FB pixel TP pixel
Na Mission: Impossible 7 už do kina nechoďte. Akčňák roku bude brzy online © Paramount Pictures

Na Mission: Impossible 7 už do kina nechoďte. Akčňák roku bude brzy online

Pokud jste dosud nestihli v kinech zhlédnout poslední díl akční špiónské série Mission: Impossible s Tomem Cruisem v hlavní roli, už spěchat nemusíte. Sedmý film s podtitulem Odplata - První část bude brzy dostupný online.

Filmové novinky

Po loňském pohádkovém úspěchu pokračování Top Gun: Maverick musel letos Tom Cruise polknout hořkou pilulku se sedmým dílem své špiónské série Mission: Impossible Odplata - První část. Ten prozatím vydělal v kinech slabých 563 milionů dolarů a zůstal daleko za očekáváním, když kvůli přetáčkám stála produkce novinky masivních 291 milionů dolarů. Na vině je z části i sám Cruise a studio Paramount, kteří nesmyslně zvolili slot pro premiéru první části Odplaty jen týden před vpádem Oppenheimera do kin, jenž si pro sebe na dlouhé týdny uzmul všechny IMAX sály. A to přesto, že IMAX údajně navrhl Paramountu a Cruiseovi, aby premiéru Odplaty odsunuli a kolizi s Oppenheimerem se vyhnuli.

Tržby z kin se evidentně už moc nerozrostou, za poslední tržební víkend získala Odplata v USA pouhých 560 tisíc dolarů. Studio se proto rozhodlo pustit sedmou Mission: Impossible do online světa, a doufá, že se tam filmu bude finančně dařit lépe. Odplata - První část by se měla objevit na všech dostupných PVOD službách jako iTunes, Amazon, Google Play či Rakuten 10. října, kde bude k dostání v UHD rozlišení. Během října by měl být snímek v režii Christophera McQuarrieho vydaný i na digitálních nosičích DVD a Blu-ray. Datum uvedení na domovské streamovací službě Paramount+ či u nás dostupné odnoži SkyShowtime zatím známé není.

Zdroj: Movieweb

Barbie je konečně online. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě
Barbie je konečně online. Víme, kde si film přehrát v nejlepší kvalitě
13.09.2023 13:20:00 | Filmové novinky

Blonďatá ikona, která v letošním roce totálně zválcovala světová kina, je konečně dostupná online. Diváci, kteří Barbie nestihli v setmělých kinosálech, si ji tak konečně mohou vychutnat i v domácích podmínkách.

Oppenheimer má oscarovou konkurenci. Nové sci-fi uhranulo diváky, mluví se o nejlepším filmu roku
Oppenheimer má oscarovou konkurenci. Nové sci-fi uhranulo diváky, mluví se o nejlepším filmu roku
13.09.2023 11:00:00 | Filmové novinky

Filmový festival v Benátkách je každoroční kolébkou oscarových filmů. Ani letošní rok není výjimkou a vypadá to, že dosavadní favorit Oppenheimer našel svého konkurenta.

Disney Plus slaví. Malá mořská víla má rekordní sledovanost, překonává i nové Star Wars
Disney Plus slaví. Malá mořská víla má rekordní sledovanost, překonává i nové Star Wars
13.09.2023 10:00:00 | Filmové novinky

Přestože v kinech si Disneyho nová verze klasiky Malá mořská víla vedla vzhledem k nafouknutému rozpočtu spíše podprůměrně, vstup na domovskou streamovací platformu Disney+ byl úchvatný. Výpravný muzikál se ihned zařadil mezi nejsledovanější premiéry od založení služby.

Největší letošní horor Netflixu přichází. Trailer straší vraždami i odpudivými démony
Největší letošní horor Netflixu přichází. Trailer straší vraždami i odpudivými démony
12.09.2023 18:35:00 | Filmové novinky

Režisér Mike Flanagan sice aktuálně připravuje nové projekty pro streamovací službu Amazon Prime Video. Ještě ale musí splnit poslední kreativní práci pro Netflix. A nezvolil si nic menšího než slavnou povídku Edgara Allana Poea.