FB pixel TP pixel
Henry Cavill řádí jako dokonalý špión. Trailer nové akční komedie maže z hlavy Zaklínače © Apple TV+

Henry Cavill řádí jako dokonalý špión. Trailer nové akční komedie maže z hlavy Zaklínače

Režisér Matthew Vaughn přichází s novou špionážní akční komedií, která nešetří kreativními nápady. Henry Cavill se zde představí jako perfektní tajný agent, kterého si autorka knižních best-sellerů vymyslela tak dokonale, že jí jde o vlastní krk.

Filmové novinky

Režisér Matthew Vaughn nadále prohlubuje svou zálibu ve špiónských dobrodružstvích a po bondovské parafrázi v X-Men: První třída a trilogii Kingsman přichází s novou akční komedií Argylle, v níž se mu podařilo poskládat hvězdné obsazení, jemuž vévodí milovaný Henry Cavill. Ten ukončil svou jízdu jako Zaklínač a nyní se po Mission: Impossible - Fallout znovu představí jako drsný tajný agent Argylle, jenž je etalonem špiónské práce. Jak ale rychle zjistíte už v traileru, ta dokonalost doslova vznikla jen na papíře. Anebo ne?

Argylle je totiž výmyslem knižní autorky s tváří Bryce Dallas Howard, která se brzy dostane do nebezpečí, když jí jiný agent Sam Rockwell odhalí, že jsou její knihy příliš blízké skutečnosti. Rozjede se tak akční smršť, v jejímž průběhu spisovatelka zjistí, že agent Argylle neexistuje pouze v její hlavě. Vaughn pak jako režisér opět dokazuje svou nekonečnou kreativitu a vizuální cit, které minimálně v rámci traileru fungují velmi dobře. Snímek by měl 1. února 2024 zamířit i do českých kin, poté bude exkluzivně uveden na streamovací službě Apple TV+. Jedná se tak o další film, který potvrzuje novou strategii streamovací služby od technologického giganta, kdy velké filmy půjdou nejdříve do kinosálů pro zajištění větší návratnosti investic. Vaughn má navíc s Apple dobré zkušenosti. Jako producent pro společnost vytvořil adaptaci bláznivého příběhu o videohře Tetris.

Zdroj: Apple TV+ / TechRadar

Nejžhavější thriller Netflixu v napínavém traileru. Recenze slibují skvělou zábavu
Nejžhavější thriller Netflixu v napínavém traileru. Recenze slibují skvělou zábavu
27.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Největší světový streamer chystá už na první týden v říjnu velkou thrillerovou novinku, která má skvělé recenze a velmi povedené trailery. Napětí se dá už v ukázce krájet, není divu, že se Netflix nebál za film zaplatit velké peníze.

Láska nebeská se vrací do kin. Vánoční romantické klasiky se dočkáme i v Česku
Láska nebeská se vrací do kin. Vánoční romantické klasiky se dočkáme i v Česku
26.09.2023 19:50:00 | Filmové novinky

Pokud máte vánoční svátky spojené se sledováním romantické klasiky Richarda Curtise, velkou radost vám letos udělá společnost Aerofilms. Ta totiž chystá velký návrat fenoménu Láska nebeská do tuzemských kin.

Manželka Bruce Willise o zdraví akční legendy. Svůj stav už možná nevnímá
Manželka Bruce Willise o zdraví akční legendy. Svůj stav už možná nevnímá
26.09.2023 19:28:00 | Filmové novinky

Někdejší hollywoodská akční hvězda, Bruce Willis, se v roce 2022 stáhla z herectví kvůli vzácnému a vážnému onemocnění. Nyní v televizním interview vystoupila Willisova manželka, která otevřeně promluvila o nemoci, která ovlivňuje celou rodinu, i o nejistotě, zda si legendární herec svůj stav uvědomuje.

Sledovanost Elišky a Damiána prolomila nové dno. Dokouká seriál vůbec někdo?
Sledovanost Elišky a Damiána prolomila nové dno. Dokouká seriál vůbec někdo?
26.09.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Primácká seriálová katastrofa v podobě projektu Eliška a Damián ne a ne skončit. Když už se zdálo, že novinka v minulém týdnu dosáhla se svou sledovaností pomyslného dna okolo 300 000 diváků, nová čísla sledovanosti ukazují další odliv publika.