FB pixel TP pixel
Vyzkoušej první verzi mobilní aplikace Filmtoro pro Android a iOS © TMDB

Vyzkoušej první verzi mobilní aplikace Filmtoro pro Android a iOS

Před časem jsme s prvními z vás začali testovat naši mobilní aplikaci. Nyní ji vypouštíme i mezi ostatní. Podívej se, co na tebe v aplikaci čeká a pomozte nám ji dále otestovat a vylepšit.

Blog

Kde aplikaci stáhnu?

Máme připravenou verzi jak pro mobilní telefony s operačním systémem Android (verze 6.0 a vyšší), kterou můžete stáhnout z obchodu Google Play, tak i verzi pro mobilní telefony s operačním systémem iOS (verze 12.0 a vyšší), ta je ke stažení na App Storu.

Co v aplikaci najdu?

Prakticky vše, co je k dispozici u nás na webu, je i v aplikaci. A zároveň i něco navíc. Podívejte se na obrázky z aplikace, na jednotlivé funkce se nyní blíže podíváme.

Přehled nových titulů

Vyzkoušej první verzi mobilní aplikace Filmtoro pro Android a iOS © TMDB

Na úvodní obrazovce najdeš přehled všech nových filmů a seriálů. A oproti webu si můžeš hned na úvodu prohlédnout, jaké novinky nabízí hlavní online půjčovny jako Netflix, HBO nebo iTunes, zároveň zde máme také krátký seznam uváděných novinek v kině, filmů v televizi nebo titulů, které jsou k přehrání zdarma.

Filmové novinky a články

Před časem jsme kromě tipů začali na Filmtoro psát i novinky ohledně filmů a seriálů mířících online. Teď to v aplikaci ještě rozšiřujeme a pouze a jen v ní najdeš ještě další exkluzivní krátké zprávičky o čemkoliv, co se týká online filmů a seriálů. V aplikaci si poté můžeš přečíst samozřejmě i naše klasické novinky či tipovací články.

Hledání a procházení

V navigaci (tlačítko vlevo nahoře) najdeš rychlé odkazy na nejpoužívanější kategorie na našem webu. Dostaneš se tak rychle k novým filmům či seriálům, případně k nabídce online půjčoven. Najdeš zde také odkaz na Rozšířené hledání, kde si můžeš zadat spoustů parametrů, podle kterých můžeš vyhledávat v naší databázi. Podobně jako na webu najdeš nahoře i klasické hledání s našeptávačem.

Kategorie

Vyzkoušej první verzi mobilní aplikace Filmtoro pro Android a iOS © TMDB

U kategorií ještě chvíli zůstaneme. Můžeš v nich pohodlně brouzdat “donekonečna” a inspirovat se u výběru. Tlačítko vpravo nahoře vedle názvu kategorie ti umožní otevřít další podkategorie. Takže například “sci-fi” si můžeš dále třídit na “filmy s roboty”, “filmy s mimozemšťany”, prostě tak jak znáš z webu.

Film

Ve filmu najdeš opět všechny dobře známé podrobnosti o filmu. Obrázek, popisek, trailer pokud máme, obsazení (herce a tvůrce), hodnocení IMDB a další zajímavosti jako ceny či tržby. Hlavní informací je na Filmtoro přehled, kde je film či seriál online či ke stažení, v rychlém přehledu najdeš vždy název služby, cenu a českou podporu. Po kliknutí na řádek se dostaneš k podrobným informacím o nabídce s možností si film otevřít v dané službě a nebo pokud to umožňuje nabídka, rovnou si ho přehrát zdarma. U filmu také ještě najdeš všechny dobře známé informace z webu jako je zařazení do kategorií či odkaz na podobné filmy, vše s rychlým odkazem na kategorie. Zkoumat můžeš podrobně i seznamy filmů od daného herce/tvůrce či jedné série.

Hodnocení a doporučování

Vyzkoušej první verzi mobilní aplikace Filmtoro pro Android a iOS © TMDB

Pokud se zaregistruješ či přihlásíš, můžeš každý aktuální titul hodnotit když už jsi ho viděli (líbíl nebo nelíbíl), nebo si si ho uložit na později. Poslední ikonka ti ukazuje, jestli na film chceš “zapomenout”, což se ti bude hodit v našem i z webu známém doporučovacím kolotoči. Podle tvých preferencí totiž vybíráme v kolotoči další filmy a doporučíme ti tak film na základě tvých předešlých akcí. Do budoucna plánujeme přidat rychlé hodnocení přímo z kategorií. Svoje všechny hodnocené či uložené filmy najdeš ve svém profilu (ikonka zcela vpravo nahoře). V něm si také můžeš nastavit drobnou vychytávku - zda má být aplikace v denním (světlé barvy) či nočním (tmavé barvy) režimu.

Přihlášení napřímo

Protože naše aplikace je vlastně velmi jednoduchá webová stránka, má i svá omezení. Lze se bez problémů přihlásit pomocí Facebooku, ale nelze se přihlásit pomocí Google účtu. Vymysleli jsme pro to způsob, jak to obejít. Kdo se registroval přes Google, může si nechat na webu či v aplikaci nechat poslat “zapomenuté heslo”, které tě po kliknutí na link v emailu nechá napsat svoje heslo. S Google účtem a tímto heslem se už můžeš bez problému přihlásit. Tato funkce je dostupná i na webu, kde se nově můžeš registrovat i bez účtů na sociálních sítích Facebook či Google.

Testovací verze

Vyzkoušej první verzi mobilní aplikace Filmtoro pro Android a iOS © TMDB

Naše mobilní aplikace je ještě v záběhu a tudíž prosíme o trpělivost a shovívost během aktuálního spuštění. Pokud objevíš chybu, budeme rádi, když nám ji pošleš sem do diskuze nebo na email. A když se ti bude aplikace líbit, budeme rádi za její doporučení dále.

Stahuj aplikaci z



 393 zobrazení  
Filmtoro se rozšiřuje na Slovensko a nabízí  lokalizovanou slovenskou verzi
Filmtoro se rozšiřuje na Slovensko a nabízí lokalizovanou slovenskou verzi
07.12.2018 8:00:00 | Blog

V listopadu 2018 Filmtoro navštívilo téměř 300.000 lidí, z toho 15 % bylo ze Slovenska. A to nás inspirovali k tomu, aby se Filmtoro rozšířilo i na Slovensko a nabídlo slovenským fanouškům informace o tom, jaké filmy online mohou oni najít doma.

Podpořte Filmtoro v anketě Křišťálová lupa o nej ceny českého internetu
Podpořte Filmtoro v anketě Křišťálová lupa o nej ceny českého internetu
21.09.2018 9:20:00 | Blog

Jako každý rok se udílejí ceny pro nejlepší weby českého internetu a Filmtoro se dostalo díky vašim hlasům mezi ty nejlepší. Pomozte nám vyhrát naší kategorii a hlasujte pro nás přímo zde na našich stránkách.

Filmtoro startuje reklamní kampaň, vyfoťte ji a vyhrajte předplatné Netflixu
Filmtoro startuje reklamní kampaň, vyfoťte ji a vyhrajte předplatné Netflixu
05.09.2018 | Blog

Během září startujeme naší první “offline” reklamní kampaň. Naše reklamy jsme umístili tak, aby reklama na nich vždy nalákala pomocí konkrétního žebříčku s doporučením na filmy. Už jste ji viděli? Vyfoťte ji a vyhrajte předplatné Netflixu.

Filmtoro slaví 3. narozeniny v novém!
Filmtoro slaví 3. narozeniny v novém!
07.08.2018 | Blog

Přesně před třemi roky jsme spustili Filmtoro. První český web, který se věnuje legálním online filmům a seriálům. Za tu dobu se mnohé změnilo, ať na mezi online půjčovnami, na filmovém trhu, ale také na našem webu. A ta nejnovější změna začíná dnes - v novém designu a s novými funkcemi.