FB pixel TP pixel
Nová sci-fi Netflixu láká na klonování lidí. Trailer slibuje stylovou zábavu © Netflix

Nová sci-fi Netflixu láká na klonování lidí. Trailer slibuje stylovou zábavu

Netflix pokračuje v představování svých velkých letních novinek. Nyní ukázal upoutávku na stylovou sci-fi komedii Oni naklonovali Tyrona, která se – jak název napovídá – zabývá zábavným konceptem klonování lidí a s ním spojenými konspiracemi.

14. 6. 2023 15:30 | Filmové novinky

Netflix představil jeden ze svých největších červencových filmů. Již 21. července totiž uvede na své streamovací platformě sci-fi novinku Oni naklonovali Tyrona, ve které spojí síly John Boyega, Teyonah Parris a Jamie Foxx. Ti společně odhalí konspiraci spojenou s klonováním lidí, především pak postavy hrané právě Boyegou.

To roztáčí šílenou honbu za odhalením experimentálního programu, který se hlavní hrdinové pokusí s posilami ze svého okolí jednou provždy skoncovat. Jedním z nejzajímavějších prvků je pak inspirace blaxploitation filmy, která dává snímku unikátní komediální styl i atmosféru. Sami jsme zvědaví, jestli si svou výjimečnost film udrží i na celovečerní stopáží, neboť režisér Juel Taylor za sebou zatím nemá mnoho kariérních úspěchů. Jeho největšími kariérními zářezy jsou podíly na scénářích k filmům Creed II a Space Jam: Nový začátek, Oni naklonovali Tyrona je jeho prvním opravdu velkým samostatným projektem.

Zdroj: Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Marvel odkládá megafilmy. Avengers 5 a 6 jsou v nedohlednu, Deadpool 3 dorazí dřív
Marvel odkládá megafilmy. Avengers 5 a 6 jsou v nedohlednu, Deadpool 3 dorazí dřív
14.06.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Disney oznámil nová data premiér plánovaných trháků a změny se nevyhnou ani filmům od Marvelu. Některé premiéry se odkládají o pár měsíců, jiné o více než o rok. Potěší jedině dřívější uvedení třetího Deadpoola.

Nový Vetřelec půjde překvapivě do kin. Avatar 3, 4 a 5 se výrazně odkládají
Nový Vetřelec půjde překvapivě do kin. Avatar 3, 4 a 5 se výrazně odkládají
13.06.2023 18:45:00 | Filmové novinky

Studio Disney si připravilo řadu nepříjemných zpráv, když odhalilo data nových premiér svých očekávaných filmů. Milým překvapením je, že se nyní počítá s novým Vetřelcem i pro kina. Naopak fanoušci Avatara si na nové díly počkají. V případě čtvrtého a pátého filmu jde o několik let navíc.

Nejambicióznější sci-fi seriál současnosti se vrací. Trailer srší velkolepostí
Nejambicióznější sci-fi seriál současnosti se vrací. Trailer srší velkolepostí
13.06.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Léto u televizních obrazovek by mohlo stát za to. Jedním z tahounů chce být i streamovací služba Apple TV+, která předvedla zřejmě definitivní trailer na druhou řadu ambiciózního sci-fi Nadace. Nic podobně velkolepého a plného kreativních ambicí během prázdnin pravděpodobně neuvidíme.

Takhle se zrodil Nolanův Batman. Podívejte se na skvělý herecký test Christiana Balea
Takhle se zrodil Nolanův Batman. Podívejte se na skvělý herecký test Christiana Balea
13.06.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Batman začíná z roku 2005 znamenal renesanci netopýřího hrdiny a položil základy jedné z nejlepších komiksových trilogií všech dob. Otázkou zůstává, zda by se to Christopheru Nolanovi povedlo, kdyby netrefil klíčový casting Bruce Waynea/Batmana, kterého nakonec ztvárnil Christian Bale. Testovací záběry ukazují, že byl jasnou volbou.