FB pixel TP pixel
Vyproštění 2 v novém traileru bere dech. Chris Hemsworth s rotačákem nemá chybu © Netflix

Vyproštění 2 v novém traileru bere dech. Chris Hemsworth s rotačákem nemá chybu

Léto se nezadržitelně blíží, což znamená, že streamovací služby začínají tasit největší blockbustery sezóny. O slovo se hlásí i Chris Hemsworth, který vymění Thorovo kladivo za rotační kulomet a pustí se do sestřelování helikoptér. Nová upoutávka strhne i jednozáběrovou řezanicí ve vězení.

3. 4. 2023 16:30 | Filmové novinky

Žoldák Tyler Rake je zpátky a zdá se, že v pokračování bude drtit nepřátele s ještě větší chutí než v roce 2020, kdy se na obrazovkách Netflixu objevil poprvé. Vrací se všechny důležité součástky z první části. Rakea opět ztvární Chris Hemsworth, scénář napsal Joe Russo a za kamerou stojí bývalý kaskadér Sam Hargrave, který dlouhodobě slibuje, že pokračování Vyproštění trumfne předchozí část naprosto ve všem.

Hemsworth tak v novém traileru sestřeluje helikoptéru rotačním kulometem, ale především rozdává rány ve stylové jednozáběrovce, v níž nechybí davové mlácení a házení molotovových koktejlů. Zkrátka a dobře, zdá se, že nás 16. června čeká akční chuťovka, v níž bude zápletka o záchraně mladé dívky z gruzínského vězení pouze nutnou záminkou pro akční řež. Což asi nikomu příliš vadit nebude. Ostatně už první Vyproštění bylo především akčním showcasem, v němž si nikdo na vysoké umění nehrál.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejvážnější seriál od Marvelu? Nový trailer slibuje temný thriller a konec hrdiny
Nejvážnější seriál od Marvelu? Nový trailer slibuje temný thriller a konec hrdiny
03.04.2023 14:40:00 | Filmové novinky

Filmy od Marvelu prosluly mimo jiné kvůli svému mnohdy dětinskému humoru. Na poli seriálů ale komiksové studio doposud solidně experimentovalo a nebálo se ani povážlivě zvážnět. Vrcholem má být konspirační novinka, která uvrhne Samuela L. Jacksona mezi mimozemšťany toužící po nadvládě nad matičkou Zemí.

Nejnápaditější animák za posledních 9 let je tady! První diváci mluví o splněném snu
Nejnápaditější animák za posledních 9 let je tady! První diváci mluví o splněném snu
03.04.2023 14:25:00 | Filmové novinky

Již tento týden vstoupí do kin animovaná videoherní adaptace Super Mario Bros ve filmu s dvojicí hrdinných instalatérů Mariem a Luigim v hlavní roli. Embargo na hodnocení filmu již vypršelo a kritici tak mohli zaplnit sociální sítě prvními dojmy. Budou fanoušci hry nakonec spokojeni?

Nicolas Cage odhalil nejoblíbenější šílenou roli. Podívejte se na dílo nespoutaného génia
Nicolas Cage odhalil nejoblíbenější šílenou roli. Podívejte se na dílo nespoutaného génia
02.04.2023 13:15:00 | Filmové novinky

Nicolas Cage patří mezi herce, kteří si nekladou žádné limity a dokáží se objevit naprosto v čemkoliv. A ať je film sebehorší, zrovna Cage v něm vždycky stojí za zmínku, protože jeho výkony nikdy nejsou zapomenutelné. Nyní odhalil svou oblíbenou výstřední roli, ve které si mohl dovolit úplně cokoliv. A nezaváhal ani na vteřinu.

První obrázky z Avatara 3 lákají na spoustu nových prostředí. Nevydáme se jen k sopkám
První obrázky z Avatara 3 lákají na spoustu nových prostředí. Nevydáme se jen k sopkám
02.04.2023 12:50:00 | Filmové novinky

James Cameron a jeho tým právě vypustili na sociální sítě nádherné concept arty z připravovaného třetího dílu Avatara. Ty vyobrazují tři dosud nepoznaná prostředí Pandory, která v pokračování navštívíme.