FB pixel TP pixel
Nejdrsnější seriálový hrdina současnosti bude pokračovat. Kdy se vrátí? © Amazon Studios

Nejdrsnější seriálový hrdina současnosti bude pokračovat. Kdy se vrátí?

Dobré zprávy pro všechny příznivce Jacka Reachera. Druhá řada této seriálové novinky dostala zelenou. Vznik seriálu přitom nebyl jednoduchý a musel se vyrovnat se stínem filmových adaptací s Tomem Cruisem.

16. 2. 2022 14:15 | Filmové novinky

Nový Jack Reacher s tváří Alana Ritchsona u diváků nesmírně zabodoval a přesto, že zatím neznáme oficiální čísla sledovanosti první řady, seriál je již nyní tím nejsledovanějším na Prime Video ve Velké Británii. Nemluvě o pozitivní kritice, která se seriálu dostává. Představitel hlavní role zareagoval na úspěch seriálu pouze slovy, že Reacher nic neříká. O něco výřečnější byl však tvůrce seriálu.

„Celý tvůrčí tým Reachera je nadšený z toho, jak byl seriál diváky přijat,“ řekl tvůrce seriálu Nick Santora. „Amazon, Skydance i Paramount jsou skvělými partnery a všichni se těšíme, až se vrhneme do práce na druhé řadě.“ První řada seriálu vycházela z knihy Jatka (Killing Floor) a čítala osm epizod. Zatím není známé, kolik epizod bude mít druhá řada a zda se tvůrci nechají inspirovat navazujícím knižním dílem A přece nezemřeš (Die Trying). Premiéra druhé řady bude pravděpodobně někdy v roce 2023.

 3 780 zobrazení   66 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Na Netflix míří další české filmy. Trhákem bude Troškovo Slunce, seno
Na Netflix míří další české filmy. Trhákem bude Troškovo Slunce, seno
15. 2. 2022 14:30:00 | Filmové novinky

Na Netflix se řítí další české filmy. Po dnešním nástupu dramat Bez doteku a Hany nás čeká mimo jiné oblíbená trilogie komedií Zdeňka Trošky.

Bridgertonovi konečně mají trailer druhé řady. Obejdou se bez hlavní hvězdy
Bridgertonovi konečně mají trailer druhé řady. Obejdou se bez hlavní hvězdy
15. 2. 2022 10:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejúspěšnějších netflixovských seriálů na motivy slavné knižní série se už brzy vrátí na obrazovky. Nová série se zaměří na nejstaršího ze sourozenců Bridgertonových Anthonyho a ukáže, jak i on najde svou lásku v alternativním viktoriánském Londýně. A větší roli dostane i Lady Whistledown.

Nový trailer Doctora Strange činí z reality noční můru a přivádí X-Meny
Nový trailer Doctora Strange činí z reality noční můru a přivádí X-Meny
14. 2. 2022 9:30:00 | Filmové novinky

Při zápase Super Bowlu vypustil Marvel trailer na letošní otvíračku mnohovesmíru. Doctor Strange a Scarlet Witch v něm čelí mocnému Shuma-Grathovi, ale také svým protějškům z jiných vesmírů. A zdá se, že do filmové série Marvelu dorazí i jeden diváky milovaný mutant.

První trailer Pána prstenů odhaluje hrdiny, monstra i bitevní vřavu
První trailer Pána prstenů odhaluje hrdiny, monstra i bitevní vřavu
14. 2. 2022 8:30:00 | Filmové novinky

Seriál Pán prstenů: Prsteny moci se konečně dočkal prvního teaser traileru, který není jen hezkým sestřihem zákulisí či výrobou loga, ale ukazuje reálné záběry postav, monster, situací a samozřejmě bitev.