FB pixel TP pixel
Reboot Sám doma se blíží. Známe datum premiéry © 20th Century Fox

Reboot Sám doma se blíží. Známe datum premiéry

Disney se po převzetí studia Fox rozhodl oživit rodinný vánoční hit Sám doma novou verzí. Na svých sociálních sítích nyní představil jméno filmu i datum premiéry.

Filmové novinky

Globální vánoční hit Sám doma s Macaulayem Culkinem v roli malého Kevina McCallistera, který musí chránit svůj domov proti dvojici zlodějů, jistě není třeba představovat. Rodinná podívaná z roku 1990 v režii Chrise Columbuse s ikonickými záporáky Marvem (Daniel Stern) a Harrym (Joe Pesci) vydělala celosvětově téměř půl miliardy dolarů, a stala se okamžitou klasikou, která nejen u nás pravidelně rok co rok vyplňuje vánoční televizní program. Druhý díl se stejným obsazením byl prakticky jen kopií prvního filmu v newyorských kulisách, stále ale dokázal slušně pobavit. Další díly s novými herci pak můžeme k zachování duševního zdraví ignorovat.

Po převzetí Foxu Disneym se tato téměř mrtvá franšíza dostala pod křídla Myšákova korporátu, ve kterém si usmysleli sérii Home Alone oživit a dát této značce další šanci. Začaly tak přípravy na reboot celé série, který svými jmény zastřešily relativně známé osobnosti komediální scény jako Ellie Kemper, Rob Delaney, Chris Parnell nebo Archie Yates, známý především z hitového Králíčka Joja. Režie se pak ujal Dan Mazer, který režíroval romantickou komedii Dávám tomu rok a jako spoluscénárista stojí za oběma Boraty. Zveřejněná jména tak vzbuzují mírný optimismus. Jak bude vypadat výsledný film, který dostal oficiální název Home Sweet Home Alone, se dozvíme 12. listopadu, od kdy bude dostupný na streamovací platformě Disney+.

 2 043 zobrazení  
Pán prstenů už se nebude točit na Zélandu. Místní pláčou
Pán prstenů už se nebude točit na Zélandu. Místní pláčou
15.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Druhá nejlidnatější země Oceánie pláče. Ztratila totiž možnost podílet se na patrně nejdražším seriálu všech dob a přišla i o svou pýchu, o samotnou Středozemi. Produkce seriálu Pán prstenů se přesouvá do Británie, kde již vznikala i druhá řada jiného fantasy hitu, Sapkowského Zaklínače.

Luciferův konec bude boží! Podívejte se na parádní trailer poslední řady
Luciferův konec bude boží! Podívejte se na parádní trailer poslední řady
11.08.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Příběh Lucifera Morningstara se blíží ke svému konci a s nezastavitelnou premiérou 10. září Netflix představil skvělý trailer s hromadou překvapení.

Nejdivnější hrdinové současnosti se vrátí už v září a mají řízný trailer
Nejdivnější hrdinové současnosti se vrátí už v září a mají řízný trailer
11.08.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Tým těch nejpodivnějších hrdinů DC univerza slavil ve svých prvních dvou sériích velký úspěch a jejich šílené dobrodružství pokračuje. Ve třetí řadě se utkají se slavným týmem Bratrstva zla a samotný trailer naznačuje, že nás čeká další skvělá jízda.

Netflix chystá na září ženského Johna Wicka. Mrkněte na nabušený trailer
Netflix chystá na září ženského Johna Wicka. Mrkněte na nabušený trailer
09.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix představil ukázku na chystanou akční šlupku, která by chtěla jít ve stopách Johna Wicka a jeho kaskadérských vylomenin. Má to ovšem jedno "ale".