FB pixel TP pixel
Nejdražší seriál roku nečekaně odhalil explozivní trailer na pokračování © Amazon

Nejdražší seriál roku nečekaně odhalil explozivní trailer na pokračování

Finální epizoda první řady špionážního thrilleru Citadel, vysílaná na amazoním Prime Videu, přinesla kromě nespočtu zvratů i ukázku na chystaný italský spin-off Citadel: Diana. Ta láká na výbuchy, přestřelky a napínavé automobilové honičky.

4. 6. 2023 12:15 | Filmové novinky

Akčně špionážní seriál Citadel s Priyankou Chopra a Richardem Maddenem v hlavních rolích minulý týden na Prime Videu od Amazonu odvysílal finální epizodu první řady, se kterou jsme dostali i krátkou upoutávku na připravovaný italský spin-off s podtitulem Diana. Nový seriál s Matildou De Angelis v hlavní roli tak rozšíří toto špionské univerzum, ve kterém se tentokrát vydáme do Itálie, ve které bude hrdinka bojovat proti nejnovější hrozbě. Teaser láká na tradiční žánrové propriety jako výbuchy, přestřelky a napínavé automobilové honičky v přeplněných ulicích. Podobně jako v hlavní sérii se dočkáme mixu akce, tajemství a chybět by neměla ani romantika.

Samozřejmě se nabízí otázka, jestli bude na Dianu vůbec někdo zvědavý. Jak známo šestidílný Citadel nakonec stál ohromujících 300 milionů dolarů a dostal naloženo od kritiků i diváků. Stížnosti mířily především na nudný a tuctový vizuál, při jehož sledování se neustále vracela otázka, kam zahučely všechny vložené peníze. Bohužel ani zápletka, která je schematická a předvídatelná, divákům mnoho radosti nepřinesla. Výsledkem jsou nelichotivá hodnocení na databázích: Rotten Tomatoes dává 54 %, Metacritic 51 bodů ze 100 a IMDB 6,1 bodů z 10. Na druhou stranu ředitelka Amazon Studios Jennifer Salke si čísla sledovanosti chválí, takže se krom schválené druhé řady hlavní série a indického spin-offu možná dočkáme i dalších Spyverse projektů.

Zdroj: PrimeVideo

Reklama
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nejzábavnější fantasy roku je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
Nejzábavnější fantasy roku je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě
02.06.2023 18:27:00 | Filmové novinky

Dobrých fantasy není nikdy dost a ačkoli se novinka s Chrise Pinem v hlavní roli nakonec v kinech úplně nezaplatila a svou budoucnost najde spíše ve světě streamingu, pořád se jedná o zábavnou podívanou, kterou byste rozhodně vidět měli. Tedy za předpokladu, že máte rádi bláznivou žánrovou zábavu s draky trpícími nadváhou.

Sex ve městě se vrací. Trailer 2. řady láká na Aidana, dorazí i Samantha
Sex ve městě se vrací. Trailer 2. řady láká na Aidana, dorazí i Samantha
02.06.2023 8:30:00 | Filmové novinky

Spin-off Sexu ve městě s názvem A jak to bylo dál byl jedním z nejúspěšnějších titulů druhé poloviny roku 2021, a tak není divu, že se dočká druhé řady. Pokračování, které bude dostupné už na konci června, se teď představilo v novém traileru.

Na Netflixu boduje nenápadné dystopické sci-fi. Diváci ho objevili po 3 letech
Na Netflixu boduje nenápadné dystopické sci-fi. Diváci ho objevili po 3 letech
02.06.2023 8:00:00 | Filmové novinky

Na streamovací službě Netflix se v posledních dnech dějí kuriózní věci. Do desítky nejsledovanějších snímků se totiž dostal titul, který je v nabídce služby už 3 roky. Snímek Code 8 vypráví o čtyřech procentech lidí se superschopnostmi, které šikanují robotičtí policisté.

Netflix láká ve videu na největší červnové hity. Nechybí Vyproštění 2 či Zaklínač
Netflix láká ve videu na největší červnové hity. Nechybí Vyproštění 2 či Zaklínač
01.06.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Netflix v nově vydaném videu láká na své nejžhavější novinky. V aktuální červnové upoutávce se kromě Zaklínače a pokračování akčního hitu Vyproštění můžeme těšit na nové díly kultovní dystopické sci-fi série, odlehčená vztahová dramata či ceněné dokumenty.