FB pixel TP pixel
Netflix má The Last of Us na steroidech. Trailer ukazuje apokalypsu plnou monster © Netflix

Netflix má The Last of Us na steroidech. Trailer ukazuje apokalypsu plnou monster

Ještě před Hrou na oliheň byl největším jihokorejským hitem Netflixu drsný postapo seriál Sladký domove! z roku 2020. Po třech letech od premiéry konečně přichází druhá řada, na kterou streamer láká atmosférickou upoutávkou plnou monster.

Filmové novinky

V rámci právě probíhající týdenní online přehlídky Geeked Week, ve které Netflix láká své fanoušky na nejzajímavější chystané filmy a seriály, byl vypuštěn trailer na druhou řadu očekávané jihokorejské apokalyptické řežby Sladký domove! z roku 2020. V té se zoufalý teenager Hyun-soo a jeho sousedi z vedlejšího bytu snaží přežít ve světě, který napadla krvelačná monstra. Sladký domove! je adaptací populárního komiksu a nabízí skvělou akci, potoky krve, nejrůznější nestvůry a neustále se vyvíjející postavy.

Drsný seriál se zaměřuje na psychologickou stránku probíhající katastrofy a zkoumá, jak lidé reagují pod tlakem nebo komu lze, či nelze v takto stresujících podmínkách věřit. Sladký domove! vznikl ještě před ohromujícím úspěchem Hry na oliheň, ale i jemu se divácky dařilo. Byl dokonce prvním jihokorejským seriálem, který se dostal do americké Top 10 na Netflixu. Stejně jako v případě první řady i druhá série bude mít 10 epizod, navíc už byl seriál Netflixem obnoven i pro třetí řadu. Premiéra druhé řady se na Netflixu odehraje 1. prosince a ano, pro Netflix jde o jakousi steroidy mocně posílenou variaci na The Last of Us.

Zdroj: Netflix

Nejočekávanější fantasy Netflixu odhalena. Trailer Avatara je splněným snem fanoušků
Nejočekávanější fantasy Netflixu odhalena. Trailer Avatara je splněným snem fanoušků
10.11.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix po několika letech čekání konečně na akci Geeked Week představil dlouho očekávaný první trailer na velkolepou hranou adaptaci jedno z nejlepších animovaných seriálů vůbec. Avatar: Legenda o Aangovi tak konečně ožívá a Netflix představuje snad všechny milované postavy.

Marvel opět na dně kvality. Vesmírná sci-fi Marvels má zdrcující recenze
Marvel opět na dně kvality. Vesmírná sci-fi Marvels má zdrcující recenze
09.11.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Již 9. listopadu vstupuje v některých trzích do kin nový snímek komiksového obra Marvelu s názvem Marvels. Platí to i pro Českou republiku, recenze sci-fi týmovky jsou však mezi historicky nejhoršími.

Nové Bratrstvo neohrožených bere dech. Velkolepý trailer vás dojme k slzám
Nové Bratrstvo neohrožených bere dech. Velkolepý trailer vás dojme k slzám
09.11.2023 17:45:00 | Filmové novinky

Dva dny před výročím konce 1. světové války jsme se dočkali očekávaného rozšíření válečných seriálových projektů do Toma Hankse a Stevena Spielberga. Po Bratrstvu neohrožených a Pacifiku se vydáme s Vládci nebes do kokpitů stíhaček a bombardérů. Trailer je naprosto fenomenální.

Nová strategie Netflixu: Končí natáčení filmového odpadu, změny už jsou vidět
Nová strategie Netflixu: Končí natáčení filmového odpadu, změny už jsou vidět
09.11.2023 11:45:00 | Filmové novinky

Filmová tvorba Netflixu je notoricky známá svou nadprodukcí, která jen výjimečně vyplodí nadprůměrné dílo. Streamer se nyní překvapivě rozhodl změnit tuto strategii, když naznačil, že chce produkovat méně filmů a zaměřit se jen na ty, kterým opravdu věří.