FB pixel TP pixel
Deadpool 3 potvrdil nástup Wolverina. Z božího videa fanouškům padá brada © 20th Century Fox

Deadpool 3 potvrdil nástup Wolverina. Z božího videa fanouškům padá brada

Nejšílenější antihrdina Marvelu se brzy přesune do rozvětveného vesmíru Marvel Cinematic Universe. V podání neodolatelného Ryana Reynoldse k sobě dokonce dostane spojence, jehož návrat si všichni přáli.

28. 9. 2022 13:30 | Filmové novinky

Kopie DC padoucha Deathstroka, která si v devadesátých letech podmanila srdce milionů čtenářů a brzy se stala jednou z nejoblíbenějších komiksových postav vůbec, to ve filmu poprvé zkusila v roce 2009. Jenže Ryan Reynolds v X-Men Origins: Wolverine působil jako parodie na Deadpoola a neměl snad ani jednu z jeho typických vlastností. Trvalo tedy dalších sedm let, než se Wade Wilson objevil na plátně znovu. Erkový Deadpool od Tima Millera slavil obrovské úspěchy, ještě lépe na tom byla dvojka od Davida Leitche, jež do kin dorazila v roce 2018. V té se mj. objevil i slavný Cable, kterého si zahrál Josh Brolin. Deadpool navíc jako jediný z mutantů dostane šanci pokračovat i v MCU, kde dostane snad ještě hvězdnějšího parťáka.

V třetím filmu se totiž k Deadpoolovi přidá sám Wolverine s tváří Hugh Jackmana. Logan a Wade se tedy bok po boku objeví poprvé od roku 2009. Pro Jackmana to pak bude návrat k roli, kterou opustil v roce 2017 fenomenálním snímkem Logan. Od té doby se dlouho spekulovalo, zda se k adamantiovým drápům vrátí, nakonec tak učinil až nyní. Zda se ve svém věku stane primárním Wolverinem celého MCU však není jisté, v třetím Deadpoolovi od něj ale můžeme čekat velké věci. Film, jak je patrno z Reynoldsova videa, které s oznámením uveřejnil online, dorazí do kin 6. září 2024. Trojku si vzal na starost Shawn Levy, častý Reynoldsův spolupracovník a režisér filmů Free Guy nebo Projekt Adam.

Zdroj: Variety

UPDATE! Ryan Reynolds už vydal i druhé video a tentokrát se v něm Hugh Jackman objeví už na delší pokec. Začnou společně odpovídat na nejčastější otázky, tedy zda Logan/Wolverine vstane z mrtvých (ne, třetí Deadpool se bude odehrávat před Logan: Wolverine) a co přesně uvidíme. Celou minutu povídají přesně Jackman a Reynolds o zápletce, jen ....my se toho bohužel moc nedozvíme. Jak je to možné? Ostatně, mrkněte sami.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Přeobsazení herců v Rodu draka zaskočilo fanoušky. Tvůrci vysvětlují, proč to jinak nešlo
Přeobsazení herců v Rodu draka zaskočilo fanoušky. Tvůrci vysvětlují, proč to jinak nešlo
28.09.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Protože hitové fantasy HBO Rod draka vypráví příběh dlouhý desítky let, museli se tvůrci seriálu vypořádat s velkými časovými skoky a přeobsazením některých hereckých představitelů.

Nový originální thriller vyvolává závratě a vlny adrenalinu. Recenze jsou nadšené
Nový originální thriller vyvolává závratě a vlny adrenalinu. Recenze jsou nadšené
27.09.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Co se stane, když se hecnete a vylezete na 600 metrů vysokou rádiovou věž? Pokud se nacházíte v hollywoodském filmu, můžete si být jistí, že rozhodně nic pěkného. Může to však být velká zábava pro diváky.

Trailer 7. dílu Rodu draka láká na ostré nože a krádež draka
Trailer 7. dílu Rodu draka láká na ostré nože a krádež draka
27.09.2022 13:45:00 | Filmové novinky

Nová Hra o trůny konečně plně přeskočila do své druhé poloviny, s níž se naplno rozjíždí pletichy nové generace Targaryenů a Hightowerů. A soudě podle nového traileru bude ještě hůř.

HBO ukázalo trailer nejočekávanější sci-fi současnosti. Fanoušci budou nadšení
HBO ukázalo trailer nejočekávanější sci-fi současnosti. Fanoušci budou nadšení
26.09.2022 18:30:00 | Filmové novinky

HBO po několika dříve ukázaných záběrech konečně přichází s pořádným trailerem sci-fi The Last of Us. Fanoušci videoherního hitu od studia Naughty Dog si tak mohou naplno užít hranou podobu Ellie a Joela, kteří se snaží přežít ve světě pandemické zkázy.