FB pixel TP pixel
Největší novinky roku na Netflixu odhaleny. Trailer slibuje sci-fi, fantasy i špionážní hity © Netflix

Největší novinky roku na Netflixu odhaleny. Trailer slibuje sci-fi, fantasy i špionážní hity

Netflix letos tradičně přichází s velkým trailerem, který odhaluje největší chystané seriálové i filmové novinky, jež nás čekají v roce 2024. Traileru tentokrát chybí data uvedení a ani není kdovíjak kreativní jako když se představoval například akčňák Gray Man. Svou funkci však přesto plní dokonale. A dojde i na první záběry z očekávaných hitů.

Filmové novinky

Netflix na začátku každého roku přichází s trailerem, jenž nabízí přehled toho největšího, co globálně nejúspěšnější streamovací služba chystá. Součástí traileru jsou samozřejmě i zcela nové záběry některých očekávaných či zatím blíže nespecifikovaných titulů. Chybět nemohou ani návraty úspěšných seriálových hitů. Ze seriálů, které se vrací, můžeme jmenovat novou řadu romantického fenoménu Bridgertonovi, druhou řadu politického dramatu Diplomatické vztahy, loučení s komiksovkou Umbrella Academy, pokračování dobrodružného Outer Banks, finále karatistického fenoménu Cobra Kai či fantasy Sweet Tooth: Chlapec s parožím, a samozřejmě i hojně očekávané pokračování Hry na oliheň. To se v traileru představuje s prvními záběry, jež navazují přímo na konec první řady.

Seriálové a filmové novinky

Do seriálových novinek Netflix zařadil i lednovou mafiánskou story Griselda, chybět nemůže ani únorový Avatar: Legenda o Aangovi a pár nových záběrů je vidět i z očekávané sci-fi Problém tří těles. Netflix také ukázal pár nových záběrů z hojně očekávané seriálové biografie Senna a chybět nemůže ani další odhalování sci-fi Zacka Snydera Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška.

Netflix ale ukazuje také doposud jen oznámené, ale blíže nespecifikované novinky. Jednou z největších je sci-fi Atlas s Jennifer Lopez v režii Brada Peytona. Tato novinka postaví herečku, která naposledy trhala rekordy sledovanosti s thrillerem Matka, proti umělé inteligenci, která věří, že klíčem k ukončení války budoucnosti je zánik lidstva. Ukázka slibuje velké měřítko a padající vesmírné lodě. Tedy něco, co byste od režiséra filmů jako Rampage: Ničitelé nebo San Andreas asi čekali.

Netflix také ukázal návrat Cameron Diaz. Ta strávila roky jinými byznysy a nyní je zpátky před kamerou v příběhu, který skoro zní jako by byl o samotné herečce. Akční komedie Back in Action slibuje návrat ženy po 6 letech v důchodu a to v lepší formě než kdykoli dříve. Trailer pak odhaluje, že Diaz a Jamie Foxx ztvární bývalé špióny, jejichž život se značně zkomplikuje a jejich děti přitom o jejich minulosti nic netuší.

Netflix rovněž zopakoval záběry z akční komedie Policajt v Beverly Hills: Axel F, ukázal něco málo nového z fantasy Mladá dáma s Millie Bobby Brown a odhalil nový špionážní seriál Black Doves, v němž se v hlavních rolích objeví Keira Knightley a Ben Whishaw. Knightley ztvární Helen Webb, špiónku, která roky donáší na svého manžela tajné organizaci Black Doves. Když je ale její tajný milenec zabit, musí její nadřízená na Heleninu ochranu povolat jejího starého přítele. Ten ale trpí traumatem z nepovedené mise. Společně se pak pokusí záhadnou vraždu rozkrýt a samozřejmě odhalí konspiraci na vícero úrovních.

Zdroj: Netflix / Netflix Česká republika

Hra na oliheň se vrací. Netflix odhalil první záběry z druhé řady
Hra na oliheň se vrací. Netflix odhalil první záběry z druhé řady
01.02.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix v rámci svého velkého odhalení největších hitů pro rok 2024 ukázal i očekávané první záběry z chystaného pokračování seriálu Hra na oliheň. Tvůrce slibuje svou vlastní cestu a nikoli naplňování očekávání diváků.

Netflix slaví: Sci-fi s Julií Roberts zlámala rekordy, drogová Griselda rozdrtila konkurenci
Netflix slaví: Sci-fi s Julií Roberts zlámala rekordy, drogová Griselda rozdrtila konkurenci
31.01.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Čerstvé výsledky sledovanosti Netflixu přináší pro streamovací službu skvělé zprávy. Sci-fi Nech svět světem se stala jedním z historicky nejsledovanějších filmů v historii platformy, seriálová novinka je pak jedním z největších úspěchů za poslední měsíce.

Povedený začátek roku na Voyo. Nová krimi z Jadranu, sériový vrah i nálož sportu
Povedený začátek roku na Voyo. Nová krimi z Jadranu, sériový vrah i nálož sportu
31.01.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Největší tuzemská streamovací služba Voyo nehodlá ve své snaze o útok na Netflix slevit ani v novém roce. A zatím se zdá, že vše šlape skutečně na plné obrátky. Nabídka na konec zimy a začátek jara totiž vypadá hodně nabušeně. Nejenže se vrátí populární hity a do nabídky se zařadí i nové originály, řada dojde i na větší propagaci sportu.

Sledovanost Temného případu láme rekordy. Trailer 4. dílu odhaluje smrtící past
Sledovanost Temného případu láme rekordy. Trailer 4. dílu odhaluje smrtící past
31.01.2024 14:00:00 | Filmové novinky

V HBO musí mít radost. Série Temný případ ukazuje, že divácký zájem o tuto hvězdně obsazenou drsnou krimi je stále vysoký. Třetí díl čtvrté série potvrdil rostoucí sledovanost a zaznamenal rekordní čísla v rámci vysílané řady.