FB pixel TP pixel
Netflix chystá mládeži nepřístupný film. Trailer uchvátí nejen překrásnou herečkou © Netflix

Netflix chystá mládeži nepřístupný film. Trailer uchvátí nejen překrásnou herečkou

Ve spolupráci se studiem Film B uvede Netflix už 23. září příběh legendární herečky Marilyn Monroe. Pokud ale čekáte klasický životopis, tak se vraťte do roku 2011. Tentokráte totiž v režii Andrewa Dominika uvidíme napůl fiktivní a řádně depresivní příběh herečky, který bude mít tu nejvyšší hranici přístupnosti.

3. 8. 2022 15:00 | Filmové novinky

Kniha Blonde od spisovatelky Joyce Carol Oates se v roce 2000 stala jedním z nejprodávanějších bestsellerů vůbec. Fiktivní životopis Marilyn Monroe, který se dokonce zabýval i tím, že filmovou sexbombu nechal zabít Robert F. Kennedy, se dokonce krátce po svém vydání dočkal adaptace v podobě minisérie, ve které si zahráli například Poppy Montgomery, Patrick Dempsey nebo Wallace Shawn. Nyní pak přichází ve filmové podobě a jak ukazuje trailer, čeká nás opravdu nevybíravá sonda do života slavné herečky. Dočkáme se jejích castingů, účinkování v nejslavnějších filmech, ale také depresivních vztahů, jež způsobila přespříliš rychle nabytá sláva.

Přetěžkého úkolu zpracovat Oatesinu nejdelší knihu se chopil artový režisér Andrew Dominik, který natočil třeba western Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem. Do hlavní role obsadil stále populárnější Anu de Armas, dále pak ve filmu uvidíme Adriena Brodyho, Garreta Dillahunta nebo Bobbyho Cannavala. Blondýnku uvidíme pouze na Netflixu. Premiéra 23. září!

 467 zobrazení  
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Peklo zamrzlo, zima přichází. Hra o trůny je nově na HBO Max ve 4K
Peklo zamrzlo, zima přichází. Hra o trůny je nově na HBO Max ve 4K
02.08.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Když se v březnu spustila nová verze HBO, jednou z věci, kterou jsme čekali, byla nálož pořadů ve 4K. Jenže nakonec jsme se dočkali jen několika málo desítek filmů v nejvyšším rozlišení, chyběly seriály včetně korunního klenotu jménem Hra o trůny. Nyní se před premiérou Rodu draka konečně tento hřích napravuje.

Nový trailer na seriál Andor odhaluje začátek konce Impéria
Nový trailer na seriál Andor odhaluje začátek konce Impéria
01.08.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Disney+ vytahuje nové ukázky na chystané podzimní pecky, značku Star Wars bude na podzim tlačit skrz seriál Andor. V něm se podíváme, jak se stejnojmenná postava z filmového Rogue One dostala mezi Rebely, kteří nejsou spokojeni s tím, jak vládne Impérium. Premiéra se také posouvá zhruba o měsíc, ale dostaneme hned tři díly najednou.

Chcete si dopřát všechny Spider-Many? Musíte mít předplacené 3 služby
Chcete si dopřát všechny Spider-Many? Musíte mít předplacené 3 služby
31.07.2022 19:30:00 | Filmové novinky

Jestli jste fanoušci Spider-Mana, ať už je to Tobey, Andrew nebo Tom a nezakoupili jste si jejich filmy například na iTunes, jedinou možností jak aktuálně vidět všechny jejich filmy, je mít předplacené všechny tři hlavní služby - Netflix, HBO Max či Disney+. Proč to vzniklo a je šance, že se to změní?

Druhý Aquaman hlásí nové hvězdné a nečekané cameo
Druhý Aquaman hlásí nové hvězdné a nečekané cameo
29.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Vypadá to, že Jason Momoa prozradil, že to s Batfleckovým koncem není úplně tak žhavé, jak to dříve vypadalo. Čerstvý ženáč Ben Affleck totiž aktuálně dotáčí několik scén do druhého dílu Aquamana, který dorazí do kin v příštím roce. Už dříve pak byl potvrzen jeho návrat ve Flashovi.