FB pixel TP pixel
Nový trailer Enoly Holmes 2 fanoušky dostane. Netflix nabízí více všeho důležitého © Netflix

Nový trailer Enoly Holmes 2 fanoušky dostane. Netflix nabízí více všeho důležitého

Netflix konečně vyrukoval s plnohodnotným trailerem na pokračování detektivního hitu Enola Holmes. Fanoušci se mohou těšit na návrat starých známých a novou dávku dobrodružství.

11. 10. 2022 19:00 | Filmové novinky

Druhý díl Enoly Holmes dorazí už 4. listopadu a nový trailer potvrzuje, že se fanoušci mají na co těšit. Zatím se totiž zdá, že sei tvůrce Jack Thorne odnesl z prvního filmu všechny důležité poznámky a Enola vylepší vše, co si fanoušci přejí. Měli bychom tak dostat více akce, více vtipu a ještě více Henryho Cavilla, který by měl být Enole v podání Millie Bobby Brown důstojným parťákem, zatímco jeho bratr Mycroft tentokrát bude sedět pouze mimo záběr kamery.

Sequel znovu připravil režisér Harry Bradbeer a co se hereckých posil týče, můžeme se těšit na Davida Thewlise. Ten si po záporných rolích ve filmu Wonder Woman a seriálu Sandman znovu střihne padoucha. Další výraznou novou tváří ve dvojce rozhodně bude i Sharon Duncan-Brewster, kterou jsme loni viděli ve veleúspěšném sci-fi blockbusteru Duna.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Občanská válka je tu! Trailer předposledního dílu Rodu draka utahuje smyčku smrti
Občanská válka je tu! Trailer předposledního dílu Rodu draka utahuje smyčku smrti
11.10.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Konec se blíží a tanec draků naopak začíná. Po smrti krále Viseryse nebylo napětí mezi rody Hightowerů a Targaryenů hmatatelnější a hrozba války je až nebezpečně blízko.

Addamsova rodina míří na Netflix! Nový trailer odhaluje pozdní datum premiéry
Addamsova rodina míří na Netflix! Nový trailer odhaluje pozdní datum premiéry
10.10.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Nový seriál s Addamsovou rodinou se konečně představil v plnohodnotné upoutávce. Ta kromě strýčka Festera odhaluje i datum premiéry, které bohužel mine oslavy Halloweenu.

HBO ukázalo komiksové hity podzimu. Známe i datum premiéry
HBO ukázalo komiksové hity podzimu. Známe i datum premiéry
10.10.2022 13:40:00 | Filmové novinky

I když se většina seriálů na motivy DC Comics nadále čile ruší, jedna dvojice odolává. Titans i Doom Patrol se blíží se čtvrtou sérií a slibují pořádnou jízdu! A co víc, oba dva oblíbené seriály dorazí už v listopadu!

Nová fantasy Netflixu nás zavede do říše snů. Trailer láká na triky a Jasona Momou
Nová fantasy Netflixu nás zavede do říše snů. Trailer láká na triky a Jasona Momou
10.10.2022 13:20:00 | Filmové novinky

Akční fantasy Snivokraj s Jasonem Momou v hlavní roli bude na Netflixu určitě patřit k těm největším podzimním tahákům. A protože se datum uvedení blíží, streamovací gigant se rozhodl přijít po teaseru s výživnou plnohodnotnou ukázkou.