FB pixel TP pixel
Je tam! Daredevil se konečně ukázal v rámci MCU a fanoušci budou nadšení © Marvel Studios

Je tam! Daredevil se konečně ukázal v rámci MCU a fanoušci budou nadšení

Fanoušci superhrdiny z Hell's Kitchen se konečně dočkali. Matt Murdock i jeho alter ego Daredevil totiž konečně vstoupili do MCU. Stalo se tak v 8. epizodě seriálu She-Hulk, která ukázala světlejší stránku slepého hrdiny.

6. 10. 2022 15:00 | Filmové novinky

Na Daredevila v rámci MCU se čekalo roky, respektive od momentu, kdy byl na Netflixu zrušen kvůli právům, které postupně připadly streamovací službě Disney Plus. Matt Murdock s tváří Charlieho Coxe se sice již objevil ve filmu Spider-Man: Bez domova, kde posloužil jako právní zástupce Petera Parkera, jako samotného hrdinu, který řeže nepřátele v temných uličkách, jsme ho však nespatřili.

To se teď ale mění se seriálem She-Hulk: Neuvěřitelná právnička, který v 8. epizodě vrátil na scénu nejen Murdocka, ale i jeho hrdinské alter ego. A je to velká zábava. Daredevil se totiž se zelenou hrdinkou střetne nejen v přímém hrdinském souboji, ale i u soudu. Během epizody pak začnou vzájemně spolupracovat a dokonce dojde na intimní románek, který už fanoušci obou hrdinů oslavují na sociálních sítích.

Je nicméně otázkou, jak novou podobu Daredevila přijmou skalní fanoušci temné verze z Netflixu. Marvel již potvrdil, že chystaný seriál Daredevil: Born Again nebude na Netflix přímo navazovat, ale bude oficiálním restartem. Je tedy otázkou, kdo další se z původní herecké sestavy vrátí. Marvel ostatně již nyní provádí řadu úprav. Nelze přehlédnout nový žlutý kostým, který je věrný původní podobě z komiksů, případně větší gymnastické kousky, které hrdina ve své nové podobě předvádí. Hodí se navíc připomenout, že Kingpin v podání Vincenta D'Onofria v seriálu Hawkeye také prošel určitou proměnou chování a schopností, když dokázal přežít i explozivní šípy Kate Bishop. Kingpin i Daredevil by se každopádně měli objevit v chystaném seriálu Echo.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama  1 217 zobrazení   520 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Megahit Avatar opět láme rekordy. Nový milník překonal jako první film historie
Megahit Avatar opět láme rekordy. Nový milník překonal jako první film historie
06.10.2022 12:20:00 | Filmové novinky

S blížící se premiérou dlouho očekávaného pokračování Avatar: The Way of Water byl první díl filmové série opět uveden do kin. Avatar z roku 2009 byl uveden na dva týdny na celkem 40 trzích, díky čemuž jedničce připsal dalších bezmála 57 miliónů dolarů.

Nejšílenější sci-fi roku je konečně online! Diváci ho milují i nenávidí
Nejšílenější sci-fi roku je konečně online! Diváci ho milují i nenávidí
05.10.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Jestli jste si mysleli, že Doctor Strange v multivesmíru šílenství byl pořádný blázinec o paralelních světech, ještě jste neviděli novinku režijního dua The Daniels. Ta vám totiž brány imaginace teprve rozkopne dokořán!

Avengers 6 budou cestovat multivesmírem. Konečně mají stěžejního tvůrce
Avengers 6 budou cestovat multivesmírem. Konečně mají stěžejního tvůrce
04.10.2022 12:15:00 | Filmové novinky

I když aktuálně běží teprve čtvrtá fáze Marvel Cinematic Universe, architekt celého sdíleného univerza, Kevin Feige, nedávno představil plány na šestou. Ta vyvrcholí adaptací legendárního komiksu Secret Wars a scenáristicky ji zaštítí muž, který do multiverza v rámci MCU už několikrát nahlédl.

Hororová událost roku míří na Netflix. Mrazivý trailer odhaluje zvrácenou podívanou
Hororová událost roku míří na Netflix. Mrazivý trailer odhaluje zvrácenou podívanou
04.10.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Ještě před tím, než se na obrazovky Netflixu v prosinci dostane očekávaná animovaná verze Pinocchia od vizuálního mága Guillerma Del Tora, připravil si tento režisér lahůdku pro fandy hororů v podobě osmidílné antologie.