FB pixel TP pixel
Fenomén Taylor Swift: The Eras Tour míří online. Nabídne 5 exkluzivních písní © Disney Plus

Fenomén Taylor Swift: The Eras Tour míří online. Nabídne 5 exkluzivních písní

Je vám líto, že jste si nestihli zatančit Bejewelled taneček v loňském koncertním hitu The Eras Tour od Taylor Swift? Už nemusíte smutnit, Tay Tay se totiž řítí na streaming.

Filmové novinky

Pro čerstvou držitelku ocenění Grammy za album roku, Taylor Swift, byl loňský rok opravdu mimořádný. Vyprodaná americká tour, která zahýbala místní ekonomikou, nebo ocenění Person of the Year časopisu Time jsou jen zlomkem z jejích úspěchů.

Koncertní film s názvem TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR během svého krátkého života v kinech (snímek byl ve většině teritorií nasazen pouze po dobu čtyř víkendů) zlomil všechny možné rekordy. Během prvního víkendu vydělal snímek pouze v USA neuvěřitelných 92,8 milionu dolarů, pro porovnání třeba Oppenheimer startoval s 82 miliony a celosvětově za čtyři týdny vydělal snímek přes 260 milionů dolarů, čímž se stal nejvýdělečnějším koncertním filmem historie.

Z kin na streaming

Kdo nestihl tuhle bouři v kině, nechtěl strávit tři hodiny s vřískajícími puberťačkami nebo je zkrátka Swiftie, co se nemůže dočkat letního koncertu ve Vídni, už nemusí smutnit. Eras Tour film bude od 15. března dostupný na Disney+, a to dokonce včetně pěti bonusových písní. Zdá se tedy, že Swift přechází z Netflixu k Disneymu, doposud totiž byly její koncertní filmy jako Reputation Stadium Tour dostupné právě na Netflixu, kde však momentálně zbývá už jen oceňovaný dokument Miss Americana, který ale vznikal přímo pro streamovací jedničku a jen tak se tedy asi na jiné platformě neobjeví.

Čekání si ale můžete zkrátit též spolu s Taylor Swift – Folklore: The Long Pond Studio Sessions, které je dostupné na Disney+ nebo výrobou náramků přátelství. A v neděli bude Taylor samozřejmě k vidění při fandění Kansas City Chiefs proti San Francisco 49ers při finále Super Bowlu.

Zdroj: Variety / Netflix / Disney Plus

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nejlepší seriál Netflixu odhalil první záběry poslední řady. Slibuje velké zakončení
Nejlepší seriál Netflixu odhalil první záběry poslední řady. Slibuje velké zakončení
07.02.2024 16:45:00 | Filmové novinky

Těžko byste hledali na Netflixu větší seriálový fenomén, který se stal hitem doslova přes noc. Seriál Cobra Kai vznikl původně pro YouTube, nakonec se ale dostal pod křídla největšího streamera a stal se globálním fenoménem, který v letošním roce skončí se svou šestou řadou. Kamery se již roztočily a tvůrci odhalili pár prvních záběrů.

Takhle svět oněměl. Velkolepý trailer Tichého místa odhaluje mimozemskou invazi
Takhle svět oněměl. Velkolepý trailer Tichého místa odhaluje mimozemskou invazi
07.02.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Hororové sci-fi Tiché místo se stalo v roce 2018 žánrovou senzací a ukázalo, že herec John Krasinski nemá talent jen před kamerou. O dva roky později vznikl i druhý díl. V novém snímku se pak podíváme na události, které dosavadním dílům předcházely, a budeme svědky samotné mimozemské invaze.

Prezidentův vrah nesmí utéct. Nový historický thriller láká skvělým trailerem
Prezidentův vrah nesmí utéct. Nový historický thriller láká skvělým trailerem
07.02.2024 15:25:00 | Filmové novinky

Po právě uvedeném válečném dramatu Vládcové nebes přináší Apple TV+ další historickou podívanou. Napínavá dobová minisérie Po atentátu nám zprostředkuje honbu za vrahem Abrahama Lincolna a podle traileru se můžeme těšit na vizuálně podmanivý thriller s ponurou atmosférou.

Takhle se zrodil klaun Pennywise. Podívejte se na fantastický herecký test Billa Skarsgarda
Takhle se zrodil klaun Pennywise. Podívejte se na fantastický herecký test Billa Skarsgarda
06.02.2024 15:20:00 | Filmové novinky

Letos uplyne již 5 let od zakončení adaptace jedné z nejslavnějších knih spisovatele Stephena Kinga - To. Moderní zpracování, které děsivou předlohu poprvé přeneslo na stříbrné plátno, se muselo popasovat mimo jiné s novým obsazením klauna Pennywise, jehož v televizní verzi ikonicky ztvárnil Tim Curry.