FB pixel TP pixel
Opice loví lidstvo a dobývají svět. Nový trailer Planety opic je velkolepou podívanou © 20th Century Studios

Opice loví lidstvo a dobývají svět. Nový trailer Planety opic je velkolepou podívanou

Společnost 20th Century Studios odhalila plnohodnotný trailer na novou kapitolu ságy Planeta opic. Ve snímku nazvaném Království Planeta opic se podíváme do období 300 let po událostech snímku Válka o Planetu opic.

Filmové novinky

Společnost 20th Century Studios doufá, že nový snímek Království Planeta opic odstartuje novou trilogii příběhů o inteligentních opicích, které postupně vytlačily lidstvo na okraj civilizace. V novém filmu se po smrti Caesara z předchozí trilogie přesuneme o dlouhých 300 let do budoucnosti a planeta Země je zde k nepoznání. Lidstvo je na pokraji vyhynutí a jeho zbytky jsou loveny opicemi jako zvěř. Hlavními hrdiny se stávají šimpanz Noa a lidská dívka, kteří se pokusí dokázat, že lidé a opice mohou žít pohromadě.

Jenže něco takového nebude vůbec jednoduché. Opice totiž začínají toužit po dominanci i mezi sebou a dobyvatelské tendence má především Proximus Caesar, krutý vládce, jenž je fascinován vědeckými úspěchy lidí a sám touží po maximální moci, jež přichází s vědomostmi a pokrokem.

Nový snímek režíruje Wes Ball, který se proslavil sérií Labyrint. Ten sám v rozhovorech přiznává, že má v hlavě i celou trilogii, která by odvyprávěla zcela nový příběh. Vše ale záleží na finančním úspěchu filmu v kinech. Tam nový snímek vstoupí již 9. května 2024.

Zdroj: Collider / 20th Century Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Spása Marvelu přichází! Deadpool a Wolverine spojují síly v prvním traileru
Spása Marvelu přichází! Deadpool a Wolverine spojují síly v prvním traileru
12.02.2024 6:30:00 | Filmové novinky

Dlouhé čekání na první oficiální záběry z očekávaného třetího Deadpoola je u konce. Před pár dny oficiálně skončilo natáčení příchodu užvaněného žoldáka do MCU a během Super Bowlu byla odhalena první ukázka, jež odhaluje i nový název filmu. Došlo i na dosud neodhalené cameo starého známého X-Mena.

Nový díl Temného případu je online dříve. Trailer odhaluje velké finále
Nový díl Temného případu je online dříve. Trailer odhaluje velké finále
11.02.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Již 5. epizoda hitového krimi seriálu HBO Temný případ se dočkala speciálního uvedení s dvoudenním předstihem. Může za to svátek amerického fotbalu Super Bowl, jemuž se chtějí konkurenční televize raději vyhnout. HBO tak s předstihem láká i na finální epizodu.

Predátor zaskočil fanoušky. Vesmírný lovec dostane překvapivě dva filmy, z minulosti i budoucnosti
Predátor zaskočil fanoušky. Vesmírný lovec dostane překvapivě dva filmy, z minulosti i budoucnosti
11.02.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Série o Predátorech bude skutečně pokračovat, a to ve větší míře, než si fanoušci ještě nedávno mysleli. Doposud se totiž mluvilo pouze o pokračování snímku Predátor: Kořist, studio 20th Century Studios ale chystá hned dva filmy. Jeden z minulosti a jeden z budoucnosti.

Peče celá země naprosto ničí Primu i Novu. V sobotu večer nemá konkurenci
Peče celá země naprosto ničí Primu i Novu. V sobotu večer nemá konkurenci
11.02.2024 13:25:00 | Filmové novinky

Pekařská reality-show České televize Peče celá země je skutečným fenoménem, proti němuž nemají komerční televize žádnou šanci. Dokazují to sobotní čísla sledovanosti, v nichž si gastro jízda pro celou rodinu upekla konkurenci hezky dokřupava.