FB pixel TP pixel
PODCAST: Vše o 2. řadě Mandaloriana a jiných Star Wars seriálech © TMDB

PODCAST: Vše o 2. řadě Mandaloriana a jiných Star Wars seriálech

Skywalker sága je sice u konce, Disney se však hodlá dále soustředit na seriály z prostředí Star Wars. Tentokrát jsme se opravdu vydatně ponořili do světa Mandaloriana, u kterého již známe budoucí směřování příběhu. A také jsme mrkli na další chystané projekty, které jsou na obzoru.

Rozhovor

Mandalorian: Kam nás zavede příběh a které nové postavy se objeví?

Koronavirus sice zastavil natáčení řady očekávaných seriálů, pro Mandaloriana a předalekou galaxii to však neplatí. Tvůrci stihli druhou řadu včas dotočit a nyní pracují na post-produkci s chystanou premiérou v říjnu roku 2020. I díky tomu se dostává ven řada nových informací o obsazení, které společně se závěrem seriálu Klonové války doplňují příběhovou mozaiku, která nás za pár měsíců čeká. Chcete vědět, kam se bude příběh dál vyvíjet, které známé postavy se v seriálu objeví, jaké další Star Wars seriály se chystají a hlavně - jak a zda tohle všechno dává smysl v rámci kánonu Předaleké galaxie? Nehledejte dál, vše se dozvíte v hodinovém povídání, které nelze nazvat jinak než NERDCASTEM.

Filmtoro · Podcast - 041 - Všechno, co víme o 2. řadě Mandaloriana a dalších Star Wars seriálech

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 137 zobrazení   2 se líbí
PODCAST: Fungování a historie studia Disney a příchod Disney+ do Česka
PODCAST: Fungování a historie studia Disney a příchod Disney+ do Česka
20.05.2020 9:00:00 | Rozhovor

Zajímá vás, kdy dorazí streamovací služba Disney+ do České republiky, jak se Disneyho studio vyrovná s následky koronaviru, jak vlastně současný král Hollywoodu funguje a jaká je jeho spletitá historie? V tom případě nastražte uši a věnujte nám zhruba hodinu svého času. Vše si probereme od D po Y.

PODCAST: Největší filmové a seriálové pecky Netflixu a HBO GO v květnu
PODCAST: Největší filmové a seriálové pecky Netflixu a HBO GO v květnu
15.05.2020 14:00:00 | Rozhovor

Květen je v plném proudu a neuplyne den, kdy by se na streamovacích službách neobjevila nějaká novinka. Protože víme, jaký je v množství obsahu zmatek, rozhodli jsme se vám vybrat to nejzajímavější, co se v květnu urodilo a urodí a trochu vám dané pořady představit. Snad vám to pomůže v orientaci.

PODCAST: 10+ filmových klasik, které jsme neviděli a stydíme se za to
PODCAST: 10+ filmových klasik, které jsme neviděli a stydíme se za to
23.04.2020 12:00:00 | Rozhovor

Nakoukat všechny filmy, které kdy vznikly, je jednoduše nemožné. Každý z nás ale neviděl ani řadu filmů, které jsou obecně považované za klasiky a "tutovky", které by měl vidět úplně každý. Sedli jsme si tedy za mikrofon a začali tahat kostlivce ze skříně a vy se nám teď můžete smát.

PODCAST: Láska je slepá - Netflix vytvořil fenomenální reality show
PODCAST: Láska je slepá - Netflix vytvořil fenomenální reality show
15.04.2020 12:00:00 | Rozhovor

Pokud sledujete žebříčky nejsledovanějších pořadů na Netflixu, jistě vašemu oku neuniklo, že se dlouhodobému zájmu diváků těší reality show Láska je slepá. Vztahový experiment, jenž se snaží dokázat, že se do sebe lidé mohou zamilovat, aniž by se viděli, je novým fenoménem streamovací služby.