FB pixel TP pixel
Jeden z nejlepších špionážních seriálů se konečně vrátí. Fanoušci se dočkají po 9 letech © BBC

Jeden z nejlepších špionážních seriálů se konečně vrátí. Fanoušci se dočkají po 9 letech

Ač si naše srdce získal jako bůh lsti a špatností, mnozí diváci by za svou nejoblíbenější roli Toma Hiddlestona neoznačili Lokiho z marvelovského multiverza, ale tajného agenta Jonathana Pinea ze série Noční recepční.

Filmové novinky

Fanoušci šestidílné minisérie Noční recepční z produkce BBC mají po dlouhé době důvod k radosti, adaptace románu Johna Le Carrého totiž dostane pokračování. Dle insiderských zdrojů filmového serveru Deadline dostal Noční recepční zelenou nejen na jednu, ale dokonce na dvě další řady a potvrzen je i návrat hlavní hvězdy, která by měla v případě dalších sérií figurovat i v producentské pozici.

Další série se již nemohou opřít o knižní předlohu, příběh a jeho vývoj ale s tvůrci zevrubně probírají synové Le Carrého, který se znovuobnovení seriálu již nedožil. „Pokračování osudů Jonathana Pinea znamená podívat se za události původního románu, a toto rozhodnutí jsme nebrali na lehkou váhu. Přesvědčivé postavy a vize, kterou má David (David Farr, scenárista seriálu, pozn. red.) pro Jonathanovu další kapitolu ale byly neodolatelné, říkají Simon a Stephen Cornwellovi.

Natáčení by mělo začít koncem letošního roku, a tak bychom měli Toma při nahánění padouchů vidět s trochou štěstí již v polovině příštího roku. V Británii zůstává série pod záštitou BBC, ve zbytku světa by pak měl být seriál ke zhlédnutí na službě Amazon Prime Video, kde je ostatně dostupná i první řada s českými titulky.

Zdroj: Deadline

Reklama
Zapomeňte na Iron Mana! Downey naprosto září v novém špionážním thrilleru od HBO
Zapomeňte na Iron Mana! Downey naprosto září v novém špionážním thrilleru od HBO
15.04.2024 15:35:00 | Filmové novinky

Na HBO Max je nově k vidění špionážní minisérie Sympatizant s Robertem Downeym Jr. Podle prvních reakcí kritiků bychom si seriál neměli nechat ujít. Těšit se máme na skvělou satiru, komplexní drama a uhrančivý Downeyho výkon.

Z Netflixu dnes zmizí 19 filmů. Končí Gentlemani a brzy i další hity
Z Netflixu dnes zmizí 19 filmů. Končí Gentlemani a brzy i další hity
14.04.2024 14:30:00 | Filmové novinky

S polovinou měsíce z Netflixu pravidelně odchází celá řada akvizičních titulů, tedy snímků, které si Netflix pořídil od hollywoodské konkurence na obvykle půlroční, roční či dvouletou licenci. Pojďme se podívat, které snímky končí již za pár hodin a na které dojde řada v dalších dnech.

Nový thriller Netflixu je obřím průšvihem. Propadák nespasili ani nadšení kritici a diváci
Nový thriller Netflixu je obřím průšvihem. Propadák nespasili ani nadšení kritici a diváci
14.04.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Netflix v minulém týdnu představil jeden z nejkvalitnějších seriálů letošního roku. Jenže kvalita se zase jednou nesetkala se zájmem publika, které dalo přednost papírově „méně náročné zábavě“. Výsledkem je jedno z největších seriálových selhání letošního roku, což je ohromná škoda, protože novinka Ripley stojí za pozornost.

Stallone má problém. Prasklo na něj buranské chování, herecké manýry řeší odbory
Stallone má problém. Prasklo na něj buranské chování, herecké manýry řeší odbory
12.04.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Sylvester Stallone patří mezi herecké legendy Hollywoodu, ani jemu však nemohou projít údajné těžké herecké manýry, které měly dopad na pohodu celého štábu při natáčení oblíbeného seriálu Král Tulsy.