FB pixel TP pixel
Netflix láká v traileru na největší lednové hity. Nepochopitelně zamlčuje spoustu skvělých filmů © Netflix

Netflix láká v traileru na největší lednové hity. Nepochopitelně zamlčuje spoustu skvělých filmů

Z lednových novinek si Netflix pro svůj pravidelný upoutávkový sestřih vybral sedm titulů, kterými chce zaujmout stávající předplatitele a přilákat nové zákazníky. Klip nabízí mimo jiné napínavou krimi či ceněný dobrodružný thriller podle skutečné události.

Filmové novinky

Lednová nabídka Netflixu možná na první pohled nenabízí jasné hity, přesto se v ní najdou tituly hodné zkouknutí. Již 1. ledna dorazila do katalogu Netflixu osmidílná krimi série Podruhé mě neoklameš, která je adaptací stejnojmenného románu Harlana Cobena. V hlavní roli uvidíme Michelle Keegan jako bývalou vojačku Lauru, která se po smrti svého manžela snaží zjistit, proč zemřel. Největší filmovou událostí ledna pak určitě bude dobrodružný thriller Sněžné bratrstvo režiséra J. A. Bayony, který – podobně jako snímek Přežít – zpracovává nehodu letadla v Andách, které přepravovalo uruguayský ragbyový tým do Chile. Přeživší uvěznění v jednom z nejvíce nepřístupných míst na světě se museli uchýlit k extrémním prostředkům, aby přežili. Na Netflixu bude snímek k vidění od 4. ledna.

O den později v pátek 5. ledna pak dorazí melodrama Lekce truchlení, které režíroval a do hlavní role se obsadil Kanaďan Dan Levy (Městečko Schitt's Creek). Film vypráví příběh Marca, který se po smrti svého manžela vydal se svými dvěma nejlepšími přáteli na cestu do Paříže, kde se snaží se smrtí životního partnera vyrovnat. 10. ledna nás čeká druhá řada sportovního dokumentu Break Point, který sleduje osudy nejlepších tenistů a tenistek světa během právě proběhlé sezony. Dětské publikum pak ocení, že 11. ledna vstoupí animák Sonic Prime do své třetí řady. 24. ledna se dočkáme již osmé série reality show Queer tým, v níž pětice gayů pomáhá vybraným jedincům s proměnou v oblasti oblékání, stravování či přístupu k sobě samému. Poslední lednovou novinkou je životopisná minisérie Griselda od tvůrců Narcos v hlavní roli se Sofíí Vergarou (Taková normální rodinka). Šestidílný seriál, který na Netflix dorazí 25. ledna, vypráví příběh Griseldy Blanco, notoricky známé obchodnice s kokainem.

Nebyl by to ale Netflix, aby v české verzi traileru řadu titulů neopomněl. Včetně například vlastního originálu V letu, v němž bude Kevin Hart již 12. ledna provádět ultimátní heist ve výšce 12 kilometrů v režii zkušeného F. Garyho Graye. Propagace se nedočkala ani další očekávaná novinka, gangsterka Bratři Sunovi s Michelle Yeoh, jež dorazí již 4. ledna. Netflix pak samozřejmě nezmiňuje ani mraky licencovaných titulů. Takže byste se od něj nedozvěděli, že je na Netflixu Top Gun: Maverick, Ambulance nebo Zpívej 2. Všechny novinky k 1. lednu jsme vám sepsali do samostatného článku. Už 13. ledna se ale můžete těšit i na remake hororu Žhářka, 17. ledna dorazí Betlémské světlo Jana Svěráka nebo Vraždu v Orient expresu, jíž uvidíme 15. ledna s Kennethem Branaghem v hlavní roli.

Zdroj: Netflix

Trailer nové dystopické sci-fi Netflixu ukazuje zničenou Zemi, drsný lov krokodýla i zombies
Trailer nové dystopické sci-fi Netflixu ukazuje zničenou Zemi, drsný lov krokodýla i zombies
02.01.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Pokud potřebujete pravidelný přísun dystopických sci-fi, v poslední době se jich spousta objevuje na Netflixu. Ten chystá už na konec ledna stylově vypadající akční náhul Lovci z konce světa, ve které budou útočit obří plazi i zombies.

Nová Marvelovka potemněla a servíruje drsné bitky. Uniklá akční scéna však vzbudila rozpaky
Nová Marvelovka potemněla a servíruje drsné bitky. Uniklá akční scéna však vzbudila rozpaky
02.01.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Premiéra nového akčního seriálu Echo od Marvelu nás čeká již příští týden. A na veřejnost unikla nahrávka bitky mezi Daredevilem a titulní hrdinkou, která slibuje velkou dávku zábavy pro fanoušky kontaktní akce a temných komiksů. Ne všichni jsou ale nadšení.

Mickey Mouse je vrah! Z traileru nového hororu Walt Disney rotuje v hrobě
Mickey Mouse je vrah! Z traileru nového hororu Walt Disney rotuje v hrobě
02.01.2024 14:10:00 | Filmové novinky

V loňském roce jsme se dočkali hororu, v němž vraždili Medvídek Pú a Prasátko. A letos naše zornice uzří vraždícího Mickey Mouse, kterého si tvůrci půjčili od samotného Walta Disneyho.

Zapomeňte na Iron Mana. Šéf Marvelu vysvětlil, proč Downeyho Avengera nelze oživit
Zapomeňte na Iron Mana. Šéf Marvelu vysvětlil, proč Downeyho Avengera nelze oživit
02.01.2024 13:40:00 | Filmové novinky

S krizí komiksového obra Marvelu se čím dál častěji rojí spekulace, že se brzy vrátí někteří ze slavných Avengerů jako Kapitán Amerika nebo Iron Man. Okolo Downeyho hrdiny má ale šéf Marvelu naprosto jasno.