FB pixel TP pixel
Boží sci-fi seriál Netflixu láká na 3. řadu v extrémním traileru © Netflix

Boží sci-fi seriál Netflixu láká na 3. řadu v extrémním traileru

Povídková sci-fi Love, Death, Robots míří do třetího dějství a Netflix láká na novou řadu nápaditým trailerem, který vám udělá průřez předchozími částmi a ještě se pasuje mezi nejcennější díla streamovacího obra. Zaslouženě.

19. 4. 2022 12:00 | Filmové novinky

Seriál Love, Death & Robots si rychle získal oblibu mezi fanoušky animace a žánru sci-fi díky působivě napsaným povídkám, kterým nechybí ani technicky brilantní a hlavně různorodé zpracování. Nyní tvůrci Tim Miller a Jennifer Yun, kteří zaštiťují i ostatní filmaře, kteří se na projektu podílí, představují trailer na již třetí řadu oblíbeného hitu Netflixu a ačkoli nedostanete moc nového materiálu, alespoň můžete ocenit nápaditost tvůrců při zpracování upoutávky. Seriál se totiž neváhá pochlubit svými mnohými oceněními, přičemž nechybí srovnání s hity jako Koruna nebo Dámský gambit. A po poněkud atypickém chlubení v úvodu následuje smršť výjevů a příslib další extrémní podívané, která si neklade v podstatě žádné limity. 20. května se tudíž těšíme a vlastně bychom ani nepotřebovali vidět plnohodnotný trailer.

 20 908 zobrazení   602 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Na Netflix míří Klaun zabiják. Podívejte se na mrazivý trailer
Na Netflix míří Klaun zabiják. Podívejte se na mrazivý trailer
19.04.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Na Oscara nominovaný dokumentarista a režisér Joe Berlinger bude po úspěšné sérii zkoumající sériového vraha Teda Bundyho vyšetřovat případ dalšího nechvalně proslulého zabijáka.

První trailer Thora 4 ukazuje hubnutí, olympské bohy i ženského Thora
První trailer Thora 4 ukazuje hubnutí, olympské bohy i ženského Thora
18.04.2022 19:00:00 | Filmové novinky

Marvel konečně vypustil trailer na již čtvrté sólové dobrodružství severského boha hromu. Thor: Láska jako hrom slibuje jízdu podobnou Ragnaroku plnou mnoha návratů i příchodu dalších bohů do rozrůstajícího se multivesmíru MCU.

Nový Batman je na HBO v rekordním čase. Který blockbuster bude další?
Nový Batman je na HBO v rekordním čase. Který blockbuster bude další?
18.04.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci netopýřího hrdiny se konečně dočkali. Na HBO Max dorazil nejnovější Batman s Robertem Pattinsonem, který zjišťuje, že pomsta možná není něco, o co by měl vůči zločincům usilovat. Studio Warner Bros. tak startuje nový model zkráceného distribučního okna.

Češi dál válcují Netflix. Mezi nejsledovanějšími filmy jsou čtyři české hity
Češi dál válcují Netflix. Mezi nejsledovanějšími filmy jsou čtyři české hity
17.04.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Českým filmům se na Netflixu dlouhodobě daří a výjimkou není ani letošní rok. První čtyři měsíce roku 2022 jasně ukazují, že se před tuzemskými tvůrci často pokloní i obří blockbustery samotného streamerského giganta.