FB pixel TP pixel
Vyproštění 2 v novém traileru ohromuje akcí a odhaluje nečekanou hereckou posilu © Netflix

Vyproštění 2 v novém traileru ohromuje akcí a odhaluje nečekanou hereckou posilu

Pokračování akční šlehy Vyproštění se nezadržitelně blíží a Netflix začíná pořádně dupat do propagace jednoho z nejočekávanějších streamovacích titulů letošního roku. Chris Hemsworth se v novém videu musí postavit bandě zabijáků na čtyřech kolech.

5. 6. 2023 18:30 | Filmové novinky

Zdá se, že režisér Sam Hargrave dostojí svým slovům a v pokračování hitu Vyproštění skutečně nabídne mnohem větší, stylovější a ve výsledku i lepší akční sekvence než v předchozí části. Ta stále patří na sedmé místo nejúspěšnějších anglicky hovořících filmů v rámci sledovanosti Netflixu během prvních 28 dní, takže laťka rozhodně není nijak nízko a největší současný streamer očekává, že novinka s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli dokáže zlákat velké množství nových předplatitelů. Mohlo by se to povést, protože jednozáběrovka v níže zobrazeném videu má stylu na rozdávání, i když jsou na ní jasně patrné digitální přechody mezi jednotlivými střihy. Podobných scén, které zdatně simulují nepřerušovanou akci, má být ve filmu celá řada, přičemž stěžejní má být 21 minut dlouhá bitka ve vězení, při které se Hemsworth nechal dokonce opakovaně zapálit.

Nové video však nenabízí jen nové střípky z akce. Milým překvapením je odhalené cameo Idrise Elby, který si v průběhu ukázky dělá legraci s Hemsworthova hrdiny, respektive jeho jména Tyler Rake, které je podle něj velká zábava vyslovovat. Nikdo prozatím netuší, jak velkou roli Elba ve filmu má, předpokládá se však, že spíše tahá za nitky a bude jakousi šedou eminencí. Že se Netflixu povedlo přemluvit zrovna Elbu, zase takovým překvapením není, bereme-li v potaz, že herec pro streamera dříve natočil filmovou krimi hitovku Luther: Pád z nebes.

Zdroj: Netflix

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nastražte pavoučí smysly! Netflix přidal filmy se Spider-Manem a chystá další
Nastražte pavoučí smysly! Netflix přidal filmy se Spider-Manem a chystá další
05.06.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Jedním z klíčů úspěchu streamovacích služeb je schopnost přizpůsobit se dokázat se napojit na trendy. Například na to, co právě letí v kině, kde aktuálně sklízí ovace nejnovější příběh Spider-Mana Milese Moralese. Netflix proto neváhal a do nabídky zařadil předchozí spider-manovské tituly.

Nejpozitivnější seriál současnosti končí. Rozlučkové video Teda Lassa vás zaručeně rozbrečí
Nejpozitivnější seriál současnosti končí. Rozlučkové video Teda Lassa vás zaručeně rozbrečí
05.06.2023 16:55:00 | Filmové novinky

Seriálový fenomén Ted Lasso po třech letech definitivně končí. Video, ve kterém se s oceňovaným seriálem plným optimismu loučí celý štáb, je natolik upřímnou a hladivou rozlučkou, že se jen těžko zatlačují slzy.

Exemplárně tvrdé tresty za nelegální streamování. Pět milionářů míří do vězení
Exemplárně tvrdé tresty za nelegální streamování. Pět milionářů míří do vězení
04.06.2023 12:30:00 | Filmové novinky

Parta podnikavých Britů velmi rychle zjistila, že se dá na streamovacích službách a live-sportu vydělat pořádný balík peněz. Vlastní streamovací služba se jim však šeredně nevyplatila.

Nejdražší seriál roku nečekaně odhalil explozivní trailer na pokračování
Nejdražší seriál roku nečekaně odhalil explozivní trailer na pokračování
04.06.2023 12:15:00 | Filmové novinky

Finální epizoda první řady špionážního thrilleru Citadel, vysílaná na amazoním Prime Videu, přinesla kromě nespočtu zvratů i ukázku na chystaný italský spin-off Citadel: Diana. Ta láká na výbuchy, přestřelky a napínavé automobilové honičky.