FB pixel TP pixel
FILMTORO PODCAST: O Spideym mimo MCU a Disneyho útoku na Netflix © TMDB

FILMTORO PODCAST: O Spideym mimo MCU a Disneyho útoku na Netflix

Obnovené podcastové vysílání pokračuje a v nejnovějším díle se zaměřuje především na streamovací služby Disney+ a Netflix, které se za pár měsíců utkají v bitvě o divácké peněženky. Kdo bude stát jako vítěz? A jakou roli zde hraje Spider-Man? I o tom bude řeč!

Rozhovor

Co vás čeká a nemine?

V dalším díle našeho resuscitovaného podcastu jsme se zaměřili na žhavá témata posledních dní. A nic nebylo tak žhavé jako odchod Spider-Mana z Marvel Cinematic Universe! Probrali jsme, jak vlastně k prvotní dohodě mezi Sony a Marvelem/Disneym došlo, jaké byly podmínky a co chtěla ta či ona strana změnit natolik, až se stal Spidey nakonec bezdomovcem a MCU s ním do budoucna nemůže počítat. V návaznosti na pavoučí fiasko jsme poté zaměřili na další velký konflikt, jenž nás čeká v budoucnu - frontální útok streamovací služby Disney+ na Netflix a další konkurenci. Koho tahle streamovací válka postihne nejvíc? Čím může kontrovat Netflix a co jsou výhody Disney+? A kdy dorazí streamovací novinka do ČR a na Slovensko? O tom rozjímáme ve 40 minutách našeho podcastového vysílání.

Kdy a kde nás najdete?

Jak můžete vidět, přímo z článku si můžete podcast přehrát skrze SoundCloud. Tím jsme ale neskončili. Najdete nás i u prověřených podcastových stálic jako jsou - kromě zmíněného SoundCloudu - iTunes a Spotify (byť to nám u tohoto dílu v době vydání stále vzdoruje, ale snad bude brzy v nabídce). Každý týden byste (obvykle ve středu, ale může se stát, že se zpozdíme) měli dostat novou dávku, která by se ideálně měla vměstnat do 30 minut. Ze zkušenosti však můžeme už nyní říct, že se stopáž zřejmě bude lehce nafukovat. Doufáme, že si nás užijete při cestách do školy, práce či při zdravé dávce sportování. A rozhodně se nebojte dát nám feedback, co bychom měli do budoucna probrat, případně na čem máme kromě svých řečových vad zapracovat.

 170 zobrazení   2 se líbí
Filmtoro podcast je tady! Diskutujeme o Zaklínači a Hře o trůny
Filmtoro podcast je tady! Diskutujeme o Zaklínači a Hře o trůny
28.08.2019 | Rozhovor

Jelikož se náš YouTube kanál příjemně rozjíždí (děkujeme za 1000 odběrů!), rozhodli jsme se, že v nových formátech budeme pokračovat. Obnovili jsme tudíž náš podcast, který dostává česko-slovenskou tvář, vyšší kvalitu a do budoucna i pravidelnost. A hned probíráme Zaklínače a Hru o trůny!

EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Jak vidí Pilou Asbaek svého Eurona Greyjoye?
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Jak vidí Pilou Asbaek svého Eurona Greyjoye?
11.04.2019 11:00:00 | Rozhovor

Pilou Asbaek je dánský herec, který v seriálu Hra o trůny hraje od šesté řady šarmantního Eurona Greyjoye, jenž se dvoří Cersei Lannister a bude v nadcházejícím finále patřit k hlavním záporákům. Ve skutečnosti je to ale velmi milý a sympatický chlapík. A my pro vás máme exkluzivní rozhovor, který jsme s ním tento týden natočili.

Jak probíhá titulkování pro Netflix? Máme rozhovor s českou překladatelkou!
Jak probíhá titulkování pro Netflix? Máme rozhovor s českou překladatelkou!
05.02.2018 | Rozhovor

Česká lokalizace Netflixu je jednou z nejčastějších otázek, kterou s vámi v diskuzích řešíme. O tom, kdy to skutečně nastane, vědí zřejmě jen hlavouni v Netflixu. My jsem proto šli pátrat jinam - a připravili jsme pro vás s rozhovor s překladatelkou, která už hotové titulky do českého Netflixu dělala. Dojde i na tempo překládání, program Hermes a také na čem aktuálně pracuje.

Co chystá Obbod za novinky? Druhá část exkluzivního rozhovoru
Co chystá Obbod za novinky? Druhá část exkluzivního rozhovoru
26.01.2018 | Rozhovor

Včera jsme vám přinesl první část rozhovoru o české půjčovně Obbod. Dnes pokračujeme, řeč bude hlavně o tom, co Obbod kde se berou jeho diváci, jak funguje technicky jeho správa a především co chystá za nové seriály.