FB pixel TP pixel
RECENZE: Vrátil se Westworld ve 3. řadě zpátky mezi sci-fi špičku? © TMDB

RECENZE: Vrátil se Westworld ve 3. řadě zpátky mezi sci-fi špičku?

Druhá řada Westworldu se v očích spousty diváků bůhvíjak nepovedla a někteří byli dokonce rozhodnutí dát sci-fi HBO poslední šanci. Dokázal se projekt Jonathana Nolana zmátořit a nakopnout příběh zpátky nahoru mezi nejlepší seriály současnosti?

Video

Druhá řada Westworldu spoustu diváků zklamala či odradila. Mnoho zvratů působilo vycucaných z prstu, mnohé postavy se stala vysloveně otravnými a samotný koncept se začal postupně vyčerpávat. A to raději nemluvíme o záměrně zmateném příběhu, který potřeboval radikálně pročistit. Pokud s těmito námitkami souhlasíte, máme pro vás dobrou zprávu - tvůrci Westworldu si výtky očividně vzali k srdci a třetí řadu milovaného i nenáviděného sci-fi seriálu namířili směrem, který bude divákům vyhovovat výrazně víc. Ať už se jedná o zjednodušení příběhu, zajímavější provedení starých i nových postav a samozřejmě i nové lokace, které konečně opustily zábavní park. Více v naší čerstvé videorecenzi.

 308 zobrazení   11 se líbí
RECENZE: Willoughbyovi - může nový Netflix animák soupeřit s Pixarem?
RECENZE: Willoughbyovi - může nový Netflix animák soupeřit s Pixarem?
12.05.2020 12:00:00 | Video

Netflix si po geniálním Klausovi, který ovládl vánoční svátky, přichystal další milý animák s rodinnými hodnotami. Dokáže se vyrovnat Pixaru, anebo nabízí jen fajn rodinnou zábavu, která neurazí, ale vyloženě ani nenadchne?

RECENZE: Je Vyproštění od Netflixu akčním nářezem roku?
RECENZE: Je Vyproštění od Netflixu akčním nářezem roku?
29.04.2020 13:00:00 | Video

Producentský tým stojící za Avengers: Endgame a šikovný kaskadér natočili pro Netflix novou akční šlehu Vyproštění v hlavní roli s Chrisem Hemsworthem. Podařilo se doručit nářez z ranku Johna Wicka?

RECENZE: Natočil Netflix povedenou parodii na Smrtonosnou zbraň?
RECENZE: Natočil Netflix povedenou parodii na Smrtonosnou zbraň?
27.04.2020 15:00:00 | Video

Netflix ví, že jeho diváci mají rádi hlavně komedie, u kterých se dá vypnout. A také si libují v nostalgii. Pokusili se tudíž tyto dva prvky zkombinovat v krimi komedii Coffee a Kareem, kde je Ed Helms z Pařby ve Vegas terorizován otravným dítětem.

5 nejlepších seriálů, které se letos (zatím) objevily na Netflixu
5 nejlepších seriálů, které se letos (zatím) objevily na Netflixu
15.04.2020 14:00:00 | Video

Úvod roku se ze seriálového pohledu Netflixu povedl a v podstatě na nás házel jeden podařený seriál za druhým. No dobrá, s čestnou výjimkou Dopisu pro krále. Pojďme se podívat na ty kousky, které nás v prvních měsících roku zaujaly nejvíce.