FB pixel TP pixel
Netflix láká v traileru na největší březnové hity. Několik skvělých novinek zatajil © Netflix

Netflix láká v traileru na největší březnové hity. Několik skvělých novinek zatajil

S březnem přichází nejen ještě lepší počasí, ale také výraznější nabídka streamovacích služeb. Velmi silnou nabídku bude mít Netflix, který především v první polovině měsíce nabídne jedny ze svých nejslibnějších novinek. Máme se na co těšit!

Filmové novinky

Netflix zahájí březen neskutečně silnou nabídkou, která tu naposledy byla koncem minulého roku. Speciální příchuť přitom bude mít start měsíce právě pro Českou republiku, neboť se už 1. března dočkáme snímku Kosmonaut z Čech, který natočil režisér Johan Renck podle knihy Jaroslava Kalfaře v hlavní roli s Adamem Sandlerem. Ten bude létat vesmírem s ufonským pavoukem a toužit po návratu k manželce, aby napravil polorozpadlý vztah. Tíseň kosmu naštěstí o týden později rozčísne Guy Ritchie, který uvede seriálovou verzi filmu Gentlemani. V hlavní roli seriálu Gentlemani se objeví Theo James, který se jako dědic luxusního sídla zamotá do drogového byznysu. A některé recenze mluví dokonce o tom, že je seriál lepší než peckový film.

Gentlemani i Mladá dáma

Gentlemani dorazí na Netflix 7. března a už o den později bude uvedeno i nové fantasy Mladá dáma, ve kterém se Millie Bobby Brown utká s drakem, kterému má být pro zachování království obětována. Snímek jsme měli vidět už v loňském roce, streamer si ho však kvůli stávkám v Hollywoodu raději pošetřil až na letošní rok. Tak snad bude stát výsledek za to. Aby ale těch královských mládežníků nebylo málo, už 11. března nás čeká i 3. řada seriálu Mladá modrá krev. 15. března pak dojde na romantiku pro nenáročné Irské přání, v němž bude lámat srdce obrozená Lindsay Lohan.

Nový trailer Netflixu v závěru poukazuje ještě na dva tituly, které se doposud příliš nepromovaly. 22. března nás čeká Shirley Chisholmová: Kandidátka na prezidentku USA, což je zpracování skutečného příběhu první afroamerické ženy zvolené do amerického Kongresu, jež se v roce 1972 chtěla stát americkou demokratickou prezidentkou. Ve snímku se hlavní role chopila Regina King a loučit se budeme se zesnulým Lancem Reddickem. 29. března pak ještě dorazí snímek Nádherná hra, v němž bude Bill Nighy pomáhat talentovanému sportovci získat fotbalovou kariéru.

Dorazí i Blade

Jako vždy ale Netflix ve své oficiální upoutávce řadu titulů (včetně vlastních originálů) opomíjí. Například neláká na svou seriálovou novinku Supersex, kterou 6. března doplní i české akviziční drama o pornoprůmyslu Její tělo. Pro děcka dorazí 2. března Mimoni 2: Padouch přichází. 4. března také dorazí první dva díly série Blade. 5. března dorazí horor Sama Raimiho Stáhni mě do pekla a 7. března bude k vidění další z původních pořadů Netflixu, mysteriózní drama Signál. 8. března se dočkají milovníci šikovných sklářů v soutěžní show Netflixu Vyfouknutí a 13. března dorazí dobrodružný seriál Pěkná banda o hledání pokladu Mayů. 14. března se můžeme těšit také na první čtyři díly Saw nebo povedený horor Černý telefon, přičemž o den později Netflix uvede drsné seriálové krimi o španělském drogovém kartelu Železná pěst, dokumentární sérii Zlomové okamžiky o studené válce nebo absurdní komedii Kuřecí kroketa. Zdaleka nejpodivnější je pak vynechání sci-fi seriálu Problém tří těles, který startuje 21. března. O dalších novinkách samozřejmě budeme informovat.

Zdroj: Netflix

Nejslavnější větu z Temného rytíře Christopher Nolan nenapsal a nepochopil ji
Nejslavnější větu z Temného rytíře Christopher Nolan nenapsal a nepochopil ji
28.02.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Temný rytíř stále zůstává etalonem žánru komiksových adaptací a jeho pasáže jsou neustále citovány fanoušky po celém světě. Paradoxem ovšem je, že jeho nejchválenější tvůrce Christopher Nolan moc dobře ví, že nejslavnější větu z filmového hitu nenapsal. A jak sám přiznává, dodnes ho to trochu štve.

Největší seriálová událost od Hry o trůny už je online. Historický spektákl drží 100% hodnocení
Největší seriálová událost od Hry o trůny už je online. Historický spektákl drží 100% hodnocení
28.02.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci historických velkofilmů, nekonečného intrikaření a brutálních výjevů by měli zbystřit. Na streaming dorazil nový seriál, který kritici označují jako největší seriálovou událost od Hry o trůny. O kvalitách seriálu vypovídá, že si drží skóre sto procent pozitivních recenzí.

Netflix slaví nový fantasy hit. Překonal Zaklínače, Hru na oliheň i One Piece
Netflix slaví nový fantasy hit. Překonal Zaklínače, Hru na oliheň i One Piece
28.02.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix si může oddechnout. Dlouhé roky připravovaná adaptace animované ságy Avatar totiž slaví úspěch a překonává jedny z největších hitů streamovací služby za poslední měsíce. I ona ale nachází řadu přemožitelů. Otázkou také zůstává, jaká bude sledovanost v dalších týdnech.

Nejkouzelnější film posledních let bude brzy na HBO. Dnes dorazil nový Aquaman
Nejkouzelnější film posledních let bude brzy na HBO. Dnes dorazil nový Aquaman
27.02.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. má před sebou hodně nabitých několik týdnů v kinech i v online prostoru. Právě dnes vstoupil na službu HBO Max komiksový velkofilm Aquaman a ztracené království, již pozítří se chystá do kin i písečné sci-fi Duna a již za pár dní se dočkáme i nejkouzelnějšího filmu posledních let.