FB pixel TP pixel
Keanu Reeves se spojí s Netflixem. Natočí spolu akční nářez a anime seriál © TMDB

Keanu Reeves se spojí s Netflixem. Natočí spolu akční nářez a anime seriál

Keanu Reeves se vedle herectví a hraní na baskytaru rozhodl navíc věnovat i komiksu. A napsal příběh o nesmrtelném krvelačném válečníkovi Berzerkerovi. Na zfilmování jeho příběhů se dohodl s Netflixem a vedle produkce si v něm Reeves zahraje i hlavní roli.

Filmové novinky

Ano, Keanu Reeves napsal komiks. Jmenuje se BRZRKR (čti Berzerker) a vypráví o 80 000 let starém nesmrtelném polobohu, ostatními známém pod zkratkou „B“, který svým vzhledem velmi připomíná svého autora. B je prokletý a po celý svůj život je nucen používat násilí. Jeho komiksový příběh je zasazen do dnešní doby, ve které Berzerker slouží americké vládě, které výměnou za odhalení tajemství o svém původu pomáhá řešit pro ostatní nebezpečné a nesplnitelné mise. Na komiksu se autorsky spolupodílí s autorem superhrdinských komiksů Mattem Kindtem a výtvarníkem Marvelu Ronem Garneym. První číslo z plánovaných dvanácti vyšlo na počátku letošního března a prodalo se ho dosud přes úctyhodných 600 tisíc kusů.

Keanu Reeves se spojí s Netflixem. Natočí spolu akční nářez a anime seriál © TMDB

Sám Reeves se netajil přáním, že by rád Berzerkera viděl zfilmovaného, což neuniklo Netflixu, který na něj právě zakoupil práva. Dohoda mezi tvůrci zaručuje natočení filmové adaptace komiksu, ve které si Reeves zahraje hlavní roli a navíc by měl vedle filmu vzniknout i anime seriál, prohlubující motivace postav a samotné komiksové univerzum. V něm pak Reeves svou postavu namluví. Do vzniku obou projektů nás ale čeká ještě dlouhá doba. Těšit se tak na sympaťáka Reevese můžeme letos alespoň v chystaném čtvrtém pokračování Matrixu, které je naplánováno na 16. prosinec. Jeho premiéra by měla vedle kin proběhnout i na kanále HBO Max, který snad bude tou dobou dostupný i nás.

 229 zobrazení   44 se líbí
Z Marvelu unikly zásadní informace o nových filmech. Vrátí se Tony Stark?
Z Marvelu unikly zásadní informace o nových filmech. Vrátí se Tony Stark?
29.03.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Marvelovky stále táhnou a Disney to moc dobře ví. Myšák chystá desítky dalších projektů na motivy Marvel Comics a hodlá nás vzít na vesmírnou i čarodějnou jízdu s oblíbenými hrdiny. Ani jeho zabezpečení ale není bezchybné, proto na internet uniklo několik leaků, které jsme pro vás rozepsali.

Jak vznikala Snyderova Liga spravedlnosti? Mrkněte na video
Jak vznikala Snyderova Liga spravedlnosti? Mrkněte na video
28.03.2021 | Filmové novinky

Vize Zacka Snydera se navzdory dřívější skepsi a na nátlak fanoušků nakonec přece jen dočkala své realizace. HBO nám nyní ve svém videu přináší i pohled do zákulisí, které ukazuje, jaká panovala na place zábava, i to, jak Snyderovy plány postupně přicházely k životu.

Netflix v trailerech láká na novinky. Včetně nejhloupější reality show
Netflix v trailerech láká na novinky. Včetně nejhloupější reality show
25.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

V nových upoutávkách se Netflix opět snaží pokrýt co nejširší divácké spektrum. Potěší fanoušky přírodopisných dokumentů, milovníky guilty pleasure libujících si v emočně přepálených reality show či děti a rodiče s animákem Rodina na baterky.

Nářez, nebo nuda? První ohlasy na blockbuster Godzilla vs Kong jsou tu!
Nářez, nebo nuda? První ohlasy na blockbuster Godzilla vs Kong jsou tu!
23.03.2021 11:20:00 | Filmové novinky

Již tuto středu se do vybraných kin a na streamovací službu HBO Max vřítí jeden z nejočekávanějších letošních akčních snímků monstrbiják Godzilla vs Kong. A první reakce jsou vesměs nadšené.