FB pixel TP pixel
Podívejte se na 1 sekundu z každého dílu Hry o trůny © TMDB

Podívejte se na 1 sekundu z každého dílu Hry o trůny

Jak si rychle zrekapitulovat všech 73 odvysílaných dílů Hry o trůny? Jednoho fanouška napadlo vybrat z každého dílu nejdůležitější sekundu a spojit vše do jednoho videa. Výsledkem je skvělý retrospektivní pohled na všech 8 řad seriálu.

Filmové novinky

Minutu a 23 sekund trvající video sdílel na svém Twitteru Andy Kelly. Nechybí ikonické záběry z popravy Neda Starka (Sean Bean), narození draků Daenerys (Emilia Clarke), Rudé svatby, smrti a následného vzkříšení Jona (Kit Harington), smrt Joffreyho (Jack Gleeson), obětování Hodora (Kristian Nairn) a pád Zdi. Nechybí ani klíčové momenty z posledních 6 dílů, jako polibek Dany a Jona před vodopádem, Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) povyšující Brienne (Gwendoline Christie) do rytířského stavu, Arya (Maisie Williams) ukončující život Nočního krále (Vladimir Furdik), závan šílenosti Daenerys nebo Jon držící mrtvé tělo své královny před Železným trůnem.

73 záběrů samozřejmě není dost na to, aby šlo plnohodnotně převyprávět příběh Hry o trůny. Jde z nich však krásně vidět, jak byl seriál v prvních řadách doslova přeplněný postavami, kterým se ale nepodařilo přežít. V druhé polovině videa lze sledovat, jak se seriál s blížícím se koncem začal pomalu ale jistě zaměřovat na pár hlavních postav, s nimiž mohli fanoušci strávit víc času. To samé platí i o hlavních lokalitách, které byly v poslední řadě Hry o trůny prakticky jenom dvě – Zimohrad a Královo přístaviště. Není rovněž žádným tajemstvím, že poslední řada seriálu rozdělila fanoušky na dva tábory, přičemž ten nespokojený už pod svou petici za přepsání scénáře nasbíral více než 1,5 milionu podpisů.

 2 037 zobrazení   63 se líbí
Terminátor: Temný osud láká v traileru na akční orgie na zemi i ve vzduchu
Terminátor: Temný osud láká v traileru na akční orgie na zemi i ve vzduchu
23.05.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Terminátor je zase zpátky a pod taktovkou Jamese Camerona a režiséra prvního Deadpoola se rodí první regulérní pokračování Dne zúčtování. A minimálně na akci chudé nebude.

Fantasy přesuny: Scenárista GoT míří do LOTR, Noční král cvičit Zaklínače
Fantasy přesuny: Scenárista GoT míří do LOTR, Noční král cvičit Zaklínače
22.05.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Amazon nakupuje v rajónu Hry o trůny a podařilo se mu zajistit skvělý přestup. Do seriálu ze světa Pána Prstenů totiž vstupuje scénárista Bryan Cogman, autor kritiky nejlépe hodnoceného dílu 8. řady Hry o trůny. Propuštěný Noční král zase zamířil do Maďarska pomoci Netflixu se Zaklínačem.

Nejlepší meme a vtípky z finálního dílu Hry o trůny
Nejlepší meme a vtípky z finálního dílu Hry o trůny
22.05.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Máme za sebou téměř dekádu trvající jízdu na emoční horské dráze jménem Hra o trůny. A celá šestidílná poslední řada byla doslova zlatým dolem na memečka. Ani poslední díl „The Iron Throne“ v tomto smyslu nezklamal a my si tak nyní můžeme zahrát Hru o Meme. Kdo vyhrál?

Seriál Falcon a Winter Soldier má režisérku, datum premiéry i známé tváře
Seriál Falcon a Winter Soldier má režisérku, datum premiéry i známé tváře
22.05.2019 | Filmové novinky

Jeden ze seriálů z marvelovského vesmíru, který byl vybrán pro streamovací službu Disney+, bude mít za hlavní hrdiny Avengera Falcona a Zimního vojáka Buckyho Barnese. Disney nyní poodhalil další informace.