FB pixel TP pixel
HBO obnovuje Sex ve městě! Jedna z hvězd ale bude chybět © TMDB

HBO obnovuje Sex ve městě! Jedna z hvězd ale bude chybět

HBO se i nadále snaží bojovat proti konkurenci Netflixu, Amazonu či Disney+ a tahá z rukávu jeden ze silných trumfů své minulosti. Pro streamovací službu HBO Max totiž obnovuje kultovní Sex ve městě, který se vrátí jako limitovaná série.

Filmové novinky

O obnovení seriálu Sex ve městě se pravidelně spekulovalo. Naposledy v prosinci, kdy o zájmu HBO o obnovení smluv s hlavními představitelkami a tvůrcem Michael Patrick Kingem informoval deník Deadline. Potvrzení tedy přichází relativně záhy skrze sociální sítě, kde herečky Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis obnovení seriálu v podobě limitované série o 10 epizodách potvrdily.

Že vám ve výčtu jmen jedno jméno chybí? Ano, herečka Kim Cattrall svou účast podle všeho odmítla a seriál se tudíž bude muset obejít bez ikonické postavy Samanthy, která bude ze seriálu s největší pravděpodobností scenáristicky odstraněna. Vysloveně se nabízí návrat rakoviny, kterou koncem původního seriálu prodělávala. Neúčast Cattrall bohužel není nečekaná, neboť herečka měla dlouhodobě se svými kolegyněmi a především Sarah Jessicou Parker spory. Kvůli nim se málem neúčastnila natáčení již předchozích dvou celovečerních filmů, u nichž už však razantně klesala kvalita.

Původní Sex ve městě běžel v letech 1998-2004 a celkem vzniklo 94 epizod, které měly premiéru na kabelové televizi HBO. V letech 2008 a 2010 vznikly dva celovečerní filmy. Především komerční neúspěch toho druhého však potenciální filmovou sérii zařízl. O vytěžení značky se ještě nepříliš úspěšně pokoušel prequelový seriál The Carrie Diaries, který byl ukončen po dvou řadách. Nové epizody Sexu ve městě bude exkluzivně distribuovat služba HBO Max a začít natáčet se má již letos na jaře. To znamená, že bychom si seriál měli užít i v České republice, neboť v době premiéry by již měla být služba HBO Max dostupná i u nás.

 657 zobrazení   12 se líbí
Netflix opět lokalizuje. České titulky dostaly tři seriálové legendy
Netflix opět lokalizuje. České titulky dostaly tři seriálové legendy
06.01.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Se vstupem do nového roku Netflix určitě potěší příznivce třech amerických seriálů, které se již stihly stát klasikami. V české verzi Netflixu se nově objevil sitcom Jak jsem poznal vaši matku, drama Útěk z vězení a špionážní thriller Ve jménu vlasti.

Potvrzeno! Fantasy Jeho temné esence dostane od HBO i finální třetí řadu
Potvrzeno! Fantasy Jeho temné esence dostane od HBO i finální třetí řadu
23.12.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Skvělá zpráva! Velkorozpočtové seriálové fantasy Jeho temné esence, které spolu koprodukují britská veřejnoprávní televize BBC a americká kabelovka HBO, dostane k potěše fanoušků i závěrečnou třetí sérii.

Netflix představil první ukázky z očekávaných sci-fi a fantasy novinek
Netflix představil první ukázky z očekávaných sci-fi a fantasy novinek
22.12.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Největší streamer nehodlá ve svém zvoleném vysokém tempu dávkování filmů a seriálů zpomalovat. Těšit se tak v nejbližší době můžeme na evropskou dystopickou sci-fi Evropské kmeny, tradiční dobrodružnou fantasy Světlo a stíny, cynickou komedii Smrt do roku 2020 nebo akční sci-fi výplach Za čárou.

Známe datum premiéry Snyderovy verze Ligy spravedlnosti
Známe datum premiéry Snyderovy verze Ligy spravedlnosti
18.12.2020 | Filmové novinky

Jeden z mála aktivních uživatelů sociální sítě Vero, režisér Zack Snyder, potvrdil, že jeho čtyřdílná minisérie Zack Snyder's Justice League je v podstatě hotova a potvrdil, že se jí dočkáme dříve, než se původně předpokládalo. Na HBO Max a v některých kinech se totiž objeví už v březnu.