FB pixel TP pixel
EXKLUZIVNÍ VIDEO: Zopakujte si sérii X-Men. Od Magneta k Deadpoolovi © TMDB

EXKLUZIVNÍ VIDEO: Zopakujte si sérii X-Men. Od Magneta k Deadpoolovi

S filmem X-Men: Dark Phoenix se diváci loučí s hrdinskými mutanty, které brzy čeká restart pod taktovkou lodivodů z Marvelu, kteří Wolverina a spol. začlení do světa Black Panthera, Spider-Mana či Captain Marvel. Ideální příležitost si sérii, která zrodila moderní superhrdiny, pěkně zopakovat.

Tipy na film

Psal se rok 2000 a režisér Bryan Singer šokoval filmový svět svou stylovou a především psychologicky laděnou komiksovou adaptací série X-Men. Z filmu se stal hit a započal 19 let trvající kolos, jenž si prošel vzestupy i pády a letos zakončuje své tažení filmem X-Men: Dark Phoenix, jenž bude poslední v linii studia 20th Century Fox. Honza Potměšil si v 10 minutách zavzpomínal na první mutantské krůčky i řadu přešlapů a vecpal historii komiksové série do výživných 10 minut, jež si nyní můžete přehrát. A až budete mít hotovo, můžete na našem YouTube mrknout třeba na nové recenze německé pecky Dark či thrilleru Triple Frontier. Dál to znáte. Like, odběr a tak dále.

 234 zobrazení   24 se líbí
10 filmů o hrůzách jaderné energie, pokud vás zasáhl Černobyl
10 filmů o hrůzách jaderné energie, pokud vás zasáhl Černobyl
11.06.2019 | Tipy na film

Černobyl udeřil na diváky nebývalou silou. Příběh o katastrofě s jaderným materiálem připomíná, že s touhle látkou není žádná legrace. Zato je to skvělý kompoziční prvek pro spoustu filmů, ať už jde o následky atomové války, nebo práci s radioaktivní látkou pro vědecké účely.

Černobyl: Největší klady a zápory skvělé minisérie HBO
Černobyl: Největší klady a zápory skvělé minisérie HBO
07.06.2019 17:00:00 | Tipy na film

1. ledna jsme možná všichni očekávali, že seriálovou událostí roku bude Hra o trůny. Nyní je jasné, že zatímco ta spíš nedostála očekáváním, nenápadná pětidílná série HBO Černobyl se přes noc stala fenoménem. Ale i přes hodnocení, jež atakuje historické žebříčky, si 100 % o fous nezaslouží. Proč?

10 seriálových návratů, které si můžete užít na Netflixu s českými titulky
10 seriálových návratů, které si můžete užít na Netflixu s českými titulky
07.06.2019 15:00:00 | Tipy na film

Netflix ohledně české lokalizace šlape do plných a není dne, kdy by se neobjevil seriál či film s českou podporou. Skvělé je to především u novinek, případně pokračování oblíbených sérií, na něž se Netflix soustředí především. Tady tudíž máte 10 seriálů, které začaly novou řadu v češtině.

10 filmů, u kterých promarníme letošní léto
10 filmů, u kterých promarníme letošní léto
06.06.2019 15:00:00 | Tipy na film

Až si budete chtít odpočinout od parných letních dnů v přítmí kinosálu, či budete chtít strávit příjemný letní večer se svým partnerem či partnerkou u televize, můžete si vybrat z těchto deseti kandidátů na letní pecky!