FB pixel TP pixel
SkyShowtime přidal v březnu skoro 60 filmů. Slíbené české seriály mají zpoždění © Universal Pictures

SkyShowtime přidal v březnu skoro 60 filmů. Slíbené české seriály mají zpoždění

Nová streamovací služba SkyShowtime vstoupila do Česka před měsícem a před pár týdny slíbila v tiskové zprávě i seriály, které převzala od HBO. Jenže sliby jsou jedna věc a činy druhá. Takže i když je dva dny po slíbeném termínu, tuzemské novinky v nabídce stále nenajdete. Vyvážit to mají desítky jiných titulů.

16. 3. 2023 18:30 | Filmové novinky

Nová služba SkyShowtime začala svou cestu za tuzemskými diváky docela těžkopádně. Řada seriálů není dostupná v kompletní podobě, mnoho potenciálních předplatitelů zaskočila průměrná audiovizuální kvalita a hlavní stránka streamovací platformy vypadá vesměs mrtvě, protože na ní nepřibývají žádné pravidelné novinky, jak jsou diváci zvyklí u konkurence v podobě Netflixu či HBO. To se mělo změnit s 14. březnem, kdy měly dorazit následující tituly, které SkyShowtime převzal právě od HBO – Spolu a Hladoví (český gastro-cestopis), Tuff Money, Ruxx, Úspěch, Hackerville a Bez vědomí (český thriller Ivana Zachariáše). Ani jeden z nich však dosud na službě dostupný není a po našem dotazu na mediální zastoupení jsme získali pouze strohou informaci, že došlo k neočekávanému problému, který aktuálně služba řeší. Přesný nový termín přidání jednotlivých titulů však stále neznáme.

Jiné termíny zatím naštěstí SkyShowtime dodržuje, takže na službu například přibyl hororový snímek Černý telefon a 22. března se má objevit i další hororovka Úsměv. 31. března pak uvidíme špionážní novinku s Kieferem Sutherlandem Rabbit Hole, která odstartuje 2 epizodami. Zároveň pak s týdenní pravidelností přibývají nové epizody u titulů jako 1923, Starosta Kingstownu nebo Zákon a pořádek. Rozhodně si ale nenechte namluvit, že na SkyShowtime tituly nepřibývají. Podle našich dat jich jen od března přibylo zhruba 60, povětšinou se však jedná o starší katalog. Z novinek kromě Černého telefonu zaujmou v podstatě jen Mimoni 2: Padouch přichází, ze starších pak kupříkladu historické drama Orel Deváté legie, komedie Cesta do Ameriky nebo sci-fi mišmaš Soudný den, což je upřímně řečeno dost málo. Kompletní přehled nicméně najdete skrze náš filtr a třeba vás zaujme i něco dalšího.

Zdroj: Autorský text

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Velké očekávání a ohromné zklamání. Disney ruší svůj nejvelkolepější fantasy seriál
Velké očekávání a ohromné zklamání. Disney ruší svůj nejvelkolepější fantasy seriál
16.03.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky výpravného fantasy seriálu Willow, máme pro vás špatnou zprávu. Disney se rozhodl nadále ve výrobě projektu s Warwickem Davisem v hlavní roli nepokračovat a seriál zrušil.

Nejlepší hororový tvůrce současnosti ukázal paranoidní novinku. Trailer je strhující
Nejlepší hororový tvůrce současnosti ukázal paranoidní novinku. Trailer je strhující
15.03.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Produkční společnost A24 se momentálně řadí (i díky čerstvým devíti Oscarům) ke světové filmové špičce. Její filmy jsou vždy perfektně formálně zpracované, odvážné a neustále své diváky překvapují a přesně tak vypadá i jejich žhavá hororová novinka.

Tarantino oznámil definitivně poslední film kariéry. Téma je naprosto dokonalé
Tarantino oznámil definitivně poslední film kariéry. Téma je naprosto dokonalé
15.03.2023 11:15:00 | Filmové novinky

Po čtyřech letech od uvedení posledního Tarantinova filmu Tenkrát v Hollywoodu a nejrůznějších spekulacích o jeho novém projektu máme konečně jasno. Quentin Tarantino má napsaný svůj desátý film a natáčení začne ještě letos.

Netflix ukázal dvě skvostné thrillerové novinky. Z trailerů běhá mráz po zádech
Netflix ukázal dvě skvostné thrillerové novinky. Z trailerů běhá mráz po zádech
14.03.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Fanoušci napětí a mrazení na zátylku se mají na co těšit. Netflix totiž chystá v brzké době uvedení hned dvou thrillerových novinek, které vypadají z ukázek výtečně.