FB pixel TP pixel
Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další © TMDB

Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další

Už několik měsíců pro vás přinášíme ty nejnovější tipy na filmy a seriály také ve videích a podcastech. Vidíme, že se vám líbí, a proto jich pro vás rádi uděláme víc. Ale potřebujeme také vaši podporu - ideálně prostřednictvím Patreonu.

Blog

Jsme rádi, že se vám Filmtoro líbí. I když aktuálně časy okolo nás nejsou jednoduché, tušíme, že hodně času trávíte doma sledováním filmů a seriálů. A že potřebujete tipy na ty dobré, proto jste tak chodili k nám. Za březen na české Filmtoro dorazilo téměř 600 tisíc unikátních uživatelů a na slovenské Filmtoro více než 150 tisíc. To jsou skvělá čísla a jsme rádi, že k nám tak často a rádi chodíte.

Poslední měsíce jsme také hodně vylepšili náš web, ostatně mrkněte na

Zamakali jsme také na YouTube, kde najdete pravidelné recenze na Netflix novinky od Jakuba Neumanna (Toren), podcasty pro vás pravidelně chystá trojka Petr Semecký, Ondra Novotný a Marek Pillár a poslední dny jsme se také více rozjeli na Instagramu.

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Instagram

Moc nás to všechno baví a budeme toho rádi dělat ještě více, ale náš čas není nafukovací a každý máme ještě jiné aktivity. Filmtoro je pro nás hlavně koníček, který děláme především proto, že nás to baví. A když za to bude nějaká odměna, tím jen lépe. Někteří z našich čtenářů nám už začali psát, že nás rádi odmění, když budeme dělat dál a víc to, co dnes děláme. Proto jsme se rozhodli k dvěma následujícím krokům.

Jak jste si asi všimli, na stránkách jsme zavedli reklamu. Není to sice vždy příjemné pro uživatele, ale jako zdroj příjmů pro další rozšíření obsahu to funguje nejlépe. Reklamy není mnoho a můžeme vám slíbit, že vás nezahltíme nikdy tak, jak byste čekali na jiných filmových webech. Dokonce nabízíme, že vám ji můžeme vypnout (ano, adBlock samozřejmě známe a vidíme, že ho někteří používáte) a tím se dostáváme k druhému bodu.

Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další © TMDB

Pro naše uživatele, kteří by nám chtěli přispět na tvorbu dalších videí a podcastu jsme spustili Patreon. Kdo službu zná, už se rovnou může přihlásit k některému ze tří typů příspěvků. Kdo službu nezná, princip fungování je jednoduchý - přispíváte měsíčním předplatným, a za to získáte různé odměny. Poděkování je to, co je na prvním místě, kdo přispěje více, dočká se i možnosti navrhnout témata do podcastů a videí. A kdo přispěje ve středním a nejvyšším tarifu, nebude mít na webu reklamu vůbec.

Staň se Patreonem

Na naší Patreon stránce také vidíte, co s těmi penězi budeme konkrétně dělat a co přesně dostanete - více podcastů, více videí a samozřejmě zbydou peníze i na další vylepšení na webu. Budeme rádi, ať už se stanete Patronem nebo ne, že zůstanete našimi fanoušky i dále a doporučíte nás také svým kamarádům. Streamování zdar!

 164 zobrazení   7 se líbí
Spouštíme kalendář premiér, nové filmy a seriály budete mít hned po ruce
Spouštíme kalendář premiér, nové filmy a seriály budete mít hned po ruce
10.03.2020 12:00:00 | Blog

Zatímco u nových filmů v kinech či televizního programu je dnes jednoduché dohledat přehled novinek i na několik měsíců dopředu, u online premiér je mnohem těžší udržet si přehled. Proto jsme připravili jednoduchý kalendář, který vám pomůže se zorientovat v novinkách všech hlavních streamovacích služeb.

Filmtoro rozšíření ti ukáže, kde je film online i na ČSFD a IMDB
Filmtoro rozšíření ti ukáže, kde je film online i na ČSFD a IMDB
17.02.2020 20:00:00 | Blog

Navštěvuješ rád ČSFD nebo IMDb a chybí ti tam informace, kde je daný film nebo seriál dostupný? Tak právě pro tebe máme novinku - díky Filmtoro pluginu do prohlížeče Chrome si nyní můžeš zobrazit přehled přímo v detailu titulu.

Přijeď na druhý ročník Filmtoro Festu - pro dospělé Tarantino, pro děti Hodinář
Přijeď na druhý ročník Filmtoro Festu - pro dospělé Tarantino, pro děti Hodinář
29.07.2019 10:30:00 | Blog

Od 16. do 17. srpna se v letním kině Černá v Pošumaví uskuteční druhý ročník našeho mini filmového festivalu. Dva dny jsme tentokrát rozdělili na dospěláckou a dětskou část, takže kdo s námi bude na Lipně trávit celý víkend, nabídneme mu program pro celou rodinu.

Filmtoro jede na 3 měsíce do evropského akcelerátoru Startupbootcamp Media!
Filmtoro jede na 3 měsíce do evropského akcelerátoru Startupbootcamp Media!
09.07.2019 10:00:00 | Blog

Minulý týden byl sice ve znamení karlovarského festivalu, my jsme ale vyrazili pracovat o pár kilometrů dál. V Amsterdamu jsme bojovali o postup mezi 10 nej začínajících projektů z oblasti médií a videa, které budou moci během podzimu nakopnout svůj potenciál v Evropě. A podařilo se!