FB pixel TP pixel
Punisherův teaser k druhé řadě potvrdil datum premiéry © TMDB

Punisherův teaser k druhé řadě potvrdil datum premiéry

Netflix vypustil teaser k druhé sérii, ve kterém úderně promlouvají a konfrontují se Frank Castle a Billy Russo, a potvrdil datum premiéry přesně za dva týdny - 18. ledna.

Filmové novinky

Po ukončení marvelovských superhrdinských seriálů Daredevil, Luke Cage a Iron Fist můžeme s velkou pravděpodobností předpokládat, že i Punisher svou druhou řadou ukončí svou netflixovskou pouť a zbyde tak nakonec jen osamělá Jessica Jones do chvíle, než se odvysílá její třetí řada. Do té doby však můžeme doufat a těšit se na další řadu, ve které vojenský veterán Frank Castle bude ve velkém kosit své protivníky. Poprvé se v Marvel-Netflix universu objevil v druhé sérii Daredevila, kterou prakticky ovládl, přitáhl k sobě svým charismatem velkou pozornost a okamžitě začaly práce na jeho vlastním seriálu. V první sérii, která byla k dispozici předloni od 17. listopadu, Castle při hledání pomsty za zabití manželky a dvou dětí, odkryl daleko větší spiknutí.

Druhá řada by měla navazovat na události z řady první, která skončila konfrontací mezi Frankem a jeho bývalým nejlepším přítelem Billym Russoem, který měl prsty ve vyvraždění Frankovy rodiny a jak teaser naznačuje, bude jejich střet i nadále pokračovat. V roli Franka Castla alias Punishera se opět objeví Jon Bernthal a v roli jeho antagonisty Billyho Russoa směřujícího k proměně v Jigsawa bude Ben Barnes (Westworld). Dle dalších informací by se měl objevit například nový záporák jménem John Pilgrim ztvárněný hercem Joshem Stewartem, který ovšem nemá jasně danou analogickou postavu v komiksech, a tak se jen spekuluje, jakou úlohu v nové sérii sehraje. Vrátit by se měla i Karen Page (Deborah Ann Woll).

 187 zobrazení   16 se líbí
Datum třetí řady Stranger Things bylo ohlášeno novoročním teaserem
Datum třetí řady Stranger Things bylo ohlášeno novoročním teaserem
03.01.2019 | Filmové novinky

Přelom roku udělal radost nejen všem vyznavačům pyrotechniky, ale i fanouškům mysteriozního retro seriálu Stranger Things, když Netflix oznámil, že 4. července 2019 bude i datem vypuštění nové řady.

Všechny nej události o Netflixu, HBO a online filmech za rok 2018
Všechny nej události o Netflixu, HBO a online filmech za rok 2018
19.12.2018 12:00:00 | Filmové novinky

Jaké nejdůležitější události se letos odehrály okolo Netflixu, HBO nebo Amazonu? Které služby začaly, které se rozšiřovaly, které zlevňovaly a které skončily? Co nás čeká příští rok? Mrkněte na naše shrnutí, ať máte perfektní přehled o všech číslech, faktech a novinkách.

Jaké jsou nejlepší filmy roku 2018 podle kritiků a odborníků?
Jaké jsou nejlepší filmy roku 2018 podle kritiků a odborníků?
18.12.2018 11:45:00 | Filmové novinky

S nastupujícím koncem roku je sestavování bilančních diváckých a kritických žebříčků již v plném proudu. Které filmy se v roce 2018 nejvíce povedly dle porot Zlatých Glóbů, Oscarů nebo Českých lvů se dozvíme již brzy.

Vánoční megaslevy na iTunes, 150 dobrých filmů za 79 Kč
Vánoční megaslevy na iTunes, 150 dobrých filmů za 79 Kč
17.12.2018 15:00:00 | Filmové novinky

Na iTunes se opět opřely do slev a tentokrát to není jen pár disneyovek. Napočítali jsme celkem 151 akčních, komediálních, dobrodružných a dětských filmů, které si můžete koupit maximálně za 79 Kč.