FB pixel TP pixel
Rychle a zběsile 10 je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě © Universal Pictures

Rychle a zběsile 10 je konečně online. Víme, kde si ho přehrát v nejlepší kvalitě

Dominic Toretto a jeho banda si v kinech vyjezdili 700 milionů dolarů a nyní konečně hodlají bavit i ty, kteří se do setmělých sálů nevydali. Postaví se jim šílený Jason Momoa, který rozjede obrovskou destrukci.

Filmové novinky

Benzínem páchnoucí série Rychle a zběsile se pomalu chystá do finiše a do cílové rovinky letos vjela díky desáté části série, která v kinech začala řezat zatáčky už v polovině května. Uplynuly téměř 3 měsíce a nasazení v setmělých sálech, v nichž Dom Toretto se svou bandou urval více než 700 milionů dolarů, je definitivně u konce. Ještě než se ale dočkáme uvedení na domácí platformě Universalu SkyShowtime, případně na Netflixu, ze kterého v uplynulých týdnech zmizely zbytky předchozích dílů (zůstal jen seriál Rychle a zběsile: Závodníci v utajení), máte možnost sledovat film na TVOD platformách.

380 Kč za FullHD?

Své online uvedení snímek Rychle a zběsile 10 zahájil pouze na iTunes a Google Play, přičemž právě první služba se jeví jako výrazně lepší varianta. Apple totiž film nabízí ke koupi za 329 Kč, za které dostanete film ve 4K s Dolby Vision a Dolby Atmos. Co se jazykové výbavy týče, zde je dostupný český dabing i titulky. Pokud si navíc počkáte ještě 14 dní, bude film dostupný ještě levněji, neboť spadne do zapůjčkového okna. Alternativou je již zmíněná služba Google Play, kde je ale novinka z vysokooktanové ságy dostupná za poněkud monstrózních 380 Kč. Jazyková výbava je stejná, nicméně na rozdíl od Applu nedostanete 4K rozlišení, ani prémiovou zvukovou stopu. Což je za podobný obnos prostě málo.

Připomeňme, že se v novém filmu vrací kromě obligátního Vina Diesela také John Cena, Charlize Theron, Jason Statham a jako nový padouch ničí všechno okolo Jason Momoa, který je součástí obřího retconu krádeže sejfů z pátého filmu. Nedává to vůbec smysl, je to ale epické, bombastické, explozivní, dementní, úžasně zábavné a prostě přesně takové, jaké je Rychle a zběsile v posledních letech. A možná dorazí i Dwayne Johnson.

Zdroj: Rotten Tomatoes / iTunes / Google Play / BOM

Nejočekávanější thriller Netflixu vám už v traileru vyrazí dech. Napětí by se dalo krájet
Nejočekávanější thriller Netflixu vám už v traileru vyrazí dech. Napětí by se dalo krájet
09.08.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Ne všechny své velké hity Netflix v uplynulých letech natočil. Právě naopak, většinu nejlepších filmů ze své nabídky pořídil na trzích filmových festivalů. A nejinak tomu bylo v případě snímku Fair Play, za kterých se nebál zaplatit na dřevo 20 milionů dolarů a který je označován ze jeden z nejlepších thrillerů letošního roku.

Gran Turismo u kritiků boduje v závodění i hercích. Recenze film cupují jinde
Gran Turismo u kritiků boduje v závodění i hercích. Recenze film cupují jinde
09.08.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Od 10. srpna bude v kinech k vidění akční závodnická jízda Gran Turismo. Tato adaptace slavné herní série se pokusí napodobit úspěch letošních herních adaptací The Last of Us a Super Mario Bros. Jak se film líbil kritikům?

Nejhorší český film roku dorazil na Netflix. Má šanci porazit hit s Langmajerem
Nejhorší český film roku dorazil na Netflix. Má šanci porazit hit s Langmajerem
08.08.2023 18:30:00 | Filmové novinky

Na špici sledovanosti české verze Netflixu se sice stále drží romantická komedie Ostrov s Jiřím Langmajerem, nyní by jí ale mohla zatopit influencerská novinka Cool Girl!, která sice dře kvalitativní dno, už v kinech však měla více než slušnou sledovanost.

Oppenheimer demoluje nové filmy. Do pražského IMAXu nikoho nepustí
Oppenheimer demoluje nové filmy. Do pražského IMAXu nikoho nepustí
08.08.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Christopher Nolan se snímkem Oppenheimer trefil jackpot a diváci se hrnou především do kin IMAX, kde je film dostupná nejen v digitální, ale i analogové podobě 70mm projekce. Zájem publika je natolik masivní, že IMAX potvrdil, že filmu dál věnuje naprostou exkluzivitu.