FB pixel TP pixel
Postapokalyptické sci-fi Fallout má fantastický trailer. Nechybí mutanti a násilí © Amazon Studios

Postapokalyptické sci-fi Fallout má fantastický trailer. Nechybí mutanti a násilí

Brazilský Comic Con naděluje fanouškům seriálů nové dárky. Jedním z nich je trailer na očekávané postapokalyptické sci-fi Fallout, jež adaptuje kultovní videohru. Čeká nás nový příběh, který se předlohou inspiruje a dále rozvíjí populární svět po jaderné válce.

Filmové novinky

Na brazilském Comic Conu CCXP byl konečně odhalen první trailer na veleočekávanou sci-fi Fallout, která je adaptací stejnojmenné kultovní videohry. Fallout se tak konečně dostává na televizní obrazovky zhruba tři roky poté, co studio Bethesda Softworks a Amazon Prime Video spojili síly, aby tento svět po velké atomové válce přivedli do hrané podoby. A výsledek zatím vypadá skvěle. Za režií pilotního dílu stojí tvůrce WestworldunJonathan Nolan, který zdá se zůstává věrný tomu, co si pod Falloutem fanoušci představují.

Dostáváme tudíž ikonické modro-žluté kombinézy, Vaulty, dogmatické Bratrstvo oceli a dokonce i Ghoula a další zmutované příšery, které zasáhla radioaktivita Pustiny. Je už rovněž potvrzeno, že nejde o adaptaci žádné z her. Tvůrci se pouze inspirovali a dále rozšiřují vesmír Falloutu, neboť seriálový příběh má být součástí kánonu. Hlavní postavou bude Lucy z Vaultu 33, která se vydává do světa, který má za sebou 200 let od výbuchu atomových bomb a zamrzl ve 40. a 50. letech 20. století. Kromě ní se tvůrci zaměří na člena Bratrstva oceli jménem Maximus a další kus zničeného světa odhalí lovec odměn The Goul, kterého ztvární Walton Goggins. Toho v traileru uvidíte i v nezmutované podobě, očividně nás tak čekají i flashbacky do doby před zničujícím konfliktem. Potěší ale i zmutovaný medvěd, lidská ruka v psí tlamě a velká porce násilí, která k Falloutu samozřejmě patří. Seriál odstartuje na Amazon Prime Video už 12. dubna 2024.

Zdroj: Collider / Amazon

Reklama
Nejmilovanější drama Netflixu končí. Dojemný trailer oslavuje konec jedné éry
Nejmilovanější drama Netflixu končí. Dojemný trailer oslavuje konec jedné éry
01.12.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Už 14. prosince se definitivně uzavře příběh netflixovského Buckinghamského paláce. Sice se nedočkáme úmrtí královny Alžběty II., to ale neznamená, že se obrazně neuzavře jedna velká éra britské monarchie.

Katastrofické sci-fi překvapení konce roku. Nová Godzilla je ale v Česku jen na pár místech
Katastrofické sci-fi překvapení konce roku. Nová Godzilla je ale v Česku jen na pár místech
01.12.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Milovníci katastrofických spektáklů by měli zpozornět. Do Česka se totiž oproti očekáváním přivalila jedna z nejlepších sci-fi letošního roku a nese sebou atomovou destrukci, kterou by mohl závidět i Robert J. Oppenheimer. Recenze nové japonské Godzilly jsou nadšené a mluví o jednom z nejlepších příspěvků do kaiju ságy vůbec.

Shrek měl být neskutečně temný a ošklivý. 20 let ztracené video ukázalo původní záměr
Shrek měl být neskutečně temný a ošklivý. 20 let ztracené video ukázalo původní záměr
01.12.2023 16:15:00 | Filmové novinky

V souvislosti se zveřejněním dlouho ztracené zkušební animace Shreka se výtvarník Mike Ploog rozhodl na svém Facebooku odhalit i svůj někdejší koncepční návrh nejznámějšího zlobra. Původně měl být Shrek temnou a nízkorozpočtovou záležitostí.

Největší postapokalyptický akčňák odhalen. Trailer nového Šíleného Maxe bere dech
Největší postapokalyptický akčňák odhalen. Trailer nového Šíleného Maxe bere dech
01.12.2023 10:50:00 | Filmové novinky

Vizionářský režisér George Miller odhalil další střípek ze své velkolepé ságy Šíleného Maxe. Tentokrát se zaměří na postavu dívky Furiosy, kterou jsme mohli vidět již v minulém filmu Zběsilá cesta v podání Charlize Theron. Padouch v podání Chrise Hemswortha je k nepoznání.