FB pixel TP pixel
Netflix odstartuje nový rok velkolepým hororem. Trailer láká na hvězdy a atmosféru © Netflix

Netflix odstartuje nový rok velkolepým hororem. Trailer láká na hvězdy a atmosféru

Největší streamovací služba současnosti nehodlá nic ponechat náhodě a i do nového roku vstoupí s pořádným randálem. Způsobit ho má nákladný kriminální horor s Christianem Balem v hlavní roli.

14. 11. 2022 14:15 | Filmové novinky

Režisér Scott Cooper poprvé výrazně zaujal svou oscarovkou Crazy Heart a od té doby s větším či menším úspěchem tvoří svou žánrově pestrou filmografii. Jeho gangsterka Black Mass: Špinavá hra byla spíše zklamáním, westernoví Nepřátelé zase byli považováni za jeden z nejlepších filmů roku 2017. V loňském roce Cooper pro změnu uvedl svůj horor Paroží a zdá se, že se mu u mrazivého žánru zalíbilo.

Novinka Bledé modré oko nás přenese do Ameriky 19. století, kde bude Christian Bale jako ostřílený detektiv vyšetřovat podivnou vraždu vojáka z místní akademie. Na pomoc přitom nebude mít nikoho jiného než mladého Edgara Allana Poea, který je tou dobou rovněž kadetem. Cooper film napsal a zrežíroval, a Netflix ho uvede již 6. ledna. Vybraná kina (bohužel ne ta v Česku) budou mít možnost film hrát již od 23. prosince v omezeném releasu. Snímek vychází ze stejnojmenné knihy z roku 2003, kterou napsal Louis Bayard, a kromě Balea uvidíme i Gillian Anderson, Lucy Boynton nebo Roberta Duvalla

 24 262 zobrazení   2 502 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nové obří fantasy Netflixu je totální průšvih. Kritici na něm pochválili jedinou věc
Nové obří fantasy Netflixu je totální průšvih. Kritici na něm pochválili jedinou věc
14.11.2022 13:40:00 | Filmové novinky

Rodinné fantasy s Jasonem Momou v hlavní roli bude určitě patřit k nejsledovanějším podzimním bijákům Netflixu. Dle prvních reakcí kritiků jde ovšem o nepovedenou podívanou, ze které se klasika určitě nestane.

Voyo má nový seriálový hit, který jde po krku Primě. Víme, kdy uvede i Vyšehrad: Fylm
Voyo má nový seriálový hit, který jde po krku Primě. Víme, kdy uvede i Vyšehrad: Fylm
13.11.2022 13:00:00 | Filmové novinky

TV Nova ve čtvrtek představila jednu ze svých velkých podzimních novinek, která cílí na širokou diváckou obec svým zasazením do žánru romantické komedie. Seriál O mě se neboj je zároveň dalším projektem, z jehož časové exkluzivity těží streamovací služba Voyo. A zatím se zdá, že Nova má v rukou nový hit.

Nový film s Baby Yodou dorazil online. Diváci neskrývají velké zklamání
Nový film s Baby Yodou dorazil online. Diváci neskrývají velké zklamání
13.11.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Studia Lucasfilm a Ghibli spojila síly a vytvořila nový krátký snímek s rozkošným Baby Yodou. Grogu se v něm oddává meditaci, jeho snahy jsou však narušeny nečekaným návštěvníkem. Řada fanoušků Star Wars opět dokázala, že neocení už vůbec nic.

Nejočekávanější rodinný film Vánoc dorazí před Avatarem. Z traileru vám ukápne slza nostalgie
Nejočekávanější rodinný film Vánoc dorazí před Avatarem. Z traileru vám ukápne slza nostalgie
13.11.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Jste už unaveni všudypřítomnou 3D animací, která vypadá jako přes kopírák? Letošní advent vstoupí do kin animák pro celou rodinu, který se naprosto vymyká americké produkci a hraje na skvělou nostalgickou notu.