FB pixel TP pixel
HBO představila další z očekávaných jarních novinek. Mrkněte na ukázku © TMDB

HBO představila další z očekávaných jarních novinek. Mrkněte na ukázku

HBO se konkurence rozhodně nebojí a jde si svou vlastní cestou. V uplynulých týdnech nás kabelová televize skrze streamovací službu dostala například seriálem Nula Nula Nula či Outsiderem a i v dalších měsících bude rozhodně na co koukat.

Filmové novinky

Další skvělé krimi drama?

Po naprosto parádním odhalení dramatické novinky Dereka Cianfrance I know This Much is True, která bude v Česku uvedena pod názvem Bludné kruhy, se HBO vytáhlo s další ukázkou jiné chystané novinky, ve které se na obrazovky oblíbené kabelovky a streamovací služby vrátí Nicole Kidman. Mělas to vědět vypráví příběh Grace (Kidman) a Jonathana (Hugh Grant), kteří žijí zdánlivě spokojený život. Jenže ten se doslova přes noc zhroutí, když vyplave na povrch nejen brutální vražda, ale i spousta dalších kostlivců ve skříni. Grace se bude muset vzdát svého dosavadního života a vytvořit novou identitu jak pro sebe, tak své nejbližší. Včetně svého dítěte.

Tým Sedmilhářek v ptačí kleci

Zkrátka a dobře, HBO po Outsiderovi opět vsadí na kriminální drama, k němuž si nemohlo vybrat vhodnější tým. Novou šestidílnou minisérii totiž vytvořil na základě knižní předlohy Jean Hanff Korelitzové ostřílený David E. Kelley, který pro HBO stvořil již jiný hit - Sedmilhářky. Ty možná řadu lidí zklamaly ve své druhé řadě. Je však nutno připomenout, že původně se měly dočkat pouze jediné řady a skončit jako minisérie. Pokud je tedy Kelley vázaný na knižní předlohu a má omezený prostor šesti epizod, měli bychom se dočkat naprostého triumfu. To dokládá i angažmá režijní harcovnice Susanne Bier. Dánská rodačka naposledy slavila megaúspěch s hitem Netflixu V pasti alias Bird Box, ti znalejší ji však blahořečí hlavně za dramata Bratři či Po svatbě. Kromě Nicole Kidman, která s HBO spolupracuje dlouhodobě, a v poslední době živou vodou politého Hugh Granta (už jste viděli famózní Gentlemany?) se v dalších rolích objeví například Edgar Ramírez v roli hlavního detektiva či herecký veterán a otec Jacka Bauera Donald Sutherland. HBO seriál uvede již 10.5.2020.

 602 zobrazení   1 se líbí
5 filmů, kterými můžete uctít památku vymítače ďábla Maxe von Sydow
5 filmů, kterými můžete uctít památku vymítače ďábla Maxe von Sydow
09.03.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Slavný švédský herec, který se proslavil ve filmech jako Sedmá pečeť, Vymítač ďábla či Flash Gordon, zemřel ve věku 90 let.

Netflix vypustil trailery 6 očekávaných březnových a dubnových novinek
Netflix vypustil trailery 6 očekávaných březnových a dubnových novinek
06.03.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix nás jako vždy nešetří a snaží se za každou cenu upoutat naši pozornost. Záběr je opět široký a vybrat by si měl každý: od napínavého španělského heistu Papírový dům, třetí řady thrilleru Ozark, jihokorejské akčňárny Království zombií po životopisné fotbalové drama Hra z Anglie.

HBO chystá s tvůrcem Černobylu adaptaci herního hitu The Last of Us
HBO chystá s tvůrcem Černobylu adaptaci herního hitu The Last of Us
06.03.2020 | Filmové novinky

To je nám panečku překvapení! Zatímco adaptace akční hry Uncharted se roky brodí produkčním peklem a teprve nyní nabírá jakési obrysy, další série studia Naughty Dog má namířeno být kvalitní adaptací, která může přepsat historii herních adaptací.

18 filmů, které jsou od 1. března nově dostupné na Netflixu
18 filmů, které jsou od 1. března nově dostupné na Netflixu
05.03.2020 | Filmové novinky

Netflix pravidelně první den měsíce přidává spoustu nového obsahu, především co se týče jím zakoupených filmů. Výjimkou není ani březen, který opět přinesl řadu povedených i kultovně (špatných) kousků. Aneb kdo se těší na Demi a její Striptýz!