FB pixel TP pixel
PODCAST: R.I.P. Chadwick Boseman, vše z DC Fandome a recenze Králů videa © TMDB

PODCAST: R.I.P. Chadwick Boseman, vše z DC Fandome a recenze Králů videa

Komiksoví nadšenci mají za sebou bohatou nadílku z online akce DC Fandome. Fanoušci Marvelu pláčí nad ztrátou Black Panthera. A my recenzujeme dokumentární Krále videa.

České novinky

Filmovým světem otřásla smrt představitele Chadwicka Bosemana, který zemřel po 4 letech boje s rakovinou. V krátkosti jsme na něj zavzpomínali a vysmáli se pokrytectví těch, kteří najednou milují jeho roli od Marvelu. Stěžejní část nového podcastu je však ohlédnutí za velkým eventem DC Fandome, který předvedl nové ukázky z očekávaných filmů jako Wonder Woman, Justice League Zacka Snydera nebo The Batman s Robertem Pattinsonem. A dojde i na krátkou recenzi dokumentu o československém rychlodabingu Králové videa.

Filmtoro · Podcast - 052 - R.I.P. Chadwick Boseman, vše z DC Fandome a recenze Králů videa

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 89 zobrazení   3 se líbí
Netflix chystá další várku českých titulů. Potěší hlavně filmy Karla Zemana
Netflix chystá další várku českých titulů. Potěší hlavně filmy Karla Zemana
04.09.2020 | České novinky

Pokud máte rádi klasické filmy Karla Zemana, ceněné české dokumenty, loutkové či hrané pohádky nebo devadesátkové thrillery, Netflix vás v příštích dnech rozhodně nezklame.

RECENZE: Králové videa – Povedený dokument o fenoménu rychlodabingu?
RECENZE: Králové videa – Povedený dokument o fenoménu rychlodabingu?
31.08.2020 9:00:00 | České novinky

Co se stane, když se parta nadšenců rozhodne natočit krátký film o českém rychlodabingu, který jí nabobtná na celovečerní délku? Překvapivě profesionálně udělaný dokument pro nostalgiky i neznalce.

Fantasy Carnival Row má v ČR dotočeno. Filmaři utratili rekordní sumu
Fantasy Carnival Row má v ČR dotočeno. Filmaři utratili rekordní sumu
26.08.2020 | České novinky

Druhá řada temné fantasy Carnival Row byla po koronavirové přestávce přes přísná hygienická opatření konečně dotočena. Filmaři seriálu u nás za obě řady utratili téměř 3.1 miliardy korun a Carnival Row se stal finančně nejpřínosnější zahraniční produkcí.

Netflix už nabízí 200 českých filmů. Je o co stát?
Netflix už nabízí 200 českých filmů. Je o co stát?
25.08.2020 | České novinky

Od loňské české lokalizace Netflixu přibývají každý měsíc do nabídky tuzemské snímky. Ať už se jedná o klenoty naší kinematografie či přihlouplé romantické komedie, jejich sledovanost měsíc od měsíce stoupá, díky čemuž Netflix aktuálně nabízí už 200 českých titulů.