FB pixel TP pixel
Komiksový seriál Swamp Thing skončí první sérií navzdory skvělým recenzím © TMDB

Komiksový seriál Swamp Thing skončí první sérií navzdory skvělým recenzím

Po odvysílání první epizody zrušila streamovací služba DC Universe navzdory velmi kladným hodnocením seriál Swamp Thing. Ostatní původní projekty DCU jsou však prozatím v bezpečí.

Filmové novinky

I když na populárním webu Rotten Tomatoes utržil 92%, s koncem první série skončí i celý seriál Swamp Thing. Produkci postihly problémy již během natáčení, na základě kterých byla první sezóna zkrácena na pouhých deset dílů. Oficiálním důvodem ukončení seriálu pak je fakt, že natáčení v Severní Karolíně vyšlo mnohem dráž, než původně mělo a díky absenci daňových úlev stálo 40 miliónů dolarů, což je rovná polovina rozpočtu jedné série. Díky těmto problémům je tak Swamp Thing prvním projektem DC Universe, který oficiálně končí, o pokračování seriálu se však zajímají stanice CW a HBO. Druhých sérií Titans a Doom Patrol se však rozhodně dočkáme.

Ze zrušení byl očividně zaskočen i producent série, režisér hitů Rychle a zběsile 7 či V zajetí démonů James Wan, jenž na svém instagramu přiznal, že vlastně moc netuší, proč došlo k takto brzkému odeslání Bažináče zpět do hlubin. Pochválil však práci celého štábu a vyzval fanoušky, aby dokoukali všechny epizody, šířili zvěsti o jeho kvalitě a dopřáli seriálu v budoucnu kultovní status, jenž si podle něj plně zaslouží.

 460 zobrazení   19 se líbí
Karetní legenda Magic: The Gathering dostane seriál od tvůrců Avengers
Karetní legenda Magic: The Gathering dostane seriál od tvůrců Avengers
10.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Bratrské duo Russových, proslavené svou spoluprací se studiem Marvel, pro které zrežírovalo čtyři superhrdinské velkofilmy včetně Avengers: Endgame, se nyní spojilo s Netflixem na přípravě animované adaptace oblíbené karetní hry Magic: The Gathering.

Lucifer dostane od Netflixu pátou řadu, která bude zároveň jeho poslední
Lucifer dostane od Netflixu pátou řadu, která bude zároveň jeho poslední
10.06.2019 9:00:00 | Filmové novinky

Rok poté, kdy Netflix zachránil komiksový seriál Lucifer před jeho zrušením na stanici Fox, a převzal jej, aby natočil čtvrtou řadu, jeho pouť televizními vodami nakonec přeci jen sám ukončí. Fanoušci seriálu ale ještě dostanou příležitost se rozloučit v závěrečné páté řadě.

Rusko minisérii Černobyl od HBO nesnáší, chystá vlastní seriál
Rusko minisérii Černobyl od HBO nesnáší, chystá vlastní seriál
10.06.2019 | Filmové novinky

Pětidílná minisérie Černobyl se s přehledem stala nejlepším seriálem letošního roku a atakuje nejvyšší příčky dokonce i v respektovaných historických žebříčcích nejlepších seriálů. Ne každý je ale s výsledkem spokojen. Třeba Kreml se cítí popuzen a chystá se odpovědět vlastním seriálem.

Natáčení prequelu Hry o trůny začíná pod novým názvem
Natáčení prequelu Hry o trůny začíná pod novým názvem
07.06.2019 | Filmové novinky

Jsou to necelé 3 týdny od konce Hry o trůny a HBO už finišuje poslední přípravy před natáčením prequelu, které by mělo začít v červnu. Nyní už navíc víme, že série bude vznikat pod pracovním názvem „Bloodmoon“.