FB pixel TP pixel
Hvězda Dámského gambitu straší v traileru na potenciální horor roku © TMDB

Hvězda Dámského gambitu straší v traileru na potenciální horor roku

Režisér geniálních komedií a akční šlupky Baby Driver přichází s retro hororem, ve kterém hlavní roli ztvárnila hvězda Dámského gambitu Anya Taylor-Joy. A soudě dle traileru nás čeká pořádně stylová a drásavá podívaná.

Filmové novinky

Mladá dívka se zálibou v módním designu se záhadně dostane do 60. let, kde se střetne se svým idolem v podobě ambiciózní zpěvačky. Jenže retro Londýn není tím, čím se zdá na první pohled být a sen se začne brzy měnit v noční můru. Tak zní v krátkosti výchozí popis děje nového snímku režiséra Edgara Wrighta. Britského šikuly, který nám nadělil geniální komediální Cornetto trilogii (hlavně Jednotku příliš rychlého nasazení!) a už o něco slabší akční snímek Baby Driver, který zaujal svým střihem na hudební podklad. Nyní se Wright vydává do světa psychologického hororu a bere si na pomoc talentované herečky Thomasin McKenzie a Anyu Taylor-Joy, kterou v mainstreamu proslavila hlavní role v netflixovském Dámském gambitu. Níže se podívejte na první trailer plný atmosférické záře neonů a mrazivé variace na skladbu Downtown Petuly Clark, a vyhlížejte českou premiéru 21. října v kinech. Samozřejmě za předpokladu, že si nedáme další vlnu pandemie.

 629 zobrazení  
Rušil vás u Armády mrtvých mrtvý pixel? Nebojte, televize je v pořádku
Rušil vás u Armády mrtvých mrtvý pixel? Nebojte, televize je v pořádku
25.05.2021 12:45:00 | Filmové novinky

Při sledování akčního zombie nářezu Armáda mrtvých od Zacka Snydera zakusilo mnoho diváků nepříjemnou zkušenost. Pozornost jim při koukání odváděly mrtvé pixely na obrazovce.

První trailer poslední řady Papírového domu ohlašuje datum premiéry!
První trailer poslední řady Papírového domu ohlašuje datum premiéry!
24.05.2021 16:30:00 | Filmové novinky

Tohle už není jenom bitva. Tohle je rovnou válka! Přesně takhle láká Netflix na velkolepé finále jednoho ze svých největších seriálových megahitů, který dorazí na podzim.

Je to tady! Marvel ukázal první trailer na epickou ságu Eternals
Je to tady! Marvel ukázal první trailer na epickou ságu Eternals
24.05.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci Marvelu se konečně dočkali. Nejenže se do kin konečně blíží odkládaná Black Widow. Nyní se v první ukázce předvádí nový superhrdinský tým Eternals, který má být největší vesmírnou ságou v rámci světa Avengers!

Hororoví fanoušci pozor! Netflix v nové ukázce láká na krvavou trilogii
Hororoví fanoušci pozor! Netflix v nové ukázce láká na krvavou trilogii
24.05.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Vypadá to, že prázdniny rozjede Netflix ve velkém stylu. Právě totiž představil trailer k připravované adaptaci filmové hororové trilogie Ulice strachu od klasika žánru R. L. Stinea. A na rozdíl od tradičního uvedení najednou bude tento projekt dávkovat v průběhu tří týdnů.