FB pixel TP pixel
Největší favorit letošních Oscarů ve skvělém traileru. Drsní wrestleři chtějí zničit DiCapria © A24

Největší favorit letošních Oscarů ve skvělém traileru. Drsní wrestleři chtějí zničit DiCapria

Oscarová sezóna se pomalu rozbíhá a zatímco doposud byl velkým favoritem letošního klání Martin Scorseseho a jeho vraždění indiánů v Zabijácích prokletého měsíce s Leonardem DiCapriem, nyní vystrkují růžky siláčtí wrestleři. Zmlátí i Leonarda DiCapria?

Filmové novinky

Produkční společnost A24, která se během pár let vyšvihla na špičku hollywoodského filmového průmyslu, má unikátní schopnost být platformou pro comebacky oblíbených herců. Jen loni se díky nim na světlo světa opět vyšvihl Brendan Fraser ve snímku Velryba nebo Michelle Yeoh ve sci-fi Všechno, všude, najednou. A na konec roku se chystá jeden další takový comeback. Tentokrát miláčka “ze střední” Zaca Efrona. První ukázka z filmu The Iron Claw napovídá, že se bude jednat o pořádnou pecku.

Velký návrat Zaca Efrona

Rodina von Erichových patří k legendám amerického wrestlingu a klan osvalených mužů z amerického zapadákova je opředen řadou legend, včetně tajemné kletby, která rodinu údajně provází. Vzestup ke slávě a následný pád otce a čtveřice jeho synů si vybral pro svůj nejnovější snínek Sean Durkin (výtečné drama Martha Marcy May Marlene nebo nová seriálová adaptace Smrtící podoby s Rachel Weisz) a do srdce příběhu postavil Kevina von Ericha, kterého si zahrál právě navrátivší se Zac Efron. Tím ale hvězdné obsazení nekončí, jeho bratry, které potkal více či méně tragický osud, ztvárnili Jeremy Allen White, známý jako kuchař Carmy ze seriálu Medvěd, nebo Harris Dickinson, který se zapsal do paměti diváků jako model Carl v brilantní satiře Trojúhelník smutku.

Ukázka nabízí špičkové záběry z wrestlingového ringu i pořádnou dávku emocí a je zřejmé, že o filmu během oscarové sezóny ještě hodně uslyšíme. Film má být dokonce hlavním želízkem společnosti A24, která loni oscarové klání ovládla a postavit by se měl mimo jiné snímku Zabijáci rozkvetlého měsíce Martina Scorseseho a prý životnímu výkonu Leonarda DiCapria. Dobrou zprávou je, že se sportovní drama chystá i do českých kin, kam ho uvede distribuční společnost Aerofilms 21. března 2024.

Kdy bude Indiana Jones 5 na Disney Plus? Disney potvrdil rekordně dlouhé čekání
Kdy bude Indiana Jones 5 na Disney Plus? Disney potvrdil rekordně dlouhé čekání
11.10.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Pokud jste doufali, že se poslední film o Indiana Jonesovi podívá na streamovací službu Disney Plus již v průběhu září či říjnu, tedy zhruba 3 měsíce po premiéře v kinech, pak pro vás máme špatnou zprávu. Nový trailer potvrdil nejhorší obavy, že Disney volí rekordně natahovaný distribuční plán, který Indyho návrat oddaluje až na 6 měsíců od uvedení v kinosálech.

Velkolepý Napoleon skutečně dostane masivní čtyřhodinovou verzi. Do kin ale nepůjde
Velkolepý Napoleon skutečně dostane masivní čtyřhodinovou verzi. Do kin ale nepůjde
10.10.2023 17:45:00 | Filmové novinky

Ridley Scott chystá pro svůj historický epos Napoleon také přes čtyři hodiny dlouhou režisérskou verzi. Nyní prozradil, kdy a kde ji uvidíme.

Sledovanost Elišky a Damiána opět padá. Nejhorší výsledek unikl jen těsně
Sledovanost Elišky a Damiána opět padá. Nejhorší výsledek unikl jen těsně
10.10.2023 17:03:00 | Filmové novinky

Bylo to těsné, ale nakonec se letošní novinka Primy, Eliška a Damián, vyhnula potupě v podobě nejhorší sledovanosti od svého startu.

Loki ovládl sledovanost Disney Plus. Nejsledovanějším seriálem roku ale není
Loki ovládl sledovanost Disney Plus. Nejsledovanějším seriálem roku ale není
10.10.2023 16:30:00 | Filmové novinky

Druhá řada seriálu Loki odstartovala a Disney s Marvelem mohou slavit. Čísla totiž odpovídají očekáváním. I když to tentokrát na úplnou špičku v rámci ročních tabulek není.