FB pixel TP pixel
První trailer Enoly Holmes 2 je tady! Dává divákům to, co chtějí nejvíc © Netflix

První trailer Enoly Holmes 2 je tady! Dává divákům to, co chtějí nejvíc

Na globální akci TUDUM odtajnil Netflix premiéry svých letošních celovečerních filmů. Jedním z nich je i pokračování předloňské detektivní komedie Enola Holmes 2. Ta se nyní představuje i v prvním traileru.

25. 9. 2022 10:30 | Filmové novinky

Snímek Enola Holmesová vyšel předloni a v době podzimní vlny covidové pandemie se stal poměrně slušným hitem. V režii Harryho Bradbeera v něm znovu ožily postavy z děl Arthura Conana Doyla, tedy Sherlock a Mycroft Holmesovi, zároveň ale debutovala i jejich sestra Enola, kterou do detektivní série vnesla kniha jednoduše nazvaná Enola Holmes z pera Nancy Springer. Film vsadil na poměrně hvězdnou hereckou sestavu v čele s Millie Bobby Brown a Henry Cavillem, nabídl pak příběh, ve kterém se mladá Enola snaží vyrovnat svým mnohem slavnějším bratřím. A sázka na detektivku s komediálními prvky vyšla, neboť už letos se můžeme těšit na pokračování.

Ve dvojce nás podle traileru čeká větší sblížení Enoly se Sherlockem, naopak Mycroft v podání Sama Claflina by se tentokráte neměl objevit. Sequel znovu připravil režisér Harry Bradbeer podle scénáře Jacka Thorna a co se hereckých posil týče, můžeme se těšit na Davida Thewlise. Ten si po záporných rolích ve filmu Wonder Woman a seriálu Sandman znovu střihne padoucha. Další výraznou novou tváří ve dvojce rozhodně bude i Sharon Duncan-Brewster, kterou jsme loni viděli ve veleúspěšném sci-fi blockbusteru Duna. Celá tato pestrá herecká sestava nás o svých kvalitách přesvědčí pouze na Netflixu už 4. listopadu.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Obří bitka a dvakrát víc akce. Akční nářez Vyproštění 2 ukazuje nové záběry
Obří bitka a dvakrát víc akce. Akční nářez Vyproštění 2 ukazuje nové záběry
25.09.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Netflix během akce Tudum ukázal zcela nové záběry ze svého chystaného pokračování hitu Vyproštění s Chrisem Hemsworthem. Tvůrci slibují dvojnásobek akce oproti jedničce, přičemž nešetří výbuchy a ranami pěstí.

Nová scéna z Thora 4 rozčílila fanoušky. Vysmívaný Zeus je zde naprosto jiný člověk
Nová scéna z Thora 4 rozčílila fanoušky. Vysmívaný Zeus je zde naprosto jiný člověk
23.09.2022 17:20:00 | Filmové novinky

Thor: Láska jako hrom nepatří mezi nejoblíbenější filmy v rámci Marvel Cinematic Universe a zdá se, že ani s nově uvolněnými scénami si moc nových fanoušků nezíská. Ti se totiž nestačí divit, jak povedenou scénu Marvel vystřihl ve prospěch bláznivé komedie.

Potvrzeno! Spider-Man v Česku jde za lepším. Na Netflixu brzy končí
Potvrzeno! Spider-Man v Česku jde za lepším. Na Netflixu brzy končí
23.09.2022 16:40:00 | Filmové novinky

Dny slavné trilogie Spider-Man na Netflixu jsou sečteny. Pavoučí muž se stěhuje za lepším, respektive za svými parťáky od Marvelu.

Nejdrsnější sci-fi roku se blíží. Jeho brutalita zaskočila i americké cenzory
Nejdrsnější sci-fi roku se blíží. Jeho brutalita zaskočila i americké cenzory
22.09.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Syn slavného režiséra Davida Cronenberga má podobnou zálibu v násilí jako jeho otec. A americkým cenzorům se jeho nadšení z krve příliš nelíbí.