FB pixel TP pixel
Cavillův náhradník je připraven. Nový Zaklínač ukázal obří svaly © Netflix

Cavillův náhradník je připraven. Nový Zaklínač ukázal obří svaly

Ve čtvrté řadě fantasy seriálu Zaklínač se diváci již nesetkají s hercem Henrym Cavillem, který produkci Netflixu opustil na konci třetí řady. Role se nově ujme Liam Hemsworth, který nyní ukázal své obří svaly. Ty dokazují, že minimálně fyzicky je připraven.

Filmové novinky

Před třetí řadou seriálu Zaklínač se hodně spekulovalo, že změna představitele hlavní role Henryho Cavilla neproběhne jen tak, ale že si scenáristé vycucají berličku, která proměnu v nového herce Liama Hemswortha umožní. Nakonec se ukázalo, že šlo o výmysly a Geralt s Cavillovou tváří zkrátka jen zamířil beze změny za dalšími dobrodružstvími. Ta budou samozřejmě pokračovat ve čtvrté řadě seriálu navzdory tomu, že Zaklínači ve třetí řadě notně klesla sledovanost a už zdaleka nejde o takový megahit. Za to si ale Netflix může sám kvůli svému přístupu k projektu, jenž naštval spoustu fanoušků Sapkowského ságy kreativními rozhodnutími.

Liam Hemsworth přichází

Nástup Liama Hemswortha do role Geralta z Rivie přesto vyvolává když už ne očekávání, tak alespoň zvědavost. Cavill byl totiž v roli navzdory kritice seriálu jako takového milován, takže jít v jeho šlépějích bude neskutečně těžké. Minimálně po fyzické stránce se však zdá, že mladší bratr Chrise Hemswortha bude velmi dobře připraven. Nově odhalil na Instagramu fotografii z posilovny s ironickým hashtagem „leg day“, kdy očividně pumpoval především ruce. A nutno uznat, že horní část těla začíná výrazně připomínat svou muskulaturou formu Henryho Cavilla.

Hemsworth své mohutné paže odhalil v rámci poděkování fanouškům, kteří sledovali jeho nový akční snímek Land of Bad, v němž se jako voják bojující po nepovedené misi o přežití objevil spolu s Russellem Crowem. Natáčení čtvrté řady Zaklínače mělo původně začít již v březnu, nakonec se však s nastartováním kamer počítá až v průběhu dubna. První klapka je tedy na spadnutí. Výkonný producent Tomek Bagiński již loni vyslovil důvěru v to, že přeobsazení Geralta seriál nepoškodí. Roli přirovnal k Jamesi Bondovi či Batmanovi, tj. titulům, jejichž popularita snese opakované výměny herců i změny pojetí postavy.

Zdroj: ComicBookMovie / Instagram, Liam Hemsworth / Redanian Intelligence

Velkolepý filmový návrat Kevina Costnera dokonán. Uznání se dočkal po 20 letech
Velkolepý filmový návrat Kevina Costnera dokonán. Uznání se dočkal po 20 letech
09.04.2024 16:37:00 | Filmové novinky

Dvoudílná epická sága Horizon Kevina Costnera rozhodně patří mezi jeden z nejočekávanějších projektů letošního léta. Po dvaceti letech se zarputilý filmař dočkal triumfálního návratu, který nyní cementuje uvedení na jednom z nejslavnějších filmových pláten světa.

Netflix opravdu končí s příšernými filmy. Nový šéf zahájil plán, který dává smysl
Netflix opravdu končí s příšernými filmy. Nový šéf zahájil plán, který dává smysl
09.04.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix nebyl v poslední době spokojen se směřováním své filmové divize. Dan Lin, její nově jmenovaný šéf, nyní provádí reorganizaci ve vedení filmové sekce, chce ji rozdělit podle žánrů a plánuje drobná propouštění.

Nástupce Spartaka je tady! První trailer odhaluje střípky gladiátorských zápasů
Nástupce Spartaka je tady! První trailer odhaluje střípky gladiátorských zápasů
08.04.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Režisér Ridley Scott sice na listopad letošního roku chystá snímek Gladiátor 2, už v létě ho ale s velkolepými zápasy v arénách smrti trumfne Roland Emmerich. Ten totiž natočil seriál Those About to Die, v němž císaře Vespasiána ztvární Anthony Hopkins.

Přistání na Měsíci jako velkolepý podvod. Trailer nové komedie mrká na konspirátory
Přistání na Měsíci jako velkolepý podvod. Trailer nové komedie mrká na konspirátory
08.04.2024 17:45:00 | Filmové novinky

Jednou z nejpopulárnějších konspiračních teorií v historii je ta, že Američané na Měsíci nikdy nepřistáli a celá mise Neila Armstronga byla natočená ve studiu. Stát za celým natáčením měl Stanley Kubrick a této verzi příběhu o lidském dobývání kosmu nyní nasazuje komediální korunu novinka Fly Me to the Moon.