nepřijde už naprosto absurdní? Vin Diesel se zkrátka rozhodl, že série v posledních dvou filmech odejde pokud možno s největší pompézností, a tak se zcela popírají fyzikální zákony, souboj dostane naprosto každý, z někdejších padouchů už jsou definitivně hrdinové navzdory tomu, že zabili spoustu lidí, a všemu nasazuje korunu naprosto sebeparodický Jason Momoa, který má z celé ságy nepokrytě legraci a najíždí ve svém padoušství na kreaci z ranku Nicolase Cage. Nic proti tomu, je to alespoň sranda. Když si ale člověk vzpomene na první film, je mu z vývoje téhle série vlastně docela smutno. Hit to ale bude ohromný. Jako vždycky.

Zdroj: Fast Saga / Universal Pictures

 69 zobrazení  
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Drsňák Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru akční novinky dává rány jako za mlada
Drsňák Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru akční novinky dává rány jako za mlada
20.04.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Arnieho jsme sice už pár let v žádném filmu neviděli, teď nám to ale vynahradí rovnou v seriálu. Ano, slavní Schwarzenegger se poprvé pustí do vícedílného dobrodružství, když pro Netflix natočil špionážní novinku, která v traileru připomene pecky jako Terminátor i Pravdivé lži.

Nový válečný seriál Netflixu má být událostí roku. Trailer hýří velkolepostí i emocemi
Nový válečný seriál Netflixu má být událostí roku. Trailer hýří velkolepostí i emocemi
19.04.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Netflix s oznámením kvartálních výsledků ukázal i první upoutávku na očekávanou minisérii Jsou světla, která nevidíme, která vychází z knihy oceněné Pulitzerovou cenou. Velkolepé drama táhnoucí se napříč několika lety vypráví o slepé dívce, prchající z Paříže, a chlapci, který se stane členem Hitlerjugend.

Největší hity a propadáky Netflixu v roce 2023: O některých jste vůbec neslyšeli
Největší hity a propadáky Netflixu v roce 2023: O některých jste vůbec neslyšeli
19.04.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Čas rychle pádí a máme za sebou už první kvartál roku 2023. Spolu s tím přichází i první výsledky nových a vracejících se titulů streamovacího giganta. Jak se start roku Netflixu povedl a které jeho tituly naopak skončí hluboko v propadlišti VOD dějin?

Černá Kleopatra? Nový seriál Netflixu pobuřuje svým ohýbáním historie
Černá Kleopatra? Nový seriál Netflixu pobuřuje svým ohýbáním historie
19.04.2023 11:35:00 | Filmové novinky

Přestože chystaná dokusérie Královna Kleopatra bude na Netflixu dostupná až za několik týdnů, dokázala na sociálních sítích vzbudit kontroverzi a silnou kritiku za to, jak je navzdory historickým faktům slavná panovnice vyobrazena.