FB pixel TP pixel
První fotka Joela z The Last of Us 2 potvrzuje slavnou scénu s Ellie. Známe přibližné datum premiéry © HBO Max

První fotka Joela z The Last of Us 2 potvrzuje slavnou scénu s Ellie. Známe přibližné datum premiéry

Jelikož se na internetu začaly objevovat videa a fotografie z natáčení druhé řady seriálového fenoménu The Last of Us, HBO přispěchalo s oficiálními fotografiemi Ellie a Joela. Joelova fotka potvrzuje adaptaci slavné scény z videohry.

Filmové novinky

Fanoušky The Last of Us rozhodně těší, že druhá řada seriálového hitu HBO se aktuálně natáčí a podle informací deníku Deadline se premiéry dočkáme již v první polovině roku 2025. Dá se očekávat, že bychom se premiéry mohli dočkat lehce po začátku nového roku, stejně jako tomu bylo v případě první řady a také kriminálky Temný případ v letošním roce.

HBO rovněž odhalilo dvě první fotografie z chystané druhé řady, které ukazují Joela a Ellie. Zatímco fotografie Ellie ukazuje Bellu Ramsey s brokovnicí a v zimní bundě, jak vyčkává na blížící se útok, Joelova fotografie je mnohem zajímavější. Na první pohled zaujmou delší vlasy Pedra Pascala, zároveň si ale nelze nepovšimnout světýlek v pozadí, která vypadají nápadně podobně jako světla z oslavy z druhého herního dílu.

Ta patřila mezi klíčové scény při prezentaci samotné videohry a také definitivně potvrdila sexuální orientaci Ellie, když během ní dojde k polibku s Dinou, kterou si zahraje Isabela Merced. Obě dívky jsou poté napadeny přiopilým sousedem, kteroužto situaci se rozhodne vyřešit Joel. Jak se ale dále dozvídáme, Ellie od něj žádnou pomoc nepotřebuje a rozhodně ji od Joela nechce. Ellie totiž v té době již ví o Joelově lži ohledně Světlušek a její záchrany z konce prvního herního dílu, který seriál věrně zadaptoval. Jedná se o jeden z nejvýraznějších momentů v obou videohrách a tvrdou emocionální pěst v Joelově obličeji. Je sympatické, že tvůrci hodlají tyto klíčové chvíle znovu zachovat.

Zdroj: Deadline / PSU

Kevin Costner neskryl slzy dojetí. Novému velkofilmu se tleskalo neskutečných 11 minut
Kevin Costner neskryl slzy dojetí. Novému velkofilmu se tleskalo neskutečných 11 minut
20.05.2024 11:30:00 | Filmové novinky

Herecká a režisérská legenda Kevin Costner má za sebou velkou premiéru nového snímku Horizont: Americká sága na festivalu v Cannes. Snímek se dočkal 11 minut trvajícího potlesku vestoje a jeho hlavní strůjce neskrýval slzy dojetí.

Světelný bič i Wookie Jedi v akci. Trailer nových Star Wars nadchne fanoušky a má velký zvrat
Světelný bič i Wookie Jedi v akci. Trailer nových Star Wars nadchne fanoušky a má velký zvrat
19.05.2024 11:00:00 | Filmové novinky

Už za dva týdny se fanoušci série Star Wars dočkají nového příběhu z předaleké galaxie. A tentokrát se zamíří daleko před ságu Skywalkerů. Diváci se navíc dočkají i několika inovací. Jediové zařadí do repertoáru východní bojová umění a nebude chybět ani zcela nový světelný meč, který se mění na bič.

První fotky nového Zaklínače unikly na internet. Hemsworth vypadá jako Henry Cavill
První fotky nového Zaklínače unikly na internet. Hemsworth vypadá jako Henry Cavill
19.05.2024 10:00:00 | Filmové novinky

Na internetu se objevily první fotografie z natáčení chystané čtvrté řady seriálu Zaklínač. Ohledně toho se už sice ví, že definitivně skončí pátou řadou, která se natáčí se čtvrtou řadou společně, dosud jsme se však nedočkali pohledu na Liama Hemswortha v Geraltově kostýmu. A fanoušci si možná mohou oddychnout. Náhrada za Henryho Cavilla vypadá rozhodně adekvátně.

Bridgertonovi, nový Vymítač ďábla a další novinky (nejen) na Netflixu na deštivý víkend
Bridgertonovi, nový Vymítač ďábla a další novinky (nejen) na Netflixu na deštivý víkend
17.05.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Zdá se, že nás o víkendu pěkné počasí nečeká a očekávat můžeme vítr, déšť a nižší teploty. Naštěstí si streamovací služby připravily celou řadu novinek, kterými můžeme vyplnit čas během schovávání se v pohodlí domova. Usaďte se, vytáhněte deky a užijte si zábavu od romantiky až po horor.