FB pixel TP pixel
Vyproštění 2 hýří akcí na jeden záběr. Trailer má nápadů na rozdávání © Netflix

Vyproštění 2 hýří akcí na jeden záběr. Trailer má nápadů na rozdávání

Netflix představil plnohodnotný trailer na akční pokračování Vyproštění 2, v němž se Chris Hemsworth vrátí jako žoldák Tyler Rake. Ten minule sice zemřel, nyní se ale vrací silnější než kdy dřív.

16. 5. 2023 17:30 | Filmové novinky

Žoldák Tyler Rake se už 16. června vrátí na Netflix a Chris Hemsworth v hlavní roli bude opět ve skvělé formě. Alespoň to naznačuje nový trailer, který ukazuje jednu divokou akční scénu za druhou, přičemž se odhaluje, že jednozáběrových kaskadérských momentů bude tentokrát mnohem víc než minule. Rake je v upoutávce doslova mlýnkem na maso, které se ani na moment nezadrhne a poctivě drtí cokoliv mu přijde pod ruku. Trailer pak navíc upomíná na skutečnost, že za filmem stojí tvůrci Avengers: Endgame Joe a Anthony Russo, kteří mediálně zastiňují režiséra/kaskadéra Sama Hargravea.

Fanoušci hlubokých a dumajících dramat mají samozřejmě v tomto případě vstup absolutně zakázán, neboť ukázka naznačuje, že zápletka bude opět velmi tenká a jde de facto jen o spouštěč dvouhodinových přestřelek, které se předhání v tom, která bude nápaditější. Pokud se vám tedy líbil první díl, který z Tylera Rakea udělal jednu z novodobých filmových ikon akčního žánru, pak budete velmi pravděpodobně spokojeni. Všichni ostatní naopak vědí, že nic nového se na Netflixu nechystá. Což je absolutně fér.

Zdroj: Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Exkluzivní přiznání i záběry. Schwarzenegger v novém seriálu odhalí city místo svalů
Exkluzivní přiznání i záběry. Schwarzenegger v novém seriálu odhalí city místo svalů
15.05.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Akční ikona Arnold Schwarzenegger se už 25. května vrátí na Netflix s akční komedií Fubar. Streamovací platforma ale nově odhalila, že kromě fikčního špionážního seriálu uvede i třídílný dokument, v němž Arnie otevře srdíčko dokořán.

Trailer ambiciózní sci-fi Nadace odhaluje epické bitvy i monstra. Premiéra bude v létě
Trailer ambiciózní sci-fi Nadace odhaluje epické bitvy i monstra. Premiéra bude v létě
15.05.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Pakliže fandíte sci-fi seriálům a máte blízko k Isaacu Asimovovi, určitě netrpělivě čekáte na novou řadu projektu Nadace, který se snaží adaptovat dle mnohých nezfilmovatelnou literární klasiku. Nový trailer slibuje více akce i trikových momentů.

Jeremy Renner se po přejetí pluhem vrací do formy. Ukázal makačku v posilovně
Jeremy Renner se po přejetí pluhem vrací do formy. Ukázal makačku v posilovně
15.05.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Herec Jeremy Renner pokračuje v úspěšné léčbě poté, co byl v lednu letošního roku stržen a následně přejet sněžným pluhem. Nové video z posilovny ukazuje, jak dobře rekonvalescence probíhá, herec navíc popsal, že se po zásazích doktorů cítí jako plechový muž.

Netflix ruší další skvělý seriál. Duchařskou fantasy nespasily ani fantastické recenze
Netflix ruší další skvělý seriál. Duchařskou fantasy nespasily ani fantastické recenze
15.05.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Další ze seriálů Netflixu nepřežil první řadu. Streamovací gigant se rozhodl ukončit mysteriózní krimi Lockwood a spol., které přes slušné hodnocení nepřitáhlo dostatečný počet diváků k obrazovkám.