FB pixel TP pixel
RECENZE: Satanistická chuťovka Chilling Adventures of Sabrina © TMDB

RECENZE: Satanistická chuťovka Chilling Adventures of Sabrina

Vzpomínáte na čarodějnici Sabrinu z 90. let? Tak na ni rychle zapomeňte. Nová reinkarnace Sabriny je totiž temná, krvavá a čerty prolezlá jízda, která uspokojí hlavně fanoušky obdobně zpracované série Riverdale. Více v exkluzivní recenzi Filmtoro od Jakuba Neumanna aka Toren CZ!

Video

Jak jsme vás informovali již u TOP 10 seriálů, které byste podle nás měli vidět na Netflixu, na našem filmtoráckém YouTube kanále přikládáme pod kotlem a každých pár dní přidáváme nová videa o vašich oblíbených filmech a seriálech. Ode dneška se například můžete podívat na červnový výhled novinek na Netflixu, který se v letních měsících rozhodně postará o to, abychom se nenudili. Dejte tudíž like, odběr a ideálně stiskněte i zvoneček pro upozornění na další videa podobného ražení a podpořte tak naši snahu o další originální obsah. Teď už se ale koukněte na videorecenzi netflixovské satanistické chuťovky Chilling Adventures of Sabrina, kterou jsme si kupodivu hodně užili.

 145 zobrazení   2 se líbí
RECENZE: Sandra Bullock prchá před monstry v megahitu Bird Box
RECENZE: Sandra Bullock prchá před monstry v megahitu Bird Box
24.05.2019 15:00:00 | Video

Thriller Bird Box se stal koncem minulého roku nečekaným netflixovským megahitem, který na několik týdnů doslova převálcoval internet. Stojí ale opravdu za váš čas?

RECENZE: Přírodopisná encyklopedie plná emocí, to je série Our Planet
RECENZE: Přírodopisná encyklopedie plná emocí, to je série Our Planet
22.05.2019 12:00:00 | Video

Legendární David Attenborough je zpět a spolu s ním i další dávka dobrodružství naší nádherné modré planety. Připravte si kapesníčky, protože čirou nádheru pastvin, moří a lesů častokrát nahrazují scény, jež vás dojmou k pláči.

RECENZE: The Wandering Earth
RECENZE: The Wandering Earth
22.05.2019 | Video