FB pixel TP pixel
Kdy se vrátí a co všechno víme o 2. řadě Fincherovy kriminálky Mindhunter? © TMDB

Kdy se vrátí a co všechno víme o 2. řadě Fincherovy kriminálky Mindhunter?

Podle producentky seriálu Charlize Theron bychom se měli druhé řady kriticky vysoce hodnoceného temného thrilleru dočkat již v létě, konkrétně v srpnu. Oficiální potvrzení ze strany Netflixu ovšem ještě nedorazilo.

Filmové novinky

Herečka a producentka seriálu Charlize Theron v rozhlasovém pořadu Show Howarda Sterna prozradila, že bychom se druhé řady Mindhuntera měli dočkat v dohledné době. Konkrétně zmínila srpen jako měsíc, kdy budeme moci zhlédnout nové epizody. Toto pomalu se rozvíjející kriminální drama je inspirováno knihou Lovec duší od autorů-agentů Johna Edwarda Douglase a Marka Olshakera, kteří popisují své počátky při zakládání profilovacího programu FBI, který pomáhal při řešení mnoha případů sériových vražd. Hlavní hrdinové seriálu, agenti Holden Ford (Jonathan Groff) a Bill Tench (Holt McCallany), vedou s usvědčenými vrahy ve věznicích rozhovory, a snaží se tak pochopit jejich motivace, které by jim pomáhaly v dalších vyšetřováních. Zasazením do 70. let a hutným stylem, který mu dodal režií několika dílů David Fincher, si pak seriál získal širokou diváckou oblibu.

Kdy se vrátí a co všechno víme o 2. řadě Fincherovy kriminálky Mindhunter? © TMDB

Druhá řada bude mít v hlavních rolích opět herce Jonathana Groffa (Ford) a Holta McCallanyho (Tench) s podporou Anny Torv (jako profesorky psychologie Wendy Carr). Ústřední roli by tentokrát měl hrát případ vražd 28 afroamerických dětí, které se odehrály na přelomu 70. a 80. let v Atlantě. Mezi vyslýchanými vrahy se objeví i nechvalně známý Charles Manson, kterého ztvární australský herec Damon Harriman, který se paradoxně ve stejné roli objeví i ve veleočekávaném snímku Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood. Mansonova účast v seriálu signalizuje, že by se premiéra mohla odehrát 2. srpna, týden před výročím zabití Sharon Tate právě Mansonovým gangem. Sám David Fincher by pak měl režírovat první a poslední epizodu. Na rozdíl od první řady, která obsahovala deset epizod, by jich ta druhá měla mít osm.

 298 zobrazení   9 se líbí
Fotky k 5. dílu Hry o trůny ukazují, jak se Dany před finále hroutí svět
Fotky k 5. dílu Hry o trůny ukazují, jak se Dany před finále hroutí svět
09.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Předposlední díl Hry o trůny se nezadržitelně blíží a první fotografie ukazují, že půjde o všechno. Daenerys a Jon se chystají oblehnout Královo přístaviště. Může však samozvaná královna stále věřit svým nejbližším spojencům?

Seriál Watchmen od tvůrce Ztracených má upoutávku. HBO ho uvede na podzim
Seriál Watchmen od tvůrce Ztracených má upoutávku. HBO ho uvede na podzim
08.05.2019 20:00:00 | Filmové novinky

Deset let po premiéře celovečerního filmu Watchmen režiséra Zacka Snydera se populární komiksový tým opět dočká zpracování, místo kin však dorazí na televizní obrazovky. HBO nyní vypustilo první trailer, který nás láká na podzimní premiéru.

Star Wars nebo Avatar? Disneyho výhled na dalších 8 let srší „originalitou“
Star Wars nebo Avatar? Disneyho výhled na dalších 8 let srší „originalitou“
08.05.2019 | Filmové novinky

Nevíte, na co půjdete za dva roky do kina? Vy možná ne, ale domov Mickey Mouse to rozhodně ví. A u výhledu napřesrok rozhodně nekončí. Disney totiž oznámil, na co budeme v následujících letech vyrážet do kinosálů. A originálním nápadům se příliš nefandí.

Kultovní fantasy Willow se dočká seriálu pro Disney+
Kultovní fantasy Willow se dočká seriálu pro Disney+
07.05.2019 | Filmové novinky

Warvick Davis se v brzké době vrátí v jedné ze svých životních rolí. Nově vzniklá streamovací služba Disney+ totiž chystá seriálové pokračování kultovního snímku Willow, jehož se dočkáme již příští rok.