FB pixel TP pixel
Nejbrutálnější seriál roku se vysmívá Marvelu. Trailer slibuje superhrdinská jatka © Amazon Studios

Nejbrutálnější seriál roku se vysmívá Marvelu. Trailer slibuje superhrdinská jatka

Již na konci září dorazí na streamovací službu Prime Video od Amazonu očekávaný seriálový spin-off Gen V, který rozšíří univerzum brutálního komiksového hitu Banda. Nový plnohodnotný trailer k seriálu láká ve stylu Bandy na provokativní násilí, temný humor a hektolitry krve.

Filmové novinky

Loni o prázdninách jsme mohli vidět třetí a doposud poslední řadu nekorektní komiksové řežby Banda, kterou nabízí Amazon na své streamovací platformě Prime Video. Čtvrtou řadu krvavého seriálového hitu v hlavní roli s Karlem Urbanem kvůli stávkám bohužel neuvidíme dříve než v druhé půlce příštího roku, naštěstí se ale Amazon pokusí divákům zkrátit čekání s novým devítidílným spin-offem Gen V, který se odehrává ve stejném univerzu jako Banda. Premiéra nového seriálu nás čeká už na konci září, takže je nejvyšší čas nalákat fanoušky plnohodnotným trailerem, který v duchu Bandy přináší směsici akce, černého humoru a nechutné brutality.

Gen V sleduje skupinu nových nadaných studentů na Godolkinově univerzitě, kde mohou supersilné bytosti studovat a učit se efektivněji využívat své schopnosti. Hlavní hrdinkou seriálu je Marie Moreau (Jaz Sinclair), která sní o tom, že se jednoho dne stane světoznámou superhrdinkou. Postupně ovšem přichází na to, že škola patřící společnosti Vought je stejně zkorumpovaná jako její ostatní projekty a že se Marii brzy bude hodit její schopnost manipulovat s krví. V seriálu se v dalších rolích představí Chance Perdomo, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas nebo Shelley Conn. Premiéra první epizody Gen V Na Prime Videu nás čeká 29. září.

Zdroj: Amazon

Reklama
Netflix slaví nový megahit. Pirátská novinka sledovaností zničila Zaklínače
Netflix slaví nový megahit. Pirátská novinka sledovaností zničila Zaklínače
07.09.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Kampaň Netflixu se vyplatila a jeho veleočekávaná pirátská novinka One Piece zaznamenala skvělou sledovanost. Ta dokonce přesahuje hodnoty seriálu FUBAR Arnodla Schwarzeneggera nebo fantasy spektáklu Zaklínač.

Nová sci-fi o invazi mimozemšťanů se blíží. Děsivý trailer ukazuje monstra i únosy lidí
Nová sci-fi o invazi mimozemšťanů se blíží. Děsivý trailer ukazuje monstra i únosy lidí
07.09.2023 16:50:00 | Filmové novinky

Již koncem září dorazí na streamovací služby Hulu a Disney Plus nový sci-fi horor od talentovaného scenáristy a režiséra Briana Duffielda. Ten stojí za povedenou apokalyptickou romantikou výbuch nebo hororem Chůva na zabití.

Piráti z Karibiku 6 dávají šanci návratu Johnnyho Deppa. Napsal je tvůrce The Last of Us
Piráti z Karibiku 6 dávají šanci návratu Johnnyho Deppa. Napsal je tvůrce The Last of Us
06.09.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Scenárista Craig Mazin má svou kariéru skvěle rozehranou a po úspěšném Černobylu a ještě úspěšnějším seriálu The Last of Us již delší dobu pracuje i na šestém filmu o Pirátech z Karibiku. A stvořil něco natolik podivného, že se sám divil, že jeho projekt dostal zelenou.

Vlk z Wall Street od Netflixu. Trailer láká na novou krimi od režiséra Harryho Pottera
Vlk z Wall Street od Netflixu. Trailer láká na novou krimi od režiséra Harryho Pottera
06.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Režisér David Yates se na dlouhé roky uvrtal v sérii o Harry Potterovi, po propadáku posledního dílu Fantastických zvířat ale musel vyrazit o dům dál. Zakotvil u Netflixu a v prvním traileru láká na kriminálku o farmaceutickém průmyslu, která se tváří jako nemocniční Vlk z Wall Street.