FB pixel TP pixel
50 věcí, které jsou špatně v nových Star Wars © TMDB

50 věcí, které jsou špatně v nových Star Wars

Star Wars: Poslední z Jediů je v kinech a vzbuzuje dosti protichůdné reakce. Někomu se osmá epizoda Star Wars líbí jako odvážný krok ze zavedené tradice, druhá část lidí naopak nemůže vystát natahované tempo a díry v ději. My se řadíme k té druhé části a dali jsme dohromady seznam všech věcí, které nám ve filmu vadily. Pokud jste film viděli nebo se nebojíte spoilerů, račte vstoupit.

Tipy na film
 96 zobrazení   189 se líbí
VÍKENDOVÝ TIP: Jean-Claude Van Johnson
VÍKENDOVÝ TIP: Jean-Claude Van Johnson
16.12.2017 | Tipy na film

Na Amazonu najdete od včera nový seriál, ve kterém si zahrál hlavní roli Jean-Claude Van Damme jako alter-ego svého bývalého akčního já, které po nocích honí skutečné padouchy. Pokud podobný meta-humor nemusíte, na Amazonu přidali také dva starší osvědčené seriály - komplet Dr. House a komplet seriál Heroes.

20 věcí, které nikdy nesmíte říct Star Wars fandům
20 věcí, které nikdy nesmíte říct Star Wars fandům
14.12.2017 | Tipy na film

Jsou mezi námi. Tvrdé jádro fanoušků Star Wars, kteří by o této sérii neřekli nic špatného, i kdyby bylo organizací WHO potvrzeno, že tyto filmy roznáší vesmírný AIDS nebo způsobují rakovinu slinivky. Co tedy nesmíte nikdy říct, aby vás nepraštili tito lidé plastovým světelným mečem přes hranu prstů tak bolestivě, až budete mít slzy v očích víc než při smrti Obi-Wana Kenobiho?

RETRO: Nejen Star Wars - nejzajímavější filmy z roku 1977
RETRO: Nejen Star Wars - nejzajímavější filmy z roku 1977
13.12.2017 | Tipy na film

Zdá se to neuvěřitelné, ale kromě Star Wars se před čtyřiceti lety chodilo do kina i na jiné filmy. Některé zavál čas, některé naopak s věkem zrají jako víno. Které filmy tohoto ročníku byste neměli rozhodně minout? Na své si přijdou především fanoušci napínavých thrillerů a válečných filmů, dostane se ale i na komedie či debut Davida Lynche.

Požehnání či prokletí? 10 herců a jejich život se Star Wars
Požehnání či prokletí? 10 herců a jejich život se Star Wars
12.12.2017 | Tipy na film

Původní trilogie Star Wars sice přinesla obrovský úspěch, ale jen Harrisonu Fordovi se podařilo jej zúročit pro svojí kariéru. Jak si vedli Mark Hamill a Carrie Fisher a proč jsme o nich tolik neslyšeli? A jak pomohly nebo nepomohly prequely hercům, kteří si zahráli Anakina Skywalkera? Podívali jsme se na všechny méně známé herce a to včetně nové trilogie.